Pár napja kaptam egy GALACTIC 21G180 típusú televíziót (állítólag a Metroban lehet kapni), de a távirányítója szállítás közben eltűnt. Pótolni szeretném, de nem igazán ismerem a típusokat. Azt ajánlották, hogy tanítható távirányítót vásároljak. De milyet? Kérdésem lenne még, hogy hol tudom megnézni, hogy melyik az a távirányító, amely működteti ezt a készüléket.
A segítséget előre is köszönöm!
Szia hegedusa,
felejtsd el a tanítható távokat, fabatkát sem érnek. A Te problémádra itt kaphatsz megoldást: Sini Kft Mintabolt 1077 Budapest, Wesselényi u. 19. vagy :
Bővebben: Link
TaTa
Sziasztok,
egy jó tanács mindenkinek. A távirányítós készülékeket nem érdemes sokáig táv nélkül használni, mivel a gyártó a készüléken lévő nyomógombok tervezésénél természetesen kihasználta, hogy a távirányítóval vezérlik majd, ezért általában nem túl hosszú életűek ezek a gombok, a legtöb esetben pedig csak az alapfunkciók vezérelhetők velük.
TaTa
Szia TaTa!
Köszi a segítséget. A Sini Kft-t is megkerestem már, de nem tudtak segíteni. Ez a készülék nem szerepel az adatbázisukban.
Hali !
Én itt szoktam beszerezni a távkapcsikat :
Bővebben: Link
1 próbát megér.
Szia sikerült találni ? mert énis vettem egyet és szintugy nemvolt távirányitó és ráadásul utólsó darab és nem is lesz egy digitálist tanithatót vetem de szarik rá
Sajnos nem találtam, azóta már túladtam a készüléken. Remélem te több sikerrel jársz!