Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na mi a pálya mindenkinek megártott a vacsorai zsíroskenyér hagymával. Bár a hagymaszagot meglehet szüntetni fokhagymával, és jófajta vegyespálinkával....
![]() ![]()
A cirmos mindjárt bealszik, annyira figyel
![]()
Épp egy pár.
![]() ![]() ![]()
Holnap majd fényes nappal is kipróbálom.
Egyetlen egy (nagy) hibája van, hogy amikor USB -re rá van dugva, akkor nem húzza be az optikát, és zárja le. Nem hardveres hiba, ez ilyen. A HUB -nál azért lehet látni, hogy nem egyenletes permanens fekete, hanem bizonyos pixelsoronként sávozódik. Lehet, hogy egy jó szűrés a digitális "berkekek" tápkörben csodát is tehetne. A mcskuszról meg annyit, hogy lessz ez még úgy se! ![]() Amikor lefekszem, akkor már telepedik is rám, és akkor vágja be mély álmost. ![]() Addig meg pihikézik, és minden zajra felkel, hogy megyek e már.
Akkor én már megyek büdösködni az asszony kedvéért.Na szerintem minden leszek csak nárciszvirág nem de ő se.. :gumicsirke: :hide:
![]()
Nemmegnemmondtam?!
![]()
Addig addig, amig meghoztátok a kedvem, egy kis hagymás zsírosra, na én is megyek.......
Jelentem túl vagyok rajta jómagam is, annyi különbséggel, hogy változatlanul ugyanazt ettem: Kenyér, vaj, felvágott, vöröshagyma.
Néha megfordítom a sorrendet, persze csak a hagyma és a felvágott szokott helyet cserélni, a vaj, és kenyér nem, csak fő a változatosság. ![]() Jóéjt mindenkinek, a cicc már vár, így mennem kell. ![]()
Én már levagyok tiltva mint a bankártya Ő meg hadd aludjon legalább csend van..
![]() ![]()
Tudtam én, hogy valami hiányzik
![]() Ampikém, friss lehellettel teli jó éjszakát kívánok. ![]() Idézet: „Ampikém, friss lehellettel teli jó éjszakát kívánok.” Szerintem a macskának elég az is, ha alulról melegíti. ![]() ![]()
Köazi.
![]() Éppen azon merengtem el, hogy egyáltalán nem csípi a hagyma a szemem, viszont mindenki körülöttem, vegyvédelmi szemüvegben tud csak meglenni. ![]() A múlthéten lehetett amikor Szőnyben voltam vendégségben, és meglettem hívva egy vajas - kenőmájas - vöröshagymás kenyérre. Errefelé, ez már úgy látszik trend. Éppen aprítottuk a vöröshagymát, amikor a barátom elkezdi törölgetni a szemét mert neki ingerelte, és ekkor vettem észre, hogy teljesen immunizálódtam mert, hogy egy picit sem bántott, és nem is könnyeztem.
Idézet: „Szerintem a macskának elég az is, ha alulról melegíti.” Ennek a körös körül a jó! ![]() Magyarul a takaró alá menne, de nem engedem, mert hát azért, hát,.. őőő..., izzé..., tudjátok... . ![]() Általában úgy szokott végződni a dolog, hogy a nyaki ütőereimre telepszik, és félig kilóg a takaró alól, majd úgy alszik el. Ekkor szokott még pár nyújtózkodást végezni, amit olyan sóhajtással végez, mint akiből elmegy az élet. ![]()
Ezért jó az asszonynak is mert ha lefekszem tudja melyik a fejem és melyik a s....
![]() ![]()
Idézet: „Magyarul a takaró alá menne, de nem engedem...” Helyes! Macskákat a takaró fölé! ![]()
Persze néha nem úszom meg a dolgot, mert akkor már alszom, és akkor....
![]() ![]() ![]() Szerk.: Na de most már tényleg egyek mert az agyam lejártam talpig.
Jut eszembe ampikém, a kövi börzére hozhatod az USB 2.0 karit! Megvéve. Csak szólj mikor jössz erre.
Már csak egy kérdés maradt: ki kap ki otthon, vagy pedig itt pontot.
![]() ![]()
Ez az ami nem mostanában lesz, erre még egy pár hónapot várni kell, s ha türelmes leszel, akkor át is elkózom neked.
![]() Jóéjt. ![]()
Pont jó a kérdés, amit pontosan, de pontatlanul sem tudok pontosan, pont ebben a pillanatban, pontosítani.
Ha viszont megjelelünk egy időpontot, akkor a pontatlan pontosítást pontosíthatjuk egy pont megfelelő pontozóval, pontatlanul. ![]() ![]()
Idézet: „Persze néha nem úszom meg a dolgot, mert akkor már alszom, és akkor...” ... a lábaid közt egy fenevaddal ébredsz... ![]()
"Fel fel vitézek a csatára" a füstölö kütyük oltalmára... :smoke:
Pálinkásat, jó reggelt. Már két legény van talpon a vidéken...
![]() Jó láttam, valami perverz macska-szex volt itt éjjel...? ![]()
Olyan mélyen aludtam, hogy a kutyám ébresztett fel, mert már két perce visított az ébresztőóra a fejem mellett...
Miért ki hogy szereti. Nagyapám mondta, hogy válogatós "annak" kutyában a helye...
![]()
Én nem válogattam, mindig csak a tutik jöttek... :hide:
Szerk.: Megyek iszok mégegy kávét...
Jó reggelt! Már akinek az, én egy órán belül kétszer jöttem be a melóba otthonról.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |