Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Ismét lenne egy kérdésem. A címben is említett „Motorola MCU MC9S12B128 , QFP112 package” –t mivel, milyen programozóval tudom írni – olvasni ? Köszönöm a válaszokat.
Nem ide illő hozzászólások törölve.
Köszönöm.
Néztem, de nem igazán találtam infót, bár lehetséges a szegényes angolom miatt. Közben én is találtam egy programozót itt , de ez igen csak univerzálisnak mondható, amit az ára is tükröz. Szóval valami olcsóbb megoldást keresek. Nem 20 USD -re gondoltam, de nem is 1.000 USD -re.
BDM programmer, Cyclone Pro stb, de nem olcsók.
Ezeket a procikat általában ipari, autoelektronikai alkalmazásoknál (is) használják. A programozó ára is ezt tükrözi. Ha elküldöd, kiolvasásban, (és ha van betöltendő progi), program betöltésben tudok segiteni.
Igen ,ezek valóban igen drágák. Autóelektronikához kellene, a felajánlást nagyon köszönöm, de sajnos kivitelezhetetlen a dolog.
Abban tudnál vagy valaki tudna segíteni, hogy az Itt található programozók közül melyik lehet a jó, mert számomra nem teljesen egyértelmű. Köszönöm.
Szia!
Az említett fórum TBDML debugging interface for HC12, S12, S12X and ... topikjából töltsd le a distribution_12f.zip állományt. Ez egy debugger/ programozó az S12X családhoz (is). Egyetlen szépséghibája, hogy van benne egy MC68HC908JB8 kontroller, amit fel kell valahogy programozni a csomagban levő firmware-vel. Megoldást is ad a leírás 3.1 pontja. A pemicro oldaláról ingyenesen (regisztrálás után) letölthető a prog8sz.exe program, amivel a firmvare beégethető. Ha sikeses a programozás, a driverének telepítése után már usb eszközként használható. A kontrollerek programozásához a leírás tartalmazza a driver DLL-jének funkcióit is... Szia |
Bejelentkezés
Hirdetés |