Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Motorola MCU MC9S12B128 QFP112

Témaindító: tamvar, idő: Márc 20, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) tamvar hozzászólása Márc 20, 2010 /

Sziasztok!

Ismét lenne egy kérdésem.

A címben is említett „Motorola MCU MC9S12B128 , QFP112 package” –t mivel, milyen programozóval tudom írni – olvasni ?

Köszönöm a válaszokat.
(#) Moderátor hozzászólása tamvar hozzászólására (») Márc 20, 2010

Nem ide illő hozzászólások törölve.
(#) Hp41C válasza tamvar hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Szia!

Nézz szét ezen a fórumon...

Szia
(#) tamvar válasza Hp41C hozzászólására (») Márc 22, 2010 /

Köszönöm.

Néztem, de nem igazán találtam infót, bár lehetséges a szegényes angolom miatt.

Közben én is találtam egy programozót itt , de ez igen csak univerzálisnak mondható, amit az ára is tükröz. Szóval valami olcsóbb megoldást keresek. Nem 20 USD -re gondoltam, de nem is 1.000 USD -re.
(#) (Felhasználó 1947) válasza tamvar hozzászólására (») Márc 22, 2010 /

BDM programmer, Cyclone Pro stb, de nem olcsók.
Ezeket a procikat általában ipari, autoelektronikai
alkalmazásoknál (is) használják.
A programozó ára is ezt tükrözi.
Ha elküldöd, kiolvasásban, (és ha van betöltendő progi), program betöltésben tudok segiteni.
(#) tamvar válasza (Felhasználó 1947) hozzászólására (») Márc 22, 2010 /

Igen ,ezek valóban igen drágák. Autóelektronikához kellene, a felajánlást nagyon köszönöm, de sajnos kivitelezhetetlen a dolog.
Abban tudnál vagy valaki tudna segíteni, hogy az Itt található programozók közül melyik lehet a jó, mert számomra nem teljesen egyértelmű.

Köszönöm.
(#) Hp41C válasza tamvar hozzászólására (») Márc 23, 2010 / 4

Szia!

Az említett fórum TBDML debugging interface for HC12, S12, S12X and ... topikjából töltsd le a distribution_12f.zip állományt. Ez egy debugger/ programozó az S12X családhoz (is). Egyetlen szépséghibája, hogy van benne egy MC68HC908JB8 kontroller, amit fel kell valahogy programozni a csomagban levő firmware-vel. Megoldást is ad a leírás 3.1 pontja. A pemicro oldaláról ingyenesen (regisztrálás után) letölthető a prog8sz.exe program, amivel a firmvare beégethető. Ha sikeses a programozás, a driverének telepítése után már usb eszközként használható. A kontrollerek programozásához a leírás tartalmazza a driver DLL-jének funkcióit is...

Szia
(#) tamvar válasza Hp41C hozzászólására (») Márc 24, 2010 /

köszönöm a segítséget.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem