Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hát ha nem is elvágni, inkább egy jack dugóval ellátott vezetéket az egyik dinamitrúdból kihúzni. (azt nem kell lefekvés előtt újra összeforrasztani. )
Ahogy látom a NYÁK gyártatott? Az extra funkciók valóban nem lényegesek. Az a lényeg, hogy a te igényeidet kielégítse. (elvégre azért építetted) Az ötlet és a kivitelezés ettől függetlenül nagyon tetszik.
Na ez aztán nagyon tetszetős lett így! Gratulálok ,nekem nagyon tetszik !
Mint régi swiftesnek,emlékeim szerint a motortérben csak az AC relé környékén férsz hozzá a vezetékhez.Az utastérben a bal oldalon megy hátra egy köteg a lábtér műanyag boritását kell leszedni a küszöb előtt.Ott találsz ha minden igaz két szál vastagabb huzalt ami fekete zöld csíkkal az megy az AC pumpára.De ezt a tolvajok is tudják és direkt szoktak neki áramot adni a hátsó ülés alatt mert ott megy be a tankba a vezeték!Ha kell neked van komplett szervízkönyvem az összes swift vezetékezése benne van töviről hegyire!
Igen a nyákot melóhelyen csináltam. Ha kell valakinek szivesen adok, van még 4db. Igaz azon (2db)a cd4543 az smd ,nem furatszerelt, a maradék kettőn azon dip-es. Csináltam ilyet is-olyat is. A mérete 100x62mm, szóval elég kicsi. Az eredeti terven külön volt a kijelző nyák, és nagyobbak voltak benne. Én egyben csináltam meg, így furatgalvánosra kellett. A kijelzők innen vannak:
Compatel Ja, ezt a shop-ot mindenkinek csak ajánlani tudom! Utalás után ,postán másnap nálad a cucc. És nagyon segítőkész a HÖLGY! A nyákterv,stb. itt található: Link
Nagyon király lett, gratula. Pont valami hasonlót terveztem, de az időzítés lejártakor én egy ISD-s hangtárolóból egy Joker röhögést gondoltam lejátszani. Az elvágható zsinórokat pedig szintén jack csatisra terveztem (a többszöri felhasználás végett). A csapda az lett volna, hogy bármelyik kihúzásakor gyorsul egyet a visszaszámlálás.
[OFF] Ötletes ! De hol maradt? Nem készült el?
A cső már megvan, csak az idő hiányzik!
Ha ilyen szép gömbölyített kupakos, ne habozz elküldeni nekem!
[OFF] Ezt megértem. Én is időhiányban szenvedek, hogy a hangkártya 3.0 készüljön..
Ja igen ezekre én is gondoltam. Legalább egy buzzerre, ami másodpercenként csippan egyet, de a csipogása idegesített volna biztos.
Amúgy erre kerestem 1 kisméretű higanykapcsolót, de senkinek nincs. Csak a látvány miatt, és ha elfordítom vagy felállítom kikapcsolt volna. Ja, a 2db furatszerelt cd4543-as nyáknak már van is gazdája.
Elkészült a Végleges Szirénám! Mosmár 9 módon tud megszólalni! Bővebben: Link Siren
Szia! Jó lett így összerakva, van még szabad lába a picnek, lehet tuningolni.
Tényleg jól néz ki, már túlon túl élethű. A visszafele járó óra jó ötlet... Azért egy kis hangjelzés még fokozná az élményt....
Csak másodperc jár visszafelé, hogy megmaradjon az igazi óra funkció Az elválasztó ledre lehetne tenni pittyegést is, a maradék lábakon meg elmenne még egy ébresztés is a beállításával együtt. (ez a bináris óra programja, tényleg csak minimális funkcióval)
Végülis mindegy, mit olvasunk le: mennyi idő telt le a napból, vagy mennyi van még hátra... A multiplexálás lehetővé tenné, hogy 4 nyomógombot külön láb felhasználása nélkül kezeljünk, ekkor három maradna extra funkciókra... Sőt, még 6 * 4 nyomógomb is kezelhető némi diódák beépítésével...
Ügyes munka! Már majdnem hiányoltam a ledet, de aztán látom, hogy van benne
Köszönöm ,Igen hát megspékeltem egy 3mm piros leddel mert Volt ott egy lyuk és pont belefért rákottötem a kimenetre így az inpulzusok megfigyelhetők!
Köszönöm Szépen! Ledbuster ez nagyon jó név Hát hogy idegesítő e ..egy idő után tényleg mindenki falra mászik tőle!
Szeva, tekerd fel a frekijét úgy 20-25 khz-re és kapsz egy jó egérriasztót.
Az így ősszel épp aktuális....
Ha minden igaz, az az emberi fül számára nem hallható..
Egyik hülye osztálytársam elkezdi az egérriasztóra: "Ha fordítva kötjük be, akkor hívja őket?"
Ez igen.
Én meg azt hittem magamról, hogy valami bajom van, annyi hülyeséget művlek pedig nem lenne rá időm. Hirdetni kellene egy: Ki a 'betegebb' elme? versenyt. [off] Bárcsak az én fülem is sípolna 25kHz hallgatása után
Sziasztok
Elkészült a KT88SE csöves erősítőm.Meghajtás ECC83, SRPP,tápegység 5U4GB-vel + CLC szűréssel. Single Ended, teljesítménye 2x8W, kimenőtrafója EI78. Köszönet Cirok Lacinak, a fémmunkáért, mayky-nak a kimenőkért, és JZolinak a festési munkálatokért,illetve mindenkinek,aki tanácsokkal segített.
Azta mindenit! Ez nagyon szép darab. Gratulálok hozzá!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |