Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LG HT554TH

Témaindító: meriva69, idő: Feb 1, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) meriva69 hozzászólása Feb 1, 2010 /

Üdv

Olyanban kérek segitséget,hogy van egy LG HT554TH házimozim. A készülékben ha minden igaz valami zoran vaddis chipset van. Több helyen olvastam,hogy ezek valahogy nem jól vagy egyáltalán nem kezelik a divx 5.1-es hangjait. Én töltöttem le olyan filmet ami divx és 5.1-el volt a hang. Sokkal szebb volt a hangja mint a kétcsatornásnak, és le is osztotta a hangokat a párbeszéd középen zene effektek elől és hátul.Most akkor nem tudom,hogy kezeli vagy nem . Kétcsatornásnál a két oldalsó hangszórón jön minden . Lehet hogy én nem értek hozzá, de igy hallásra mintha kezelné a divx 5.1 hangokat is. Tudna nekem ebben segiteni valaki, vagy ismeri valaki ezeket a készülékeket?
(#) Action2K válasza meriva69 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Kezeli, hisz kipróbáltad, s megvoltál vele elégedve. Nem?
(#) tiggersoft válasza meriva69 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Szia
Az, hogy Zoran Vaddis chip-es kicsit kevés...Néhány perces guglizás után három vaddis chipet találtam amit főként használnak:882,888 és a 966. Mindegyik tudása megegyezik az alapokban csak az extra funkciókban térnek el.
(#) meriva69 válasza tiggersoft hozzászólására (») Feb 2, 2010 /

Üdv

És azt hogyan tudom meg hogy milyen van benne pontosan. Közben irtam a Lg magyarországi képviseletének onnan azt irták,hogy divx-ben nem támogatja a z 5.1-et. Olvastam a gugliban egy helyen ott meg azt irták ,hogy a zoran chip-ek támogatják a többcsatornás mp3-at is . Hát most már végképp nem tudom mi van. Más a tapasztalat és más amit irnak. Ha tudnál abban segiteni hogy hogyan nézzem meg a chip-et megköszönném már egyre jobban érdekel a dolog.
(#) tiggersoft válasza meriva69 hozzászólására (») Feb 2, 2010 /

Ha már nem garanciás vedd le a tetejét és ott fog csücsülni az egyik panelen egy vaddis chip. Ennek a száma az!
Az viszont nem kizárt, hogy mindkettőnek igaza van! A Vaddis chip támogatja az LG pedig nem...A chipben benne lehet a tudás, de ha a software nem támogatja esetleg kifejezetten tiltja! Gondolj csak a pc iparra: egyetlen vga chip többféle Firmware-rel...ahány féle firm. annyi féle kártya!
(#) meriva69 válasza tiggersoft hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Köszi a segitséget, de még garanciás,úgyhogy nem szedem szét. Viszont megint próbálgattam, a divx 5.1-es hanggal lévő filmeknél szétosztja a hangot a beszéd középen, a többi a négy szélen. A menüjében is felismeri a 5.1 hangcsatornát és ki is irja hogy olyan a film. Lehet hogy az LG-nél nem is tudják hogy kezeli?
(#) Action2K válasza meriva69 hozzászólására (») Feb 3, 2010 / 4

Idézet:
„Lehet hogy az LG-nél nem is tudják hogy kezeli?”

Hát... Aki összetákolta, az biztos tudja, hogy mire képes a masinka, de az ügyfélszolgálatos hölgyike nem biztos, hogy tudja, s inkább nemleges választ ad, mert azért még senki nem perelt, ha letagadták egy készülék jó tulajdonságát. Fordítva már fordult elő.

Az más kérdés, hogy a menübe mit látni, mert ha nem támogatná, akkor is valamit kéne kezdenie vele, max kikeverni sztereóra.
Az igazi teszt az lenne, ha egy 5.1-es tesztfájlal ellenőriznéd, s nem filmmel. Mondjuk ezzel.
(#) meriva69 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Köszi szépen a segítséget kipróbáltam a test fajl-lal tökéletesen ment 5.1-ben, végigvitte az összes hangszórót. Tehát az ügyfélszolgálaton nem jól tudták.
Kérdeztem tőlük,hogy milyen chip van benne azt válaszolták, hogy sajnos erre nem válaszolhatnak.
Még egyszer köszi a segítséget akkor megnyugodtam,hogy viszi.
(#) Action2K válasza meriva69 hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Szívesen!
(#) meriva69 hozzászólása Okt 2, 2010 /

Üdv

Ismét lenne kérdésem a készülékkel kapcsolatban. Az érdekelne, hogy valakinek nincs-e esetleg ilyen készüléke , mert szeretnék külső merevlemezt venni, de nem tudom,hogy kezeli-e. Megint írtam az LG-nek de hát nem tudom kik vannak ott , de a válasz az volt hogy nem kezeli a külső merevlemezt. Más külső eszközből is csak max 4 gb-ig kezel fat 32- vagy 16 fájlrendszert. Ennek ellenére nekem simán kezeli a 8 gb. pendrájvomat. Már nem igazán bízok a LG ügyfélszolgálatban ezért kéne olyan akinek van ilyen és kipróbálta.
(#) czizoli hozzászólása Nov 12, 2013 /

Olyan problémám lenne, hogy van egy LG HT554TH házimozim és két hete azt vettem észre, hogy bekapcsolás után nincs hang a házimozin, de viszont bekapcsolás után kb. 10 perc elteltével már van hang. Mi a teendő ilyen esetben, mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat, segítséget.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem