Fórum témák
» Több friss téma |
Volt időm gyakorolni a fotózást A trükk, hogy kicsit meg kell dönteni a fényképezőt, hogy a vaku fénye ne a lencsébe tükröződjön...
Köszönöm a választ, mindenképpen kipróbálom. Ja igen: Ha mondjuk 20 méteren viszem a videó jelet, nem lesz gond? Felbontása mennyi lehet? 640*480? Kösz!
Ha régebbi, akkor nagy valószínűséggel FF, mert nem volt értelme az infrafénynél zöld képet nézni... Az újabb - infra LED-ekkel szerelt - modulok már konvertálják a képet FF-re.
A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2013
Jó koaxszal nem gond 50m sem. Felbontás 3-400 TV-sornál nem szokott több lenni, ha FF,akkor bőven elég is.
Nem tudom mikori, de a neten lelt leírás alapján FF, plusz megnéztem a fotón a rajta levő videochip adatlapját, az is alátámasztotta.
Üdv! Van nekem egy, a témában leírt típusú rádióm. Sajnos nagytakarítás közben sikeresen letörtem a bal oldali kapcsolót az előlapról. Ez egy négy irányba működő, illetve alap helyzetben benyomható mikrokapcsoló. A mérete 10x10mm. Sehol nem tudtak segíteni eddig a problémámon, remélem talán itt kapok segítséget.
A Rádió Köszönettel: Kiss Ákos
üdv mindenkinek.Érdeklődnék,hogy egy 3-lábas ic.a
száma:B H16 FQPF 7N65C Szóval ezek vannak rá irva.A kérdésem az hogy van e hejettesítője és mi az?
Milyen a tokozása?
Csak ez van kézben, vagy ismert a környezete is?
Ennek 600ohm a bemenő ellenállása. Ha már infineon akkor HQ-ban van 1 ohm alatti is(valamelyik BUZ pl:BUZ91A), bár nem tudom mibe kell neki, lehet, hogy lényegtelen az RDSon.
Ezt egy lcd monitorbol vettem ki,a táp részből.Mert se kép se hang és azt mondta az illető akitől kaptam a monitort,hogy ez az ic a rossz.
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2013
Idézet: „Ennek 600ohm a bemenő ellenállása.” Akarod mondani, 0.6ohm... 600ohm ellenállású FET-et nem gyártanak.
Sziasztok! Van egy régi Sony hangfalam aminek a vezérlő áramkörében szétégett egy ellenállás. A típusa Bennic 1.5 ohm 5W. Kezdő vagyok az elektronikában és azt szeretném megkérdezni hogy alkalmas-e ennek a pótlására egy sima huzalellenállás vagy ha az nem akkor honnan szerezzek és mit.
Igen. Bennic a gyártó, nem kell hozzá ragaszkodni.
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2013
Kedves kollégák segítséget kérnék. Ez a micro kapcsoló kéne nekem, nem tudom hol tudnék venni.
A típusa fontos. V-5610-041 A turbós gázkészülékek nyomáskülönbség kapcsolóján van ilyen illetve mosogatógépek uszókapcsolójánál. Köszönöm a segítséget előre is. A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2013
Pont ugyan ilyet (típusra) szinte biztos hogy nem fogsz kapni. Viszont van olyan amit nyugodtan betehetsz helyette mert ugyan az, sőtt még jobb is. (kapcsolási teljesítményt ideértve)
Mondjuk ez: Bővebben: Link Illetve ez: Bővebben: Link Utóbbi még jobb. Kapni szinte minden elektronikai boltban kapsz, talán még háztartási gép szervizben is adnak. Bár utóbbiban nem vagyok biztos, nem járok ilyen helyre. A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2013
Szia! De ez nagy érzékenységű, alig érzed a gomb benyomását, ez fontos.
Szia! Akkor bemész az általam fent nevezett boltok egyikébe és úgy kéred hogy hozzáteszed: nagy érzékenységűt szeretnék.
Köszönöm kedveséged. Így fogok tenni. Köszi a linkeket. Szép napot Neked.
Igaz.
Az "m" betűt elvesztettem a rengetegben.
Üdv!
Itt vannak a képek! http://kepfeltoltes.hu/view/130923/DSCF5458_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130923/DSCF5459_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130923/DSCF5461_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130923/DSCF5464_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130923/DSCF5462_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az eredeti gomb-fej megvan még?
Esetleg azt nem tudod megoldani, hogy a letört darab közepébe, és a csonkba is belefúrsz 1..1,5mm-es furatot, egy acéldrótot bele, és műgyantával fixálni?
A letört darabot pill ragasztóval visszaragasztani, azután óvatosan megfúrni a két részt, és kis csavarral megerősíteni. A pill. ragasztót azért javaslom, hogy ott is maradjon ameddig megfúrod.
A legtöbb háztartási villamossági kereskedésben kapni ilyet, a típus pont ezt jelenti! A gyártó ami a kérdés ebben az esetben, a kínai vackokat ugyanis kerülni kell!
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2013
Sziasztok!
Na a baj csak az hogy a kapcsoló is szétugrott, és a korongok széthullottak belőle! Az, hogy maga a kapcsoló kar eltört a kisebbik bibi, azt megragasztottam, ha más nem lesz óvatosan fogom így használni, de a korongokat nem találtam meg, az, mivel a rádió alul nyitott, szétszóródtak a műszerfalban, és mivel ez egy kisteherautóban van, hát lehetetlen összevadászni! Nekem már az is jó lenne, ha ilyen korongokat tudnék szerezni, és összeraknám így! A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2013
Üdv ! A nagy kérdésem a következő : Milyen alkatrész lehet ez: 3AD18 és mivel tudom helyettesíteni ?
Tokozás típusa, vagy méginkább fénykép?
A helyedben beszereznék egy ilyen nyomógombot, szétkapnám, és megnézném, hátha jó bele a lemeze. Ha nem , akkor is még van esélyed hasonló nyomógombokkal.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |