Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Udv!
Erdekelne a harom TEXAS konyv,a "Villanyszerelo ipari kezikonyv 83" es a "Torpe villanymotorok es alkalmazasuk", de sajnos eleg ritkan jarok Budapesten (legkozelebb talan osszel), el tudnad esetleg postazni oket (vagy DJ Tacki esetleg ha o elmegy az egesz csomagert szemelyesen)? A postazas koltseget (plusz nemi jattot) termeszetesen elore atutalnam. Kosz!
Rendben. Megoldom, attól függően mikor jönnek az egészért.
Szia, Hétvégén megyek arra, el tudom vinni.
Illik ide autóalkatrészt (nem elektronika, csak vas) feltenni? Szabadulnék tőle ...
Én biztosan nem fogok megsértődni miatta.
Aztán lehet hogy valaki CNC-t épít belőle, akkor meg teljesen rendben is van.
Pár éve pontosan ezt vitattuk meg, és a moderátor is szó szerint azt felelte:
"alkalomszerűen akár egy fél pár lukas zoknit is" Tehát ha nem árasztod oldalakon át, lehet. ui: én voltam, aki ellenkezett, de nemcsak belenyugodtam, valójában meggyőztek. Meg lehet engem győzni érvekkel A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2022
Használatlan nyomtató patronok is vihetők.
Ha netán mégsem dobnád ki a szobaantennát, elmennék érte -csak nem tudom megígérni az időpontot. 1-2 hét...
Kösz, akkor alkalomadtán összeszedem a holmikat és alkalomszerűen felteszem.
Kommunikációs probléma miatt nem sikerült egyeztetni, ezért a korábban felajánlott SONY blu-ray lejátszó távirányítóval, még megvan,, és elvihető. hétköznap 4 óra után a Déli pályaudvarnál átvehető
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2022
Szia!
Ha azóta nincs rá jelentkező, akkor én jelentkeznék érte. Privátban kérlek írd meg, hogy mit fogadsz el érte.
Azt ugye tudod, hogy nem teljesen korrekt amit most csináltál? A kommunikációs probléma mibenlétét is leírhattad volna - elsőre rosszul adtad meg a telefonszámod, majd két napig nem lehetett felhívni, mert "átmenetileg nem elérhető" üzenetet kaptunk. Az üzenetekre pedig egy napos reakcióidőd volt, legutóbb tegnap éjjel írtad meg, hogy most már lehet hívni. Én nem bánom, ha más elviszi, de a hozzá tartozó szöveget illett volna úgy felraknod, hogy az ne vessen a másikra rossz fényt.
Azt gondolom senkire sem vetett rossz fényt a "kommunikácós probléma" senki sem volt megnevezve,hogy hibázott volna! .Ha valaki hibázott,az csakis én lehettem, hiszen egy 3-as valóban hiányzott a telefonszámból, azt viszont nem tudtam és nem vettem észre, hogy a telefonom,(mivel régi tipus) elvesztette a hálózati kapcsolatot, ezért nem volt kapcsolható. Ma 19 óráig sem üzenet, sem telefonhívás sem egyéb jelzés nem érkezett ,hogy bárki átvenné a lejátszót, ezért úgy gondolom jogosan kínálom fel más valakinek. A" tegnap éjjel", (csak a pontosság kedvéért) 21:06 volt, azóta eltelt 22 óra, talán ez elegendő kell hogy legyen a kapcsolat felvételre, mivel ez nem történt meg, gondolhattam,hogy már nem kell a lejátszó. üdv
Szerintem "bbb" megérdemel még egy esélyt.
Semmi kifogásom ellene. Vigye ő, csak már vigye valaki.
Vigye el scooby_ nyugodtan.
Nem-nem, Eddig is Te voltál soron, részemről ez nem lenne korrekt. Téged illet meg, és a leírásokból ítélve egyikőtöket sem lehet szerintem emiatt hibáztatni, így legalább most kiderült, hogy hol akadt meg a kommunikáció. Az élet produkál ilyen félreértéseket. Szerintem abszolút rendben van ez, csak ne feszüljetek egymásnak.
Ha valakinek kellene egy GORENJE MO 17 MW tip. hibás mikró, annak odaadnám. Hibajelenség: kiment a készülékben lévő 8A-es Wickman bizti. Ezt kicseréltem ugyan ilyenre. Nagyfesz diódát és kondit ellenőriztem. Trafó is jónak tűnt. Ezután bekapcsoltam, de nem búgott fel és pillanat alatt büdös műanyag szag árasztotta el a konyhát. Bizti nem ment ki. Már nem bajlódnék vele tovább. Üvegtál megvan hozzá. Nem volt egy hosszúéletű darab. Előtte MOULINEX volt, ami 1989-től 2015-ig hibátlanul működött, csak melegítésre használtuk. Ennyit a mai műszaki szinvonalról.
Szia!
Én örömmel elfogadnám. Honnan kell elhozni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |