Fórum témák
» Több friss téma |
Hali, van valakinek ötlete?
L2 feliratú, (sot23-6) konstans áram vez. ledekhez. Pontos típust keresem. Előre is köszi. Z.
Sziasztok!
Az alábbi órát felismeri-e valaki? nincs márka név és egyéb bohóckodás sem rajta, belül pedig nem igazán látom nyomát antennának sem, hogy okos óra lenne, de ha baloldalon gombot megnyomom megjelenik az óra, amit iszonyúan könnyen el is lehet állítani ... Köszi előre is.
sziasztok keresem a képen látható smd alkatrész be azonosítását. köszönöm
ON Semiconductor 1.5SMC33AT3 Túlfeszültséglevezető (TVS) Gyártó.
Sziasztok, adott a képen látható EEPROM, ha igaz?! Sajnos semmiféle adatlapot nem találok hozzá. Valaki tudna esetleg segíteni?
A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2016
Hello!
A címke alatt lapul a kérésedre a válasz...
Sziasztok!
Van két darab, ehhez hasonló modulom. Pontosítok: van 2db. panelom,amin van 1-1 ilyen hálós elejű akármi szenzor. Az egyik szenzorra R40-12 232 van írva, a másikra T40-12 216. A paneljeik különbözőek, szerintem valami adó-vevő egységek lehetne. Az előbbinek paneljén LM358 is van, meg néhány passzív alkatrész, az utóbbin LM393, kvarc valamint szintén néhány passzív elem. Mi lehet ez igazából? A Google nem segített... A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2016
Hopp, mégis okosabb lettem, ez a megoldás. Bővebben: Link Vajon mire tudnám felhasználni?
Ultrahangos távolságmérésre használható a panel. Az egyik gyakori verziója az általad is linkelt kapcsolás, a másik a Parallax modulja:
Parallax ultrahang modul A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2016
Hőelemekre (a kompenzációs vezetékkel) tippelek, mV méréssel - melegítve kipróbálható.
Köszi. Kár, hogy nem tudom hirtelenjében mire felhasználni, pedig szivesen építenék valamit belőle.
Építs belőle tolatóradart, arra a célra jó. Egy példa az alkalmazására:
Arduino és HC-SR04 Én a Parallax modullal és a HC-SR04 modullal is építettem már távolságmérőt. A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2016
Szerintem fűtőpatronok, (kis telj.) mivel védőér is van benn, mérve? kb.400 Ohm?
Ott van értéke, ahova gyártották. Üdv : Z.
Bizonytalan vagyok, ezért kérem a megerősítést.
Egy sima 8 lábú felületszerelt műveleti erősítő 1-es lábát keresem. A tokozáson nincs ott a dip-nél megszokott kis oldalkivágás, sőt valójában semmi ilyesmi. Két támpontom van, az egyik a felirat részét képező vonal, ami egyértelműen jelölheti a tokozás egyik oldalát, illetve határozottan van egy erős letörés az egyik lábsor oldalánál. Adatlapból megnéztem néhányat, de ezek éppen nem az SMD tokozásról szóltak, így nem vettem hasznukat. Helyesen gondolom, hogy a fotó szerinti tokozás bal alsó lába az 1-es? Az említett támpontok valósak, vagy csak én gondolok ezekbe jelentőséget?
29C010 egyszer írható. 29F010 et szoktunk a helyére tenni, EDC15ös tdi vezérlőkbe
Hosszas nézegetést követően láttam, rá van írva, 230V 250W. Pillanatra rá nyomtam 230V-ot, azonnal tűz forró lett. Folyadékba kell mártani, - gondolom.?
A funkcióját tekintve jó lehet a tipped, de léteznek hasonló kialakítású hőmérséklet érzékelők (pl. hőmennyiségmérő műszerek előremenő és visszatérő víz hőmérsékleti értékeinek jeladására), melyek hőmérsékletfüggő oszcillátort tartalmaznak, kvarc kristállyal és egyéb miniatűr alkatrészekkel. Ezeket egyszerű mV méréssel nem lehet tesztelni.
Vásári bazársoron sikerült egy áramköri laphoz hozzájutnom. A rajta lévő trafó (áramváltó?) funkciója érdekelne, a goglin nem találtam róla értékelhető információt. A felirat: K653-T2610-640:1
Köszönöm! Idézet: Esetleg miért nem néztél meg egy olyan adatlapot, amiben az SMD tokozás is benne van? Például ezt. „Adatlapból megnéztem néhányat, de ezek éppen nem az SMD tokozásról szóltak”
A funkcioja az arammeres. A rajta levo lyukon kell atfuzni egy vezeteket, es az azon folyo arammal aranyos, de annal sokkal kisebb aram fog folyni a szekunder tekercsen. A szekundert a leheto legkisebb ellenallassal le kell zarni. Egyszerubb esetben egy ellenallast tesznek oda, amin a feszultseg aranyos az arammal. Bonyolultabb esetekben egy muveleti erositos megoldassal 0 Ohm lezaras is elerheto. A rairt 640:1 arra enged kovetkeztetni, hogy a szekunderen 1/640-ed aram folyik, tehat mondjuk 16A eseten 25mA. A magyar Wikipedian is eleg sokat irnak rola.
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2016
Hali!
Ezek mire jók? Ez van ráírva az elsőre, 24V 100W Ez a másodikra 230V 250W A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2016
Fűtőbetétek. Vajon mire használhatók?
Szia! A millió gyártó, készít magának valamit, s ellátja gyári belső kóddal, amit sehol nem lesz meg. Lehet 2 tranzisztor, 2 fet, vagy LDO.....De ha LED-hez van lehet áramgenerátor.
Köszönöm, gyanítottam a funkciót. A Wikipedián is kerestem, de hasonló méretű (NYÁK-ba ültethető) típust sajnos nem találtam. Ha tudsz, kérlek küldj egy goglis kereső szót, vagy linket.
Áramváltó vagy current transformer. Esetleg lehet small vagy low current. Itt egy találat.
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |