Fórum témák
» Több friss téma |
Epp csak letoltottem a legujabb verziojat (3.3) a Foxit Readernek, hiba nelkul megnyitja nalam.
Na, akkor máris frissítem. Köszi.
Üdv! Senkinek sincs ötlete, hogy mi lehetett ez mielőtt kijött belőle a füst?
Hiába van ötletem, ha a környezetet nem látom. Lehet akár egy kondi is.
Csináltam néhány képet, a környezetéről. Hátha igy be lehet aznosítani.
A TO220 -asok micsodák? Nem lehetne visszarajzolni az áramkört? Nem látszik olyan bonyolultnak.
A nyák túlsó felén sincs valamilyen / betűk ,számok/feliratozás ? Ha lenne talán az segítene az azonosításban.
Sehol semmi. Ha kiforrasztok belőle mindent, nem lehet látni a nyák-ot, vagy ha megpróbálok csinálni róla egy kapcsolási rajzot, az segítene?
Nem tudom, mi micsoda. Ahhoz, hogy visszarajzoljam, ki kell forrasztani mindent. Ami persze nem akadály. Ez egyébként egy "egyszerű" fordulatszámszabályzó, ami 0-12 volt feszülséggel vezérelve ugyanennyit ad ki a ventillátornak, és közel 90 Amperral terhelhető. Elég speciális kütyü, mert csak egyfajta mercibe szerelik, és semmi másba nem.
A 90 ampert egy kicsit soknak találom, (1 kW lenne!) a 9 már hihetőbb.
12 volt 90A Csak 1080W Vagy én számolok rosszul? Ez nem ritka Az Autókban használ ventillátoroknál.
Leesett. Tényleg 1Kw. Csak furcsa így látni... Ettől függetlenül tényleg annyi. Nem véletlen van 5 brutál FET benne. 4Db SUP70n06 (70A ha jól tudom)+1 40CP0045, mit meg sem találtam, hogy milyen, és mekkora lehet.
Szevasztok! Megint volt időm fórumozni, és a múltkori kérdéseimből maradt néhány, amit nem tudtam meg, vagy csak részben.
A MAC 156W70 triak:a MAC 157X50 op.amp. TESLA gyártmány, de kellene a lábkiosztásuk /bekötésük/. KDS9A; SYK03 és 06; GOC 03, valósz. diódák.STC 47SB24T;SGS12101 háromlábúak, tranyók? VJB 00709;GCMK4/X, v.mi LED, v. fototr. SAT101.95 041/15x15x8 fekete hasáb/;28P721F 4G /japan, 3x6x10 hasáb, kis sárga bütyökkel/, 4lábuak. 6.2B2; AIL4Z P343;HP2 800 921,? Kérlek ha tudtok, segítsetek. Kösz:Granpa
Szia!
Csinálj egy pár képet, mert nem nagyon értem, hogy mi micsoda, meg ki kivel van, és milyen viszonyban. Most melyik a Tesla műveleti erősítő?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne az audió hangosításban jártas fórumozókhoz hogy azonosítsák nekem ezt a szerkezete: A dobozra a következő van felírva: Apogee sound inc. gondolom ez a gyártó lesz Ezen felül csak a dugaszok, kapcsolók, ajzatok megnevezése van feltüntetve. A tápegységet felismertem benne de tovább nem jutottam. Az én tippem egy 2 csatornás mikrofon erősítő lenne. Van rajta egy felirat "amplifier return" ez mit jelenthet? mellette van csatornánként 4 hangfaldugó (legalábbis nekem annak tűik) És akkor a képek jöjjenek Segítségeteket előre is köszönöm!
Szia , írj tipust , így szerintem valami hang processzor féle lehet. Bővebben: Link tudom ez nem ugyanaz, de már közelít.
Sziasztok
A minap kiszedtem a vga-t a pc-ből mert kitakarítottam a gépet.Amikor visszaraktam hibás volt a képe.Újból kiszedtem és alapos szemügyrevétel után a következőt vettem észre rajta.(kép) Milyen alkatrész hibásodott meg és mivel lehetne helyettesíteni?Köszi kép
Szia
Köszi szépen. Lehet itthon valahol ilyet kapni?
Köszi Saggitarius. Úgy tünik ez lesz az. Ha sikeröl előszednem kiderül
Az a Lorta75U-202S az, hogy került a képbe ? Valami export kütyüjük ?
Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném megtudni, hogy a képen látható alkatrésznek mi a pontos megnevezése, és mihez használható? Köszi előre is a segítséget!
Sziasztok. Ez a dióda (?) selejtezésből maradt. Szerintetek jó lehet még valamire vagy mehet egyböl a kukába ? És mi ez pontosan ?
Szia!
Ez egy tirisztor jele. Tehát ez a cucc egy tirisztor, mégpedig tárcsatirisztor. Két hűtőlapfél közé szorítva kell használni. Ha jó, akkor add el! Bővebben: Link
Hát zsír új a cucc, csak a kép miatt bontottam föl a csomagolást szóval biztos jó... Hol kell ekkora teljesítményű tirisztor ? Vonatban ?
Sziasztok.
Olyan P-s tranzisztort keresek (lehet bipolásris, illetve FET is) Ami SOT23 tokos és a lábkiosztása: 1: Drain vagy Collektor 2: Source vagy Emitter 3: Gate vagy Bázis Tud valaki ilyen típust? Köszi.
Vonatban, áramátalakítókban, nagyteljesítményű egyenirányítókban, kohászatban és így tovább.
Akkor nekem nem sűrűn fog kelleni. Ahonnan elhoztam ott volt még vagy 20 darab, de csak egyet hoztam, mondván úgysem tudom mi.
Akkor eladom, szerinted mennyit érhet ? |
Bejelentkezés
Hirdetés |