Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NEC CDR251 cd-rom
Lapozás: OK   1 / 1
(#) rockersrac hozzászólása Márc 26, 2009 /

Következő a problémám: nem régiben kaptam egy NEC CDR251 márkájú cd-romot,ami multidriveként funkcionálna elvileg (4cd-t lehet beletenni ),de nem tudom váltani a cd-ket benne! Betenni,meg kivenni ki lehet,de mindig csak az egyes ,, állásban" lévő cd használható!drivert nagy nehezen találtam hozzá,leszedtem,de nem hajlandó feltelepülni! azt írja hogy ,, file not created!" Szeretném segítségeteket kérni,hogy hogy lehetne megoldani hogy multi módban tudjam használni! Csatolom egy zip-ben a drivert amit letöltöttem,hátha segít! Előre is köszönöm a segítségeteket!

CDR_C251.rar

(#) mackopajtas válasza rockersrac hozzászólására (») Márc 26, 2009 / 4

Helló Rockersrác

Próbáld ki ezzel a kis segédprogrammal, nekünk sikerült jó párat beizzitani vele
Bővebben: Cdchanger

a jumper beállitás meg a következő [melléklet]

(#) rockersrac válasza mackopajtas hozzászólására (») Márc 27, 2009 /

letöltöttem a progit amit ajánlottál,de nem hajlandó feltelepülni! valami setupx.dll file-t hiányol! leszedtem,kicsomagoltam abba a mappába ahol van a program amit küldtél,de ennek ellenére sem hajlandó feltelepülni! azt írja hogy a megadott modul nem található! mindenesetre köszönöm eddigi segítségedet is!
(#) mackopajtas válasza rockersrac hozzászólására (») Márc 27, 2009 /

Nagyon szivesen

Próbálok még keresni valami megoldást, hátha lessz valami
:smoke:
(#) rockersrac válasza mackopajtas hozzászólására (») Szept 24, 2009 /

Azóta sem tudtam összehozni sajnos a dolgokat hogy működjenek rendesen,szóval köszi a segítséget,én azthiszem feladom,és hagyom a fenébe! A pontot megkapod,és én azthiszem itt hagyom is a témát abba!
(#) rockersrac válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 24, 2009 /

Drága Simpi! Mi a fenének próbáljam meg,ha ez a gép életében nem látott win 98 oprendszert? Ez a gép csak Win xp-t látott még csak! meg majd valamikor lehet hogy wista kerül rá
(#) didyman hozzászólása Szept 24, 2009 /

WDM modellt meg lehet etetni XP-vel, csak az inf fájlt kell megkotorni. Kicsi eséllyel menni is fog, de ezeknek a négyes váltóknak XP alá abszolút semmi hivatalos támogatásuk nincs. Driverguide-on talán lehet már hekkelt megfejtés rá.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem