Fórum témák
» Több friss téma |
NTC-re gondoltam én is csak a mért rendkívül kis ellenállás zavart. Bár lehet, hogy valamit elmértem... Mindenesetre köszönöm az ötletet, ki fogom próbálni.
Szia, Ilyet találtam, lsd a képen. Viszont a 0.3 Ohm körülbelüli érték milli-ohmot nem tudok mérni. A pontos felírat:
100 TMP 249D, 12x12mm, és 7mm magas.
Szerintem is, a "lágy indítás" érdekében szokták betenni.
Mérd meg még egyszer az épet, hátha tényleg csak elmérted.
Itt találod őket.
Sziasztok!
Ez egy usb s külső merevlemez lapja. Róla leszakították a mini usb aljzatot és vele együtt a pad-eket + vezetősávokat. A bekarikázott kis 4 lábú smd alkatrésznél a pad-ek szintén fel vannak szakadva, szóval nem, hogy nem érinkezik emiatt, de még hozzá se tudnék forrasztani vezetéket. Ez a D+ és D- között van. Mi lehet? Esetleg elhagyható-e, mert akkor utána az ellenállásokhoz már simán tudnék vezetéket forrasztani, és már működne is a ketyere. Előre is köszönöm a válaszokat!
Hali!
Az 2db ferrit szűrő egy házban, jó ha van, de megy nélküle is.
Szia! köszi a fáradozást, sajnos csak 10x10mm fér el a panelon, de lehet hogy bontott laptopból kapok hétvégére, azért Köszönöm szépen!
Sziasztok, használ valaki még ilyen Socapex csatlakozókat? ****
Ha kérdésed van az alkatrésszel kapcsolatban akkor itt bátran kérdezhetsz. Hirdetni viszont ne itt, hanem az erre kitalált helyen hirdesd. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2016
Ha tudod mi akkor ez nem apróhirdetés?
Egyébként biztos használják köztük én is.
pontosan nem tudom, hogy még hol és mire használják...
de ha van vevő rá, felteszem apróra
Ez mi? Tranzisztor féleség vagy feszültségstabilizátor?
TIP120 darlington tranzisztor. Bővebben: Link Még valamit?
Visszakérdezek. Mire lehet egy tranzisztort használni?
Köszönöm. De kár...
A csillagos ég szab határt!!
Hello!
Multiméterrel "dióda" állásban az egyik irányban 422 mV-ot mérek rajtuk...
Sziasztok.
Szeretném megtudni ennek a tápnak a csatlakozó kiosztását.(pin rajzát)
Kis segítség.
Bővebben: Link
Hali!
Van egy TO-3 as tokozású alkatrészem, ez van rá írva.: BUW24, valamint ez alatt az írás alatt 7815. Feszstab. lenne. A gogli nem akar segíteni.
Pedig található:
BUW24 adatlap
A 7815 az a gyártási idő, 1978, 15. hét.
Sziasztok! Van egy LED Lenser M17R tipusú akkumulátoros elemlámpám aminek a töltőelektronikájában elfüstölt egy IC. A lámpa működík de nem tölthető. Sajnos nem találok adatlapot hozzá mert a típus azonosító első két karaktere sérült. Talán valaki felismeri? Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2016
Szerintem az egy mikrovezérlő. Ilyen tokozásban az fordul elő sűrűn. De ez csak tipp. Ez tartalmazza a meghajtást a LED-nek kapcsolóüzemben, figyeli az akksifeszültséget, töltést. Ha villogó funkció is volt a lámpában, és nincs a nyák másik oldalán alkatrész, akkor 95%, hogy mikrovezérlő.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |