Fórum témák
» Több friss téma |
Helló mindenki!
A címben emlitett erősitőről keresek adatokat, service manualt stb. Bármit erről:Gpm 8000 a Hifi amplifier. Enyit tudok róla hátsó cimkén SI1020H áll! Rákerestem guglival de semmi, :no: ![]() ![]() Köszi minden segitséget!
Majd elfelejtettem!
A cucc v.mi Német gyártmány lehet mert a feliratok Német nyelven vannak! Ja és szerintem elég régi cucc! :yes: Valaki, bármit????
Helló!
Képet sajna nem took feldobni mert nem elég fejlett e-téren a technikám! ![]() De nagyjából körülírom! : Fekete, fém/műanyag házas, króm hordfülekkel az előlapon. 3 db szögletes nyomógomb a csatorna választó(Mic,Audio,Radio) +1gomb Loudness, sima potméteres kétsávos hangszin szab.+balance, hangerő szab., és a táp kapcsolója egy piros power leddel és a mic bemenet az előlapon DIN (asszem) szabv. dugóval. Hátul 230V 50Hz 175W SI1020h Felirat és német nyelvü figyelmeztetés a hálózati feszre. Az előlap feliratai is német nyelvüek. Bemenetek DIN szabv. (régi sok tüskés)dugaljak 2db hangszóró kimenet. Naggggyából enyit tudok, meg hogy ez egy 3 részes HIFI van az erősitő egy tuner és egy kazettás deck amik még vidéken vannak de elhozom(nosztalgia) Elég jó hangja van,nem zajosak a potik ![]()
Köszi neked is Szajo!!!
![]() Az utóbbit én is megtaláltam közbe, de a gépről még mindig semmi! :no: Már csomó szervizdoksis oldalt néztem de nem ismerik! A többi része vidéken van de azokon sincs semmi nyoma a gyártónak v. ilyesminek,kb u.ezek az adatok ott is tápfesz meg figyelmeztetés! ![]() Vajon "Ki" gyárthatta? Lehet valami más néven kellene keresni de ezen más nincs!
Még ötlet valakinek, nekem még mindig semmi!
![]() ![]()
Csak nekem van ilyen cuccom?
![]() Senki nem ismeri? ![]() Akkor ez biztos valami ritka értékes példány! :yes: ![]() ![]()
Hirtelen nem esküdnék meg rá , de az IC neve mintha a nulszériás Orion SE1025 végerősítő végfoka /2x25W/is lenne. 84-85-ös magnósok évkönyvében azt hiszem.
![]() Szerk:Bocsi az csak a sztereó Sanken gyártmánytesója:SI-1125 HD
Orion SE1025 állitólag STK IC-s!
Bár még nem volt szerencsém hozzá! Lehet szétkapom hátha belül több infó lesz mint idekint! Azért ha találtok valamit megköszönöm!
Nekem van ilyen Orion erősítőm és SI-1125HD van benne. Fel afejjel, keressünk tovább!
Helló!
Hétvégén ha lesz egy kis időm belenézek mert továbbra sem találok semmi konkrét dolgot róla! Ha valakinek van ilyen plíííz jelezze! Köszi az eddigi infót! |
Bejelentkezés
Hirdetés |