Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv !
Segítségeteket kérném, ez milyen értékű és típusú kondenzátor ? A felirat, ha nem látszana jól : 6K05 3x A03X Köszi előre is . Robi Kondenzátor
Hello!
Én 103X-nek látom...az pedig 10 nF (0,01uF) lenne.
Szia! Köszönöm a válaszodat.
Még két kérdésre ha válaszolnál. Jól gondolom a felirat alapján, hogy 220~V-os az üzemeltetése? Ha igen, akkor lehet tartósan feszültség alatt tartani? Üdv.
Köszönöm a segítséget, elképzelhető mert le van lakkozva az egész panel nagyon nehezen olvasható.
Talán nem is nekem szántad a kérdésedet...
A hozzászólás módosítva: Máj 19, 2016
Szia!
A felirat alapján jól gondolod, de vasmag nélkül tartósan ne üzemeltesd, mert úgy le fog égni.
Sziasztok!
Szeretném megtudni hogy ezt a HB 576-os áramkört mire lehet használni. Köszönöm.
Üdv!
Érdekes kérdés. Valószínűleg mindegyik az.
Próbáltam bevetni a röntgen szememet, de nem jött össze. Nézd meg a kontaktoknál, valahol csak látszik.
Én 15db rézvezetéket látok ezen a sziréna vezérlő panelen.A kérdést nem értem,lemaradtam valamiről?
A kérdező eltűnt. Egyébként honnan tudod, hogy réz a kábel?
Lehet, én nem látok át a szigetelésen, főleg fényképen!
Onnan,hogy már jó pár kilómétert elfüztem belőle (6x0.22).
Réz bevonatú alumínium, acél, ezüst, arany stb. Van pár lehetőség.
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2016
Sziasztok! Segítsetek legyetek szívesek! Mivel lehetne helyettesíteni a képen bekeretezett két alkatrészt? Nem fontos, hogy smd legyen, van hely. Két napja bújom a kódokat, de sehol semmi. A GG3A talán 400V 1A dióda. Nyilván a másik is dióda, de mi? Előre is köszönöm!
Szia! A nagyobbik tok SM6HT24A tvs dióda.
Sziasztok Segítséget kérnék egy daewoo hűtő elektronikában kiégett, egy ventilátor vezérlő optocsatoló tip tlp3526 sajnos nem találok gyors beszerzési forrást.A beszereszhető alkat részek közül mivel tudnám kiváltani.
A képet elforgattam, kissé javítottam, ami kettő percembe került. Kérlek tiszteld meg a válaszolni szándékozókat azzal, hogy legalább jó állásban teszed fel, ne a monitort kelljen fejre állítaniuk -Sebi- A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2016
Hello! Úgy látom egy PC817 jó lesz bele. (Jó hogy fejjel lefelé van a rajz és az opto utáni alkatrész értékeket nem látni..)
Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettél! Mit gondolsz, a másikra jól tippeltem?
Szia A keresett alkatrész nem a pc817 opto,hanem fölötte a tlp3526-os amit ki kellene váltani egy beszerezhető alkatrészre.Bocsánat hogy kép fordítva lett feltéve.
Ez egy SSR relé lesz. Én belenyomnák egy S102S01-et.
Szia. Köszönöm a tippet , ez biztos jó lesz helyette
|
Bejelentkezés
Hirdetés |