Fórum témák
» Több friss téma |
Óhajod parancs:
az átkötés ne zavarjon, nekem így kellett. A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2016
Hihetetlen, hogy ebben beépített szaggató lenne. Már csak a típusszámot áruld el.
Nincs rajta semmi tipusszám.
Idézet: itt írtam, hogy nem ez szaggat. „A villogást az egyik állásra kötött szaggató állítja elő.”
Akkor eléggé félreértettem, amit írtál.
Szia, Egy egyszerű 555-el, meg tudod oldani.
Ebben biztos vagy?
Egy villogtatót? Vagy a PWM, is kellene ami fél-fényt ad??
Sziasztok, műhelysöprés közben találtam az alábbi analóg műszerekből egy rakatnyit.. Mire jók ezek? Köszi
Gyönyörű retrós dolgokat tudsz belőlük faragni. Kivezérlés mérőt, játék konzolt. Nem túl érzékeny, de strapabíró műszerek, de a skálájuk sem túl nagy inkább kijelzésre, mint mérésre valók.
Egy szokványos multiméter másodpercenként két - három eredményt produkál, egy ilyennel épített műszerrel viszont pár század, vagy tized másodperces rezdüléseket is észrevehetsz.
köszi, ha valakit érdekel , akkor Pü-ben megkereshet
Pont őt néztem ki, remek! Egy ledet szeretnék működtetni róla, a nyomógomb váltana különböző előtét ellenállások közül, ezáltal eltérő fényerőt tudnék elérni.
Üdv!
Érdeklődöm hogy laptophoz valakinek esetleg elfekvőben lenne ilyen 10uH 4,5A 26,5mOHM tekercse a képen, és kapcsolási rajzon jelőlve?
Sziasztok!
SC79213 ic lelkivilága érdekelne. Ha minden igaz léptetőmotor meghajtó. Google titkolózik az ic-t illetően. Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném. Elnézést, ha rossz forumba irtam, ebben az esetben kérem a moderátorokat, tegyék helyre... A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2016
Sziasztok!Tudnátok nekem segíteni a képek alapján hogy teszteljem a "zárat" ? Meg kéne nézni,hogy jó -e.Köszi!
A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2016
Helló! Ellenállás mérővel mérj bele a csatlakozóba. Ha szakadt, nem jó. Ha valahova rá van írva a feszültsége, azzal is ki lehet próbálni, hogy behúz-e.
Próbáld meg innen megrendelni. Valamiért igen titkos, csak akkor van infó, ha ellenőrzés után el is tudják adni neked.
Bővebben: Link
Jonak tűnik a dolog,Ennyi adat van rajta,hiába keresek rá semmi.
Valóban nem sok adat. PZ-24 arra enged következtetni, hogy 24V-os, ami nem ritka ilyen mágneseknél. Labortáppal, kb 0,5A áramkorláttal 24V-ot adj rá, hátha behúz. Az is lehet, hogy AC kell neki, és nem DC.
Ez miből van? Autó, lift ajtó, vagy bejárati kapuból? Ha tudod miféle helyen használták pár céget is megkérdezhetsz, ami ezzel foglalkozik.
Az van,hogy adtam neki 18v-ot egyenben.polaritás mind egy hogy van behúzta.Akkor jó lenne?Abszolult nem értek a működéséhez m,mire lenne jó...megy a felajánlásba.
Jónak jó, azt kellene megnézni (ha nem is neked, hanem akié lesz) hogy nem-e húz túl sok áramot egyenről. Mert lehet, hogy AC kell neki.
Majd kiderül,most nem de holnap megnézem.Aztán mehet a felajánlásba.Köszönöm segítséged!
Egy ilyen tekercs nehezen szakad, ha még ohm mérővel sípol, akkor pillanatragasztóval tedd a helyére a letört darabokat - nem ront rajta számottevően a törés.
Üdv mindenkinek! Tudna valaki segíteni beazonosítani a mellékelt képen levő NSP0212 alkatrészt?
Köszönöm előre is!
R, de kétlem, hogy az lenne. Egy infraszaunának a fűtő csövével van sorba kapcsolva és ohmmérővel század ohm körüli az ellenállás.
Akár még öngyógyító PTC-biztosíték is lehet. De ahogy látom, nem is egy van belőle.
Nem lehet, hogy NTC? Ha már sorba van kötve a fűtőcsővel.
Mondjuk SCK-0212-vel (2Ohm és 12A, 20mm átmérő) megegyező, csak szegény zárlatos lett. |
Bejelentkezés
Hirdetés |