Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ez milyen alkatrész-készülék?

Témaindító: csaby, idő: Dec 25, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   510 / 1172
(#) HA3GX válasza Sebi hozzászólására (») Szept 20, 2013 /

Volt időm gyakorolni a fotózást A trükk, hogy kicsit meg kell dönteni a fényképezőt, hogy a vaku fénye ne a lencsébe tükröződjön...
Köszönöm a választ, mindenképpen kipróbálom. Ja igen:
Ha mondjuk 20 méteren viszem a videó jelet, nem lesz gond? Felbontása mennyi lehet? 640*480?

Kösz!
(#) usane válasza HA3GX hozzászólására (») Szept 20, 2013 /

Igaz, 12V+compozite.
lásd
De csak fekete-fehér.
A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2013
(#) Sebi válasza usane hozzászólására (») Szept 20, 2013 /

Ha régebbi, akkor nagy valószínűséggel FF, mert nem volt értelme az infrafénynél zöld képet nézni... Az újabb - infra LED-ekkel szerelt - modulok már konvertálják a képet FF-re.
A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2013
(#) Sebi válasza HA3GX hozzászólására (») Szept 20, 2013 /

Jó koaxszal nem gond 50m sem. Felbontás 3-400 TV-sornál nem szokott több lenni, ha FF,akkor bőven elég is.
(#) usane válasza Sebi hozzászólására (») Szept 20, 2013 /

Nem tudom mikori, de a neten lelt leírás alapján FF, plusz megnéztem a fotón a rajta levő videochip adatlapját, az is alátámasztotta.
(#) gkiller2 hozzászólása Szept 21, 2013 /

Üdv! Van nekem egy, a témában leírt típusú rádióm. Sajnos nagytakarítás közben sikeresen letörtem a bal oldali kapcsolót az előlapról. Ez egy négy irányba működő, illetve alap helyzetben benyomható mikrokapcsoló. A mérete 10x10mm. Sehol nem tudtak segíteni eddig a problémámon, remélem talán itt kapok segítséget.
A Rádió

Köszönettel: Kiss Ákos
(#) doni82 hozzászólása Szept 21, 2013 /

üdv mindenkinek.Érdeklődnék,hogy egy 3-lábas ic.a
száma:B H16
FQPF
7N65C
Szóval ezek vannak rá irva.A kérdésem az hogy van e hejettesítője és mi az?
(#) Sebi válasza doni82 hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Milyen a tokozása?
Csak ez van kézben, vagy ismert a környezete is?
(#) GPeti1977 válasza gkiller2 hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Fénykép a rossz alkatrészről?
(#) _vl_ válasza doni82 hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

FQPF7N65C.
Én ezt raknám a helyére: Bővebben: Link
(#) doni82 válasza _vl_ hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Köszönöm a választ
(#) usane válasza _vl_ hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Ennek 600ohm a bemenő ellenállása. Ha már infineon akkor HQ-ban van 1 ohm alatti is(valamelyik BUZ pl:BUZ91A), bár nem tudom mibe kell neki, lehet, hogy lényegtelen az RDSon.
(#) doni82 válasza Sebi hozzászólására (») Szept 21, 2013 /

Ezt egy lcd monitorbol vettem ki,a táp részből.Mert se kép se hang és azt mondta az illető akitől kaptam a monitort,hogy ez az ic a rossz.
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2013
(#) _vl_ válasza usane hozzászólására (») Szept 22, 2013 /

Idézet:
„Ennek 600ohm a bemenő ellenállása.”

Akarod mondani, 0.6ohm... 600ohm ellenállású FET-et nem gyártanak.
(#) macsaba hozzászólása Szept 22, 2013 /

Sziasztok! Van egy régi Sony hangfalam aminek a vezérlő áramkörében szétégett egy ellenállás. A típusa Bennic 1.5 ohm 5W. Kezdő vagyok az elektronikában és azt szeretném megkérdezni hogy alkalmas-e ennek a pótlására egy sima huzalellenállás vagy ha az nem akkor honnan szerezzek és mit.
(#) Sebi válasza macsaba hozzászólására (») Szept 22, 2013 /

Igen. Bennic a gyártó, nem kell hozzá ragaszkodni.
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2013
(#) Koncsar hozzászólása Szept 22, 2013 /

Kedves kollégák segítséget kérnék. Ez a micro kapcsoló kéne nekem, nem tudom hol tudnék venni.
A típusa fontos. V-5610-041
A turbós gázkészülékek nyomáskülönbség kapcsolóján van ilyen illetve mosogatógépek uszókapcsolójánál.
Köszönöm a segítséget előre is.

IMAG0831.jpg

(#) sprofan válasza Koncsar hozzászólására (») Szept 22, 2013 /

Pont ugyan ilyet (típusra) szinte biztos hogy nem fogsz kapni. Viszont van olyan amit nyugodtan betehetsz helyette mert ugyan az, sőtt még jobb is. (kapcsolási teljesítményt ideértve)
Mondjuk ez: Bővebben: Link Illetve ez: Bővebben: Link Utóbbi még jobb. Kapni szinte minden elektronikai boltban kapsz, talán még háztartási gép szervizben is adnak. Bár utóbbiban nem vagyok biztos, nem járok ilyen helyre.
(#) Koncsar válasza sprofan hozzászólására (») Szept 22, 2013 /

Szia! De ez nagy érzékenységű, alig érzed a gomb benyomását, ez fontos.
(#) sprofan válasza Koncsar hozzászólására (») Szept 22, 2013 /

Szia! Akkor bemész az általam fent nevezett boltok egyikébe és úgy kéred hogy hozzáteszed: nagy érzékenységűt szeretnék.
(#) Koncsar válasza sprofan hozzászólására (») Szept 22, 2013 /

Köszönöm kedveséged. Így fogok tenni. Köszi a linkeket. Szép napot Neked.
(#) usane válasza _vl_ hozzászólására (») Szept 22, 2013 /

Igaz.
Az "m" betűt elvesztettem a rengetegben.
(#) BEMcorp válasza gkiller2 hozzászólására (») Szept 23, 2013 /

Az eredeti gomb-fej megvan még?
Esetleg azt nem tudod megoldani, hogy a letört darab közepébe, és a csonkba is belefúrsz 1..1,5mm-es furatot, egy acéldrótot bele, és műgyantával fixálni?
(#) Gabó válasza gkiller2 hozzászólására (») Szept 23, 2013 /

A letört darabot pill ragasztóval visszaragasztani, azután óvatosan megfúrni a két részt, és kis csavarral megerősíteni. A pill. ragasztót azért javaslom, hogy ott is maradjon ameddig megfúrod.
(#) mindenes válasza sprofan hozzászólására (») Szept 23, 2013 /

A legtöbb háztartási villamossági kereskedésben kapni ilyet, a típus pont ezt jelenti! A gyártó ami a kérdés ebben az esetben, a kínai vackokat ugyanis kerülni kell!
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2013
(#) gkiller2 válasza Gabó hozzászólására (») Szept 23, 2013 /

Sziasztok!
Na a baj csak az hogy a kapcsoló is szétugrott, és a korongok széthullottak belőle! Az, hogy maga a kapcsoló kar eltört a kisebbik bibi, azt megragasztottam, ha más nem lesz óvatosan fogom így használni, de a korongokat nem találtam meg, az, mivel a rádió alul nyitott, szétszóródtak a műszerfalban, és mivel ez egy kisteherautóban van, hát lehetetlen összevadászni! Nekem már az is jó lenne, ha ilyen korongokat tudnék szerezni, és összeraknám így!
A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2013
(#) roland507 hozzászólása Szept 23, 2013 /

Üdv ! A nagy kérdésem a következő : Milyen alkatrész lehet ez: 3AD18 és mivel tudom helyettesíteni ?
(#) _vl_ válasza roland507 hozzászólására (») Szept 23, 2013 /

Tokozás típusa, vagy méginkább fénykép?
(#) BEMcorp válasza gkiller2 hozzászólására (») Szept 23, 2013 /

A helyedben beszereznék egy ilyen nyomógombot, szétkapnám, és megnézném, hátha jó bele a lemeze. Ha nem , akkor is még van esélyed hasonló nyomógombokkal.
Következő: »»   510 / 1172
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem