Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ingyen elvihetőek a képen látható cuccok.
Egyben ha lehetséges.
Ennyi az összes egy doboznyi.
Hátha valakit érdekel.
Szia, ha tudod egy kicsit tartani akkor engem érdekelne.
A képen látható alkatrészek ingyen elvihetők.
A termékeket postázni nem tudom. Átvehető ma du. 5-ig Bárban, vagy fel tudom vinni Budapestre (Béke tér XIII. Kerület), azokat amikre ma 5-ig jelentkeztek. Ha valaki kéri hogy vigyem fel Budapestre, akkor kérem hogy utólag ne mondja vissza, illetve minél hamarabb jöjjön érte.
Szia!
"Play" gombos meghajtó érdekelne (elsősorban a dvd képen látható, alulról a második). Pesten el tudok érte sétálni. Ha nem akarod elaprózni, akkor a többi is a dvd képről, legfeljebb találkozón/börzén végzik az ingyen vihetőben Üdv, G.
SZIA a video érdekel a Béketérre eltudok menni
Szia! Ha csak alulróla második kell elhozom csak azt is. Ami nem kell senki az sajnos kuka lesz.
Ha senki nem jelentkezik a többiért, akkor inkább hozd el a az egész kupacot.
Legrosszabb esetben kiviszem a következő találkozóra/börzére. Még az is jobb mint a kuka... Bár ez feltételezi, hogy nem gyalog cipeled
Még ezek kerültek elő.
Szia!
A 2. és 4. számú képen látható érdekel Budapesti átvétellel, ha megoldható.
Tiéd. Béke tér XIII. kerület, akár ma este 20:30 után is átvehető. Pontos címet privát üzenetben küldök.
Szia!
Az alaplap és a kártyák érdekelnének, ha más nem jelentkezik értek, holnap elis tudnék menni, akár délelőtt is. Üdv: Fti
Tisztelettel lemondanék a tőbbiek javára. A cuccok nem Budapesten vannak, sajnos igy nem tudok értűk menni. Köszönöm
A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2017
Ismételten elvihető egy doboznyi bontott panelek.
Személyesen Dkeszin tudom átadni egy megbeszélt időpontban. Erről lenne szó.
Szia!
Engem érdekelne, de leghamarabb csütörtök délután tudnék értemenni. Anti |
Bejelentkezés
Hirdetés |