Fórum témák
» Több friss téma |
Hali!
Sikerült beszereznem méltányos áron a címben szereplő ( Magnat Transforce 1200 -as) mélyláda hangszóróját. Tehát hangszóróm van ládám nincs. Örülnék neki ha valakinek meglenne a gyári láda rajza vagy esetleg akinek van egy ilyen ládája lemérné mindenféle irányból, szögből és dimenzióból és elküldené nekem, mert szeretném a gyári ládát minnél pontosabban összehozni. Másik dolog: Érdekelne a ládához megfelelő teljesitményű erősitő rajza is. Előre is köszönet.
Hello
KD mester erősítője sztem elég neki de ha szétnézel még a forumon akkor ott találsz nagyobbat is. Hangfalmértre vagy a hangszóró adataira nemtaláltam még rá de megnézem még egykét helyen.
Itt van a honlapja is és külön ezt a hangszórót nemlehet vásárolni (legalábbis nemtaláltam) és így az adatok se nagyon lesznek meg... hacsak vkinek van ilyen ládája és eltudná mondani.
Hali!
Az általad belinkelt oldalt én is belinkeltem... Egyébként igen, én is úgy tudom hogy nem lehet a hangszórót csak a ládával együtt megvenni gyárilag és én sem találtam róla semmi adatod, de azt hiszem ez annyira nem is lényeges, mert engem a gyári láda felépítése érdekel. Az erősítő kapcsolását pedig köszönöm, bár egyenlőre még tanakodom, mivel egyenlőre a láda sokkal fontosabb, mert erősítőm az van éppen (Pioneer A-502R), de akarok egyet külön csak a a ládának, s majd lehet felkeresem KD mester-t is pár dolog miatt... Szóval egyenlőre még a ládával kapcsolatban várnék segítséget.
Ez az hogy a hangszóró paraméterei alapján lehetett volna ládát tervezni, így meg keresni kell egy embert akinek ilyen mélynnyomója van és lévén hogy bandpass még pontosat ő se tud mondani(hacsaknem szétszedi), ráadásul ahogy elnéztem a doboz hátulja íves
Üdv! Én épp nemrég vettem egy ilyen ládát. Viszonylag jól szól, bár eddig még csak egy IC-s Philips mini Hi-Fi -vel hajtottam meg.
Ha gondolod, le tudom mérni, és el tudom küldeni az eredményeket.
Hali!
Csak most olvastam a hozzászólást, de már írtam is privátot.
Hello!
Lemértem a cuccost. Ez egy negyedrendű bandpass láda, de meglepően magasra megy. (gyári adat szerint 16Hz-től 500Hz ig ) 93dB érzékenység, és 600! W teljesítmény. Még annyit, hogy a dobozban nincs semmiféle csillapító anyag, vagy egyéb. Jah és a hangszóró a hátsó rész felől van felcsavarozva, amit te csak úgy tudsz megcsinálni, ha szintén akrill üveg lesz a hátsó lap. (javaslom, hogy ne szórakozz ilyesmivel) Sikeres utánépítést kívánok! |
Bejelentkezés
Hirdetés |