Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Galactic 21G180 tv-hez távirányító
Lapozás: OK   1 / 1
(#) hegedusa hozzászólása Júl 19, 2007 /

Pár napja kaptam egy GALACTIC 21G180 típusú televíziót (állítólag a Metroban lehet kapni), de a távirányítója szállítás közben eltűnt. Pótolni szeretném, de nem igazán ismerem a típusokat. Azt ajánlották, hogy tanítható távirányítót vásároljak. De milyet? Kérdésem lenne még, hogy hol tudom megnézni, hogy melyik az a távirányító, amely működteti ezt a készüléket.

A segítséget előre is köszönöm!

(#) tatabike válasza hegedusa hozzászólására (») Júl 19, 2007 / 4

Szia hegedusa,

felejtsd el a tanítható távokat, fabatkát sem érnek. A Te problémádra itt kaphatsz megoldást: Sini Kft Mintabolt 1077 Budapest, Wesselényi u. 19. vagy :Bővebben: Link

TaTa
(#) tatabike hozzászólása Júl 19, 2007 /

Sziasztok,

egy jó tanács mindenkinek. A távirányítós készülékeket nem érdemes sokáig táv nélkül használni, mivel a gyártó a készüléken lévő nyomógombok tervezésénél természetesen kihasználta, hogy a távirányítóval vezérlik majd, ezért általában nem túl hosszú életűek ezek a gombok, a legtöb esetben pedig csak az alapfunkciók vezérelhetők velük.

TaTa
(#) hegedusa válasza tatabike hozzászólására (») Júl 19, 2007 /

Szia TaTa!

Köszi a segítséget. A Sini Kft-t is megkerestem már, de nem tudtak segíteni. Ez a készülék nem szerepel az adatbázisukban.
(#) Vatti válasza hegedusa hozzászólására (») Júl 19, 2007 /

Hali !

Én itt szoktam beszerezni a távkapcsikat : Bővebben: Link

1 próbát megér.
(#) hege2222 hozzászólása Okt 20, 2007 /

Szia sikerült találni ? mert énis vettem egyet és szintugy nemvolt távirányitó és ráadásul utólsó darab és nem is lesz egy digitálist tanithatót vetem de szarik rá
(#) hegedusa válasza hege2222 hozzászólására (») Nov 1, 2007 /

Sajnos nem találtam, azóta már túladtam a készüléken. Remélem te több sikerrel jársz!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem