Fórum témák
» Több friss téma |
A segítségeteket kérném !
Van egy KYOCERA FS 1800+ lézernyomtatóm, aminek az a hibajelensége, hogy hiába tisztítom ki 1-2 oldal után a dob egy bizonyos pontján elkezd gyülni a festék ami egy része persze a papíron köt ki és csupa pöttyös maszatos lesz. Letöltöttem már a szervízkönyvét is, de nem világos számomra mi lehet a hiba ....
Üdv!
A nyomtató hengernél kell megnézni. Lehet tele a porgyüjtö tartálya, a felesleges port leszedö lapra rárakodott a festékpor vagy kiöregedett belölle a szivacs esetleg maga a henger tul kopott már.
A porgyűjtőt kiürítettem, a hengeren nem látszik semmi eltérés, szivaccsal nem igazán találkoztam sehol, úgy kezdtem, hogy kiszedtem a tonert, alatta volt a developer, utána meg a drum. Megtisztítottam mindent a portól, utána 1-2 oldalt szépen nyomtat, majd elkezdi egy ponton szórni a port (ez látszik is a lapadagoló sínen, hogy gyűlik a por egy helyen).
El nem tudom képzelni mi baja lehet ...
Nálam a por adagolonál a drum alat lévö részen volt egy husszu szivacs meg a henger két oldalánál két kisebb ami tisztitáskor elmálot. Elösször kosznak néztem aztán jöttem rá hogy szivacs lehetett mert utánna jobban koszolt.
hali
van egy Kyocera FS 1018 MFP nyomtatóm bekapcsol, betölt, aztán dob egy hibaüzenetet: c6000 A google vmi "Törött rögzítő fűtés vezetéket" hoz ki erre a hibára. Azt szeretném kérdezi h akkor pontosan mi ez a hiba, vagy hol kéne keresnem a hiba forrását?
Üdv
Kyocera FS 1030D típusu nyomtatóm megvettem használtan, de általában szépen nyomtat, néha kissé meggyűri néha viszont teljesen elakad benne, sőt még origamizik is és harmonikát hajtogat belőle. Na most ezen hiba okait szeretném kideríteni, például münyomóval nem csinálja és a etikett címkével se volt gondja T..co gazdaságos copy paper-t használok, nem tudom nem-e ez a baj!? Esetleg ez lehet attól is hogy nem indít el valamilyen görgőt vagy mégis mit keressek, esetleg valami optó vagy bármi ami mérhető vagy nézhető? Előre is köszönöm a segítségeket!! ipi
Kopott, vagy szennyezett valamelyik behúzógörgő... Szedd szét, és takarítsd meg... Ha szerencséd van, ennyitől meg is javul - ha nem akkor görgőcsere.
Műnyomónál azért nem jelentkezik a hiba mert az vastagabb.
Valaki nem tudna nekem egy linket adni ahol a görgőket vehetnék a nyomtatómhoz?Továbbra is gyűri a lapot sőt a dob alá még behúzza de ott meg elkezdi hajtogatni és nagyon rtkán megy tovább a papír.Előre is köszönök bármilyen segítséget!
ipi |
Bejelentkezés
Hirdetés |