Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NEC CDR251 cd-rom
Témaindító: rockersrac, idő: Márc 26, 2009
Témakörök:
Következő a problémám: nem régiben kaptam egy NEC CDR251 márkájú cd-romot,ami multidriveként funkcionálna elvileg (4cd-t lehet beletenni ),de nem tudom váltani a cd-ket benne! Betenni,meg kivenni ki lehet,de mindig csak az egyes ,, állásban" lévő cd használható!drivert nagy nehezen találtam hozzá,leszedtem,de nem hajlandó feltelepülni! azt írja hogy ,, file not created!" Szeretném segítségeteket kérni,hogy hogy lehetne megoldani hogy multi módban tudjam használni! Csatolom egy zip-ben a drivert amit letöltöttem,hátha segít! Előre is köszönöm a segítségeteket!
Helló Rockersrác
Próbáld ki ezzel a kis segédprogrammal, nekünk sikerült jó párat beizzitani vele Bővebben: Cdchanger a jumper beállitás meg a következő [melléklet]
letöltöttem a progit amit ajánlottál,de nem hajlandó feltelepülni! valami setupx.dll file-t hiányol! leszedtem,kicsomagoltam abba a mappába ahol van a program amit küldtél,de ennek ellenére sem hajlandó feltelepülni! azt írja hogy a megadott modul nem található! mindenesetre köszönöm eddigi segítségedet is!
Nagyon szivesen
Próbálok még keresni valami megoldást, hátha lessz valami :smoke:
Azóta sem tudtam összehozni sajnos a dolgokat hogy működjenek rendesen,szóval köszi a segítséget,én azthiszem feladom,és hagyom a fenébe! A pontot megkapod,és én azthiszem itt hagyom is a témát abba!
Drága Simpi! Mi a fenének próbáljam meg,ha ez a gép életében nem látott win 98 oprendszert? Ez a gép csak Win xp-t látott még csak! meg majd valamikor lehet hogy wista kerül rá
|
Bejelentkezés
Hirdetés |