Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Magnat Transforce 1200 mélyláda
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Richyeke hozzászólása Aug 7, 2007 /

Hali!

Sikerült beszereznem méltányos áron a címben szereplő ( Magnat Transforce 1200 -as) mélyláda hangszóróját. Tehát hangszóróm van ládám nincs. Örülnék neki ha valakinek meglenne a gyári láda rajza vagy esetleg akinek van egy ilyen ládája lemérné mindenféle irányból, szögből és dimenzióból és elküldené nekem, mert szeretném a gyári ládát minnél pontosabban összehozni.

Másik dolog:
Érdekelne a ládához megfelelő teljesitményű erősitő rajza is.

Előre is köszönet.
(#) Gery válasza Richyeke hozzászólására (») Aug 8, 2007 / 4

Hello
KD mester erősítője sztem elég neki de ha szétnézel még a forumon akkor ott találsz nagyobbat is.
Hangfalmértre vagy a hangszóró adataira nemtaláltam még rá de megnézem még egykét helyen.
(#) Gery válasza Richyeke hozzászólására (») Aug 8, 2007 /

Itt van a honlapja is és külön ezt a hangszórót nemlehet vásárolni (legalábbis nemtaláltam) és így az adatok se nagyon lesznek meg... hacsak vkinek van ilyen ládája és eltudná mondani.
(#) Richyeke válasza Gery hozzászólására (») Aug 8, 2007 /

Hali!

Az általad belinkelt oldalt én is belinkeltem... Egyébként igen, én is úgy tudom hogy nem lehet a hangszórót csak a ládával együtt megvenni gyárilag és én sem találtam róla semmi adatod, de azt hiszem ez annyira nem is lényeges, mert engem a gyári láda felépítése érdekel.

Az erősítő kapcsolását pedig köszönöm, bár egyenlőre még tanakodom, mivel egyenlőre a láda sokkal fontosabb, mert erősítőm az van éppen (Pioneer A-502R), de akarok egyet külön csak a a ládának, s majd lehet felkeresem KD mester-t is pár dolog miatt...

Szóval egyenlőre még a ládával kapcsolatban várnék segítséget.
(#) Gery válasza Richyeke hozzászólására (») Aug 8, 2007 /

Ez az hogy a hangszóró paraméterei alapján lehetett volna ládát tervezni, így meg keresni kell egy embert akinek ilyen mélynnyomója van és lévén hogy bandpass még pontosat ő se tud mondani(hacsaknem szétszedi), ráadásul ahogy elnéztem a doboz hátulja íves
(#) szucsip válasza Richyeke hozzászólására (») Ápr 3, 2009 /

Üdv! Én épp nemrég vettem egy ilyen ládát. Viszonylag jól szól, bár eddig még csak egy IC-s Philips mini Hi-Fi -vel hajtottam meg.

Ha gondolod, le tudom mérni, és el tudom küldeni az eredményeket.
(#) Richyeke válasza szucsip hozzászólására (») Júl 3, 2009 /

Hali!
Csak most olvastam a hozzászólást, de már írtam is privátot.
(#) szucsip válasza Richyeke hozzászólására (») Júl 6, 2009 / 1

Hello!

Lemértem a cuccost. Ez egy negyedrendű bandpass láda, de meglepően magasra megy. (gyári adat szerint 16Hz-től 500Hz ig ) 93dB érzékenység, és 600! W teljesítmény.

Még annyit, hogy a dobozban nincs semmiféle csillapító anyag, vagy egyéb. Jah és a hangszóró a hátsó rész felől van felcsavarozva, amit te csak úgy tudsz megcsinálni, ha szintén akrill üveg lesz a hátsó lap. (javaslom, hogy ne szórakozz ilyesmivel)

Sikeres utánépítést kívánok!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem