Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nem értem miből jó, hasznos ez. Leméred a vezető anyag felületét, hogy valójában vezet-e? Vagy esetleg ha mondjuk lakk van rajta, akkor leméred, és megállapítod, hogy nem vezet?
a NYÁK lemez vezetősávjait lehet lemérni, ha pl gyanúsan túl közel 'sikerült' kettő egymástól
Szerintem ötletes! Nem mindenki tud hibátlan nyákot készíteni otthon és bizony ha valahol túl közel látja egymáshoz a két vezetősávot akkor ezzel rátud mérni, hogy összeér-e
Hát mondjuk arra jó, de én a sípolást szoktam ahsználni a multimon
Ugyan az, csak itt egy fény jelzi
Az én pioneer lapos erősítőmben Bővebben: Link az ujjam átváltozna teljes egészében egy nagy vízhólyaggá, ha fél percig rajtahagynám a végfokon az ujjam..
Valamilyen STK típusú végfok van benne, de a lényeg, hogy ott is van ú alakú jó vastag alu profil, aminek a végében van egy venti, oldalt a végfok, és a tetején egy termisztor.. Lecsavartam a termisztort, és bekapcsolt erősítőnél odafűtöttem neki a pákával.. Elkezdett forogni a venti, mint az állat , és megjelent a kijelzőn az owerload felírat.. Szóval a te erősítődben lévő végfok lehet azért annyira meleg, és raktak rá kis hűtőbordát, mert olyan magas az üzemi hőfoka, mint az enyémnek.
Egyébként végeztem egy kis modernizálást az oly rég kedvelt 15W-os villogómon..
Még valamelyik 2000-1990 elötti kiadású HE-ben, vagy a rádiótechnikában találtam, annak idején , most csak az idejétmúlt lakkfilces nyákot másoltam le, és a megtalált beültetési rajzot.. Egy kollégám kérdezte, hogy van-e villogó kapcsolási rajzom, 24V-os, kapunyitó rendszerhez. Ez a cikk szerint 12V-os, de tegnap gond nélkül vitte a 24V-os szofita izzót is 24V-ról. Eleinte a kapcsolási rajzot kérte, de megcsináltam neki ezt, amugyis akartam róla egy board-ot a későbbi felhasználás miatt, meg aztán 1 hónapja vagyunk munkatársak, gondoltam megmutatom neki, hogy én is tudok egy s mást.. Bocsi a képekért, Karácsony környékén lesz új telóm, (nem a jézuska hozza ) azzal biztosan szebb képek fognak készülni. Üdv.Tomi
..próba után kiderült, hogy a 3055-ös tranyót fordítva forrasztottam be, így elfért állítva a kék szűrőkondi, mert nem tetszett, hogy megfektettem..
Nah és, majd szerintem holnapután jelentkezem egy kész projecttel is, egy cekásznak készítek szabályzó elektronikát, és dobozolom be az. Várom már a végeredményt nagyon.
Látod mennyit számít 15 év gyakorlat. :yes:
Sörkollektor vezérlő, dobozolva. Működés közben.
Profi ! :kalap: A doboz miből, és hogyan van készítve?
Köszi. A doboz: Bővebben: Link Az előlap nyomtatva van egy fényes kartonra.
Á, értem. Azért elég borsos ára van, én szerintem a műanyag dobozoknál fogok egy ideig maradni
Nem fogod elhinni, de ez is full műhanyag...
[OFF]Te legalább értesz hozzá, én nekem meg van mit tanulni. :|
Remélem jövő tavasszal már az enyém is fog működni.
Ezt most csak Neked, mindenféle lógó nélkül :beka3: ~10 méterről is határozottan jól olvasható...
Alul még van egy üres sorom, majd kitalálok oda valamit. Vagy csökkentem a karakterméretet, hogy jobban kihasználhassam a helyet.
Durva akart az lenni, csak félreütötte... Nálam is olyan közel van a D meg az M, nem tudom ki tervezte ilyenre... :hehe:
Hát fölötte picit jobbra is van valami Gratulálok az órához.
Ha kisebbre veszed a karaktereket, alul futhatna egy dátum/hőmérsélet/akármi sor. :yes:
Majd jövőhét végére kitalálom,mi legyen...
Azon dilemmázok, ha kisebbre veszem a karakter- magasságot, és meghagyom az arányokat, akkor oldalt is keletkezik üres hely. Oda lógót nem akarnék tenni csak azért, hogy ne legyen üres. Mindenesetre a futó kijelzés jó ötlet! Most héten valószínűleg úgy is lesz időm agyalni munka mellett. |
Bejelentkezés
Hirdetés |