Fórum témák
» Több friss téma |
Üdvözlet! Táphibával került hozzám ez a dvd író. Egy 15V -os zener vált vezetékké, kicserélve elindult, de a kép fut, ferdén csikos, minden képtartalomnál más de látható kép nincs. A hang tökéletes. Ezt egy sony 100hz-es tévével próbáltam. Más tv-vel is próbáltam, de azon még ezek a csíkok sem látszódtak. AV-n, RGB-n S-Video kimeneten is ugyan az. Találkoztatok-e már ilyen hibával? Egy két ötlet jól jönne. Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.: peti
Bár nem dvd, de egy beltérivel volt nemrég dolgom, és azon is "csíkos" volt a kép. A hiba a táp 8V-os ágában volt, kiszáradtak a kondik, emiatt hullámzott. Az egész tápot újrakondiztam és megy rendesen.
Nem biztos, hogy mindet ki kellett volna cserélni, de ha már egy kiszáradt, akkor a többi se húzza sokáig. üdv kajozs
Szia! Köszi a tippet, átkondizom a tápot aztán megírom mi lett.
Helló!
Progressive Scan nincs bekapcsolva? Nálam az csinált ilyet.
Üdvözlet!
A tápot átkondiztam semmi változás, minden feszültség megvan.Fórumokon olvasgattam, hogy okozhat még ilyet progressive scan mód is.Csak azt nem tudom, hogy lehet kikapcsolni ha nem látom a képet(menüt).Sajnos a gyári táv már nincs meg csak univerzális, lehet hogy a gyári távon van erre külön gomb? Üdv Peti
Szia
Nem vagyok szaki,de egy tippet tudok adni.Próbáld meg hogy monitorral kötöd össze a dvd-t.
Monitorral hogyan kösse össze? Ahhoz VGA csatlakozó kellene.
Igen ahhoz az kellene. De biztos lehet átalakítót venni,scart-vga vagy svideo-vga.Nekem a noname lejátszó csinált ilyet hogy tv-n csíkos volt a kép (semmit nem láttam) de szerencsére volt rajta vga kimenet és monitorra dugva tökéletes volt.Azután a menüben már tudtam navigálni és átállítottam a progresszív scan-t.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |