Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
jó lesz az a nátrium hidroxid is, csak a maratás utáni leoldáshoz
Hehe. Mondták már neked hogy ez már beteges?
https://www.youtube.com/watch?v=vksj1OfF6UY
Szia!
Levilágítási idő hogy alakul a nitros papírnál?
Inkább doboztervezéshez használom, bár nyáktervező is van hozzá, de tetszett a sok megrajzolt alkatrész.
Nem, még senki nem merte mondani, de valóban túlmutat a racionalitáson.
Nekem nem is a panel rajzolatára volt szükségem, hanem a benne rejlő kihívást akartam megoldani. A direkt erre szakosodott célprogramok részben sokkal többet kínálnak, és könnyebb velük célba érni, de ezzel együtt bizonyos kötöttségeket is jelentenek.
A link-ről ez a válasz: Nem léphet be közvetlenül erre a weboldalra. A pdf pedig üres lap nálam. Ellenőrizted a hozzászólásodat miután elküldted?
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2017
Igen ellenőriztem, de úgy látszik a program bezárása után is megmarad a hozzáférési jogosultság, elnézést. Valahogy így néz ki az alkatrész katalógus. A pdf-et az Acrobat reader helyesen nyitja meg.
Ezt ki kell próbálni , mindenkinél más (nem egyforma a levilágítónk)
Max 2 perc (nálam a 45s vált be 60x15w os arszolival és nyomdai maszkkal) Talán kezdd a próbát 1 perccel .
Köszi a tippet.
Hol lehet nyomdai maszkot csináltatni, emberi áron?
Én szegeden a szilícium grafikánál csináltattam , nekem az van legközelebb és emberi áron dolgoznak .
Én a duotonerepro-nál csináltattam, sajnos elköltöztek csepelre.
Szia!
60x15W azaz 900W UV az nem semmi De 6x15W az arcszolid, csak beszalad egy nulla, ami ebben az esetben nem "nulla".
Elírtam 6x15W de kétoldalas tehát alul 6x15 és felül 6x15, ha érdekel az oldalamon van róla kép .
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2017
Én meg azt hittem, a levilágító és a panel nem egy helységben van
Fekvőszoli ......
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2017
Üdv!
Kémiai ónozáshoz szeretnék tippeket kérni, ki hogyan csinálja, vagy mire figylejek oda... A válaszokat elölre is köszönöm!
Önts egy műanyag tálba annyi ónozót, hogy a panelt majd ellepje kb 5mm-t
A panelt vizesen tisztítsd meg, és ha tiszta, akkor úgy ahogy van vizesen tedd az ónozóba. Néha kicsit mozgasd meg, ha kétoldalas a panel közben fordítsd meg. 5-7 perc elég szokott lenni, de azt már úgy is látod majd.
Köszönöm!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Ti hova szoktátok tenni az elhasznált vas-kloridot: Valahol visszaveszik? A településemen van egy újrahasznosítással, válogatással foglalkozó Selector Kft. ,megérné ott megkérdezni? Vagy tudok ilyen helyet?
Lehet regenerálni ! Vasszöget tegyél bele egy éjszakára , majd azt kivéve egy kis sósavat önts bel és újra használható lesz .
A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2017
Olyan helyen, ahol le lehet adni pl. festékes flakonokat is, átveszik.
A szennyvíztelepen a lebegőanyagok eltávolítására vaskloridot alkalmaznak. Tehát ha a lefolyóba öntöd hígítva, semmi baj nem történik, műanyagcsöves lefolyó rendszer esetén.
Köszi! Csak nem akarom, hogy sárga legyen a budi egy életre Mondjuk szerintem hígítva, meg utána rögtön lehúzva nem vészes. Csak 7dl vaskloridért a 10l víz kicsit sok lehet...
Idézet: „Csak 7dl vaskloridért a 10l víz kicsit sok lehet...” Ugye csak viccelsz. Vagy nálad külön táblázat van, hogy hány dl pisinek kell összejönni egy lehúzásra ? Ha elviszed leadni az többe lesz mint 10l víz, mert ingyen nem veszik át. Idézet: Hol? Nekem minden macerázás és fizetés nélkül átvették. Kicsit fután néztek, hogy ugyan mit hoztam de szépen ráírtam, mi van benne. Akkor nyugodtak meg, amikor megmutattam a feliratot. Több kérdésük nem is volt. Igaz, csak ezért utazni valóban pazarlás. Én egyszerűen akkor raktam be a kocsiba, amikor egyébként is arra kellett mennem. „ingyen nem veszik át”
A pisilés más.... Úgy gondolom, hogy felesleges erre vizet pazarolni, ha még itt a településünkön át is veszik.... Majd rákérdek. Meg most ha nem olyan drágán, akkor inkább fizetek, mint, hogy a környezetet szennyezzem. Sajnos manapság sokan azt hiszik, hogy már úgyis mindegy. Pedig nem...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |