Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1004 / 3610
(#) nagy hoho válasza vicsys hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Köszöni szépen!

Fánk 001.jpg

(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Bocs ha felzaklattam a bimbóidat. A reszelésen már túl vagyok. Azért köszönöm a tippeket.
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Nem az a baj, hogy ifjú korodban szalagos fánkot úgy csináltál, hogy a kerti barackfát (a mi fánk) körbetekerted orsós magnóból származó szalaggal? A kedves magnótulajdonos meg reklamált, hová lett a kedvenc Shocking Blue szalagja.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Bocs! Korán kültem.

Nem ismerem ezt a receptet de továbbítom a nejemnek. A mühelyben van is még egy orsós magnó, talán B 400-as.
(#) nagy hoho hozzászólása Feb 5, 2010 /

Az újabb hóesés miatt lehet, hogy nagy árvíz lesz felénk. Minden esetre a macskát már tanítom úszni.

cica.jpg

(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Nekem B444-em van. Eredeti fejkészlettel, és 1 db originált tartalék lejátszófejjel. Ragyogó állapotban van, vigyázok rá. Hallgatom a vele együtt kapott szalagokat is.

Én az utolsó költözésnél kidobtam a szalagokat, a magnót utána kaptam. Most már tudom felelőtlenség volt.
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Na, újra vagyok. Sikerült a költözés, csak a UPC egy hetet csúszott a net bekötésével...
Jól hallom, orsós magnó téma van? Nekem is van egy Unitra Aria Hi-Fi, meg két Tesla, egy B101 meg egy B100, mindegyik szinte gyári állapotban, alig voltak használva. Szeretem hallgatni őket, olyan jófajta "régi" hangjuk van...
(#) tatabike válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Igen, az nagy felelőtlenség...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Meg az a jellegzetes illat, ami belőlük jön.
(#) zoly15 hozzászólása Feb 5, 2010 /

Érdekes kis hirdetési kép
Vajon mennyiért lehet megvenni?
Bővebben: Link
(#) hapro hozzászólása Feb 5, 2010 /

Hogy mik vannak?!...http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/20100204-kilenc-evesen-lett-edesanya-egy-kinai-kislany.html
(#) nagy hoho válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Mire gondolsz mert a link alatt egy csomó termék van.
(#) DuMatyi válasza hapro hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Idézet:
„A terhesség ugyan meglepte a világot, a legfiatalabb édesanya azonban 1939-ben, öt évesen hozta világra 2,7 kilogrammos csecsemőjét.”
Ezt nem vagyok hajlandó elhinni. Fizikailag alkalmatlan egy ötévesnek a testfelépítése (gerincoszlopa, méhe, egyéb belső szervei) erre a feladatra. Kihordani? Ez olyan, mintha például nekem egész nap egy 35 kilós súlyt kellene hordanom - arányait tekintve, figyelembe véve az ő és én testsúlyomat. Már csak ezért is lehetetlen. A nap 24 órájában? Kizárt dolog.
(#) nagy hoho válasza hapro hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

És képzeld el a TV műsorukban azt olvasom, hogy egy korsó sör munka után az méreg. Nem is értem, hogy éltem meg a mai napot.
(#) Ricsi89 hozzászólása Feb 5, 2010 /

Valaki megmondaná, hogy mi a fenét keres két potméter ezen a hangfalon? Bővebben: Link Ismerősömnek valami hasonló van és engem kérdezett, hogy mi lehet ez, mert ő sem tudja. Én ilyet még nem láttam. Arra gondoltam, hogy a keresztezési frekit lehet valamilyen mértékben változtatni.
(#) szabi83 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

A keresztezési frekit lehet változtatni.
(#) DuMatyi válasza szabi83 hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Nem értem, annak mi értelme van? Miért jó a keresztezési frekit változtatni
(#) Ricsi89 válasza szabi83 hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Akkor jól gondoltam. Haverom azt hitte, hogy beépített hangszínszabályzó van benne és így akarta megúszni, hogy az erősítő elé kelljen raknia.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Ezzel nem vagy egyedül, mert én sem tudom, hogy mi értelme van.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Azért, mert te egy link alak vagy!

Feleségem nekem? Nekem egészségem van, nem feleségem!

Szép kislány, illetve nagylány.
(#) Rober_4 válasza tatabike hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Nekem egy Akai van. Beletettem, egy compact méretű, oda-vissza játszós magnó fejét, meg egy kis elektronikát a plusz sávokhoz, így négy sávon tudott lejátszani. Sajnos törlőfejből négy sávosat, nem tudtam szerezni, így a legjobb hatásfokkal csak mágnessel törölhettem a szalagot kézzel. Zenélésre használtam, egy óra előkészítés után, felvehettem amit játszottam vele, ha elrontottam, akkor kezdhettem elölről. Aztán felváltotta a számítógép, s ott búslakodik a pincében.[OFF]
(#) Rober_4 válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Egyszer még azzal is próbálkoztam, hogy pengével és valami csévélőszerkezettel, hosszában szétvágtam egy videokazetta szalagját és arra vettem fel, persze beállítva az előmágnesezést hozzá. Megdöbbentem a minőségén, ötször úgy szólt mint a boltban vásárolt normál szalag. Ennyi tiszta magas-hangot azóta sem hallottam. Sajnos a szalagvágás pontatlan lett, meg nyúlt is mert vékonyabb az anyaga, de azt megmutatta, hogy mit tudnának a mai magnószalagok, ilyen szalagsebességen. Azóta is keresek hozzá krómdioxidos szalagot

Nem nagyon találtam orsós magnó topikot. Tényleg nincs eme csodának saját topikja?
(#) tungsram hozzászólása Feb 6, 2010 /

Kipihent pákások klubja ébresztő!Mindenkinek általános jó reggelt!
(#) tungsram hozzászólása Feb 6, 2010 /

Kihalt a pálya kihalt a tér. Akkor most én is szunyókálok még egy sort. :gumicsirke:
(#) llaci56 hozzászólása Feb 6, 2010 /

Na végre, hogy nem nekem kell ébreszteni!

Köbüki! Hasadra süt a nap! (...vagy is a hasadra esik a hó... :integet2: )
(#) tungsram válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Még az nem biztos!! Köbükit nem kell bántani mert a nejemmel agyalt szegény.. A gond csak a gépelésnél volt de nem Zoli részéről. No comment..
Következő: »»   1004 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem