Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon Ötletes.
Viszont annál veszélyesebb a nyitott táp.
Hali!
A betyárját ez nagyon szép lett! Gratula!
Aztamindenit! Na eez már hangrendszer Énis most kezdek bele egy hangcuccba, de amit csinálok ehhez képest...
Nagyon szép munka!
Általában csak erősítőket szoktam itt mutogatni de most ebben az esős időben kicsit barkácsoltam , a szó szoros értelmében ! Nem kell komolyan venni , de végülis nagyon komolyan kell venni amit összedobtam egy haverom kérésére .
Egy villanypászor lett épitve régi kiszuperált szünetmentes dobozába , amit csak ugy deszka modell szinten kiviteleztem. Magyarul semmi nyák csak egy forszemes panelre lett épitve simán összedrótozva . Az első bekepcsolásra szépen működik , minden a rendeltetésnek megfelelően , még egy napi tesztelés és mehet a gazdihoz a kiszemelt feladat ellátására !
Szép kis esős idei elfoglaltság lehetett ez!
Én nekem csak a takarítás, és az ellenállások szétválogatása jutott, valamint diódák ,kondik válogatása.
Köszönöm szépen!
Huuuu! Össz rendszer.. Igyekszem! A hangja elképesztően tiszta! Nem recseg a SUB!
Köszönöm neked is és sok sikert, kérünk majd képeket!
Hello mindenki.Itt a tablónk.Oldalról van megvilágítva ledekkel a plexi amibe gravírozva van minden.
Főleg este mutatja meg igazi arcát.
Nagyon profi lett!
Mi is gondolkoztunk rajta de végül elvetettük az ötletet.
Hello!
Lehet, hogy valamit rosszul látok, de ha ez egy hőmérő, akkor minek bele annyi minden. Mert ennek a készüléknek más funkcióját nem látom. Vagy van? Üdv. roland0327.
Jó, de ez egy nagyteljesítményű hőmérő :smile:
Vicc akart lenni,egyébként egy végfok.
Nagyon jó ötlet! Szép munka !
Akkor igy már értem mért van ekkora doboza.
Nem akarok beleszólni, de én a negyedik digiten nem használnám a pontot. Csak a véleményem
Kikötöttem, jobb úgy valóban.
Én sem akarok nagyon bele vaúzni, de szerintem a második digit után sem kéne az a pont, hisz nincs tizedes szám utána.
Amúgy nekem is tetszik, érdekel, hogy miért ekkora? Csaknem csupa TTL? :kalap:
Na jó akkor kikötöm azt is.
Na de most aki ezután azt meri írni,hogy fordítsam meg a 3.és 4. digitet és a kis pont legyen a fok annak.... Hírtelen nem is tudom mennyi TTL áramkör kéne 750W-os teljesítményhez?
Igazad van. De ez már tényleg csak "kötekedés".
Igaz, de mindent a jobbító szándék miatt.
Persze! Én se rosszból mondtam!
Annak... a kezére ütünk, mert nem a C° (celziusz fok). hanem a °C jelölés a helyes. Ezt sajna sokan eltévesztik, pláne szóban.
750W No akkor mi is az a PMA 202 Kemence vezérlés nem lehet, mert a 99°C oda kevés.
Ja az tényleg fordítva lenne úgy.De pedig itt láttam valahol az oldalon.
Már írtam,hogy végfok.Csak a táp 750W-os.(ekkora volt) PMA102-202 Képek Itteni fórum.
Aha! Szóval 7107... Kiderül a turpisság. Szép munka, gratula!
Jaaa, így már mindjárt más. Akkor különösen kalapolok, szépen megépítetted!
Tegnap az esős időben én is alkottam egy picit
Én egy lestrapált FRT hangszórót varázsoltam újjá. Egész jól szól a méretéhez képest! |
Bejelentkezés
Hirdetés |