Fórum témák
» Több friss téma |
Esetleg pontosabban nem lehetne?Bosch ból is milló típusú készült.Pontosan mi villog és mi búg?
a motor és a tipúsa bosch maxx4 és a felső led
Akkor lehet hogy motorprobléma.Nem a szivattyú búg?
Én igazán nem értek hozzá!ezért fordultam hozzátok!lehet,hogy a szivattyú nem tudom pontosan
tudom ezzel nem segitettem
Akkor lehet hogy jobb volna ha keresel egy másik szerelőt.
Te esetleg nem értesz az ilyen gépekhez?
Vagy nem tudsz ajánlani egy jó megbízható szerelőt?
Mert ezek a használt gépek közül választhatok hogy melyiket vegyem meg.
Valamennyire értek hozzá de távjavításban /pláne ha nem nagyon értesz hozzá/ ennél több nem megy.
Szerintem több közül is választhatnál a fő dolog az hogy mennyit szánsz rá anyagilag.
most igazán csak meg javíttatnám mert most nincs igazán új gépre pénzem.Érted mire célzok!ezért lenne jó ha valaki meg tudná nézni és orvosolni a problémát.de azért köszi
bosch szervíz szerinted megtudná oldani a problémát?csak az biztos drága lenne
Biztosan.Sok pénzért.Merre laksz?
Meg vajon érdemes lenne megjavíttatnom?főleg ha nem olcsó a javítása
Budapesten a X. kerületben
Az tőlem nagyon messze van....
Azért Köszi,hogy segítettél!
Nincs mit!
Hello!
Volna egy olyan problémám hogy egy Ariston Indesit atd104ex tipusu mosogép vezérlöje meghibásodott. Viz került a vizbeengedö szelep csatlakozoira, ez rövidrezárta a csatlakozot. Triak, és a hozzatartozo elenállások cserélve, ULN2003 is cserélve. Sajnos kiderült hogy a processor is meghibásodott. Valaki eltudja magyarázni hogy hoogyan vezérelte a motort ami forgatja a ruhákat?(elöre, vissza forgatás, sebesség szabályzás). A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2014
Inkább valami fiatalabb gépeket kellene nézni valahol, a neten van vagy ezer. A zanussi mondjuk az elég jól bevált gép, csak az ennek is a baja hogy már elég régi kiadás.
5 ezer Ft-ért jönne bármelyik, de én szerintem a Bekonál fogok maradni. Mert ahogy kiveszem a szavaitokból, mind ugyanazt tudja, használtnak meg mind használt tehát a várható élettartam is zsákbamacska kérdés mert nem tudni melyik mennyit futott. Mert az az egy ami elöltöltős és én guggolva, ülve, jobban szeretem kiszedni a ruhákat mint hajlongva, nomeg a tetejére is lehet pakolni.
![]() Ui: használati útmutatót Beko 3301-hez nem tud valaki linkelni? Mert akárhogy keresem sehol semmi hozzá. A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2014
Te tudod.Én a Beko meg egyéb hasonló csoda másinákkal nem húznék újjat.De persze ezt mindenki maga tudja.
Hát nem igazán egyformák, hogy már belekontárkodjak ha nem is sok de van köztük különbség, de a Bekó ezek a gépek közzül biztos hogy az utolsó helyen áll.
A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2014
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Belebotlottam egy Bosch WFO2000 típusú gépbe. Hibája az volt, hogy a programkapcsoló forgott körbe és csak vizet volt hajlandó venni, semmi mást nem csinált. Nos átmértem minden perifériát és jónak bizonyult minden. Mindezek után néztem bele a vezérlőbe, ahol azt láttam, hogy a tacho generátor vezető sávjai és környező alkatrészei elmentek. Ezeket kicseréltem, megforrasztottam stb, de még a vezérlőt nem tettem vissza a gépbe. Ezért megmértem még egyszer a tachot és 15 Ohm az ellenállása. Feszültséget még nem mértem rajta, hogy ad e. Ma fogom még kivenni a motort is és megvizsgálni a tachot, hogy nem zárlatos e, mert nekem karcsúnak tűnik a 15 Ohm. Egyszer rémlik, hogy javítottam hasonló gépet és ott is egész alacsony volt a tacho ellenállása. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ez jó érték e, vagy éppenséggel nincs e valakinek service manual ehhez a géphez!? Előre is köszönöm. Üdv, Palkó.
Szerirtem ok.
Közben megvizsgáltam a motort és a benne lévő "alaplap" szét van égve. Meg is ölte a vezérlőt. Úgyhogy tárgytalan a dolog.
Sziasztok!
Van Egy Whirlpool AWE 2214 típusú mosógépünk. Tegnap megforralta a vizet, tiszta gőz volt minden. Azóta el sem indul. Ilyenkor mit érdemes megnézni mi mehetett el benne? A programkapcsolóra vagy a fűtőszál testelődésére vagy a hőszenzorokra tippelnék, viszont most már el sem indul így valami más baja is lehet. Hétfőn tudnám szét szedni viszont jó lenne tudni mit is nézzek először. Válaszokat előre is köszönöm. ![]()
Hibakód? Eléggé ismerem ezt a "gyönyörű" típust...
Hibakód? Én sajnos nem ismerem. Hogy tudom megnézni a hibakódot?
![]()
A mosás lefolyását jelző ledek kombinációja illetve a 2 szélén lévő hibajelző ledekből(szervízkulcs,szűrő,vízcsap)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |