Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Bocs ha felzaklattam a bimbóidat. A reszelésen már túl vagyok. Azért köszönöm a tippeket.
Nem az a baj, hogy ifjú korodban szalagos fánkot úgy csináltál, hogy a kerti barackfát (a mi fánk) körbetekerted orsós magnóból származó szalaggal? A kedves magnótulajdonos meg reklamált, hová lett a kedvenc Shocking Blue szalagja.
Nem ismerem ezt a receptet de továbbítom a nejemnek. A mühelyben van is még egy orsós magnó, talán B 400-as.
Az újabb hóesés miatt lehet, hogy nagy árvíz lesz felénk. Minden esetre a macskát már tanítom úszni.
Nekem B444-em van. Eredeti fejkészlettel, és 1 db originált tartalék lejátszófejjel. Ragyogó állapotban van, vigyázok rá. Hallgatom a vele együtt kapott szalagokat is.
Én az utolsó költözésnél kidobtam a szalagokat, a magnót utána kaptam. Most már tudom felelőtlenség volt.
Na, újra vagyok. Sikerült a költözés, csak a UPC egy hetet csúszott a net bekötésével...
Jól hallom, orsós magnó téma van? Nekem is van egy Unitra Aria Hi-Fi, meg két Tesla, egy B101 meg egy B100, mindegyik szinte gyári állapotban, alig voltak használva. Szeretem hallgatni őket, olyan jófajta "régi" hangjuk van...
Meg az a jellegzetes illat, ami belőlük jön.
Hogy mik vannak?!...http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/20100204-kilenc-evesen-lett-edesanya-egy-kinai-kislany.html
Mire gondolsz mert a link alatt egy csomó termék van.
Idézet: Ezt nem vagyok hajlandó elhinni. Fizikailag alkalmatlan egy ötévesnek a testfelépítése (gerincoszlopa, méhe, egyéb belső szervei) erre a feladatra. Kihordani? Ez olyan, mintha például nekem egész nap egy 35 kilós súlyt kellene hordanom - arányait tekintve, figyelembe véve az ő és én testsúlyomat. Már csak ezért is lehetetlen. A nap 24 órájában? Kizárt dolog. „A terhesség ugyan meglepte a világot, a legfiatalabb édesanya azonban 1939-ben, öt évesen hozta világra 2,7 kilogrammos csecsemőjét.”
És képzeld el a TV műsorukban azt olvasom, hogy egy korsó sör munka után az méreg. Nem is értem, hogy éltem meg a mai napot.
Valaki megmondaná, hogy mi a fenét keres két potméter ezen a hangfalon? Bővebben: Link Ismerősömnek valami hasonló van és engem kérdezett, hogy mi lehet ez, mert ő sem tudja. Én ilyet még nem láttam. Arra gondoltam, hogy a keresztezési frekit lehet valamilyen mértékben változtatni.
A keresztezési frekit lehet változtatni.
Nem értem, annak mi értelme van? Miért jó a keresztezési frekit változtatni
Akkor jól gondoltam. Haverom azt hitte, hogy beépített hangszínszabályzó van benne és így akarta megúszni, hogy az erősítő elé kelljen raknia.
Ezzel nem vagy egyedül, mert én sem tudom, hogy mi értelme van.
Azért, mert te egy link alak vagy!
Feleségem nekem? Nekem egészségem van, nem feleségem!
Szép kislány, illetve nagylány.
Nekem egy Akai van. Beletettem, egy compact méretű, oda-vissza játszós magnó fejét, meg egy kis elektronikát a plusz sávokhoz, így négy sávon tudott lejátszani. Sajnos törlőfejből négy sávosat, nem tudtam szerezni, így a legjobb hatásfokkal csak mágnessel törölhettem a szalagot kézzel. Zenélésre használtam, egy óra előkészítés után, felvehettem amit játszottam vele, ha elrontottam, akkor kezdhettem elölről. Aztán felváltotta a számítógép, s ott búslakodik a pincében.[OFF]
Egyszer még azzal is próbálkoztam, hogy pengével és valami csévélőszerkezettel, hosszában szétvágtam egy videokazetta szalagját és arra vettem fel, persze beállítva az előmágnesezést hozzá. Megdöbbentem a minőségén, ötször úgy szólt mint a boltban vásárolt normál szalag. Ennyi tiszta magas-hangot azóta sem hallottam. Sajnos a szalagvágás pontatlan lett, meg nyúlt is mert vékonyabb az anyaga, de azt megmutatta, hogy mit tudnának a mai magnószalagok, ilyen szalagsebességen. Azóta is keresek hozzá krómdioxidos szalagot
Nem nagyon találtam orsós magnó topikot. Tényleg nincs eme csodának saját topikja?
Kipihent pákások klubja ébresztő!Mindenkinek általános jó reggelt!
Kihalt a pálya kihalt a tér. Akkor most én is szunyókálok még egy sort. :gumicsirke:
Na végre, hogy nem nekem kell ébreszteni!
Köbüki! Hasadra süt a nap! (...vagy is a hasadra esik a hó... :integet2: ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |