Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vááá, Frankye-t egyből felismertem, nagyon jók a rajzok...
![]()
És milyen rossz az amikor gondolkodsz, ez most ő, vagy nem ő? Ilyesmiben én is szenvedek, nem is ment soha a rajz, ahogy levettem a szemem a céltárgyról, már vissza sem tudom idézni, addig sem, amíg a rajzlaphoz érek. (Kivéve ha ezek tranzisztorok) Volt sok rajzos haverom a főiskolán velük jártunk rajzolni, ki a természetbe, na az úgy nézett ki, hogy amíg ők rajzoltak én szöcskét fogtam.
Akkor egy kicsit tovább kell fejleszteni a képességet, és akár mindennap új feleséged lehet
![]() ![]()
Még mindig jobb, mintha azon gondoljkodnál-e, hogy ő csak kis ő, vagy épp a Nagy Ő!
![]() Idézet: „milyen rossz az amikor gondolkodsz” Olyat azért nem teszek! ![]() A szöcske fogás nekem is jobban ment. A kedvencem rajz órán a bögre volt. Ezt mértani alakzatokkal lehetett lerajzolni. (A füle az már nem mindig sikerült.) Számtalanszor fordult elő velem életemben, hogy több embert ismertem meg egyszerre. Szinte mindig akad két olyan arc, akiket sokáig kevertem, annyira hasonlítottak. Majd egy év múlva, mikor már rögzült mindkét arc, nem tudtam elképzelni, hogy hogy bírtam összetéveszteni őket, annyira különbözőek.
Gyerekek, mindent meg lehet tanulni, csak gyakorolni kell. (Én ha valamilyen motorost megismerek, akkor a köv. találkozásnál a motorját tudom, de a nevét nem. Ilyenkor keresek valamilyen összefüggést a neve és valami között, mondjuk a motorja vagy valami és ezek után ha lassan is, de rájövök hogy ki is ő). Na ez az én technikám. Ezt mindennel el lehet játszani. Amúgy kaszarober4 hozzászólása (szöcskét fogtam) tetszett.
![]() ![]()
De tényleg így volt! Egy darabig próbálkoztam, aztán láttam, hogy olyan mértékű a különbség köztünk, hogy semmi értelme. Persze zenében meg én voltam a jobb.
(Aztán meg amikor a beadandó munkákat el kellett készíteni, kiválasztottam melyikük miben jó, elmagyaráztam mit szeretnék, megrajzolták nekem, ezeket a vonalakat kiradíroztam majd átrajzoltam saját kézírással. Bedobtam még néhány saját ötletet, mint kesztyű színtévesztőknek, meg fekete hómunkás stb. és szerintem én lettem a főiskola történetében az egyetlen ember akinek csillagos 5-ös van az indexében. Volt is lelkiismeret furdalásom utána. :pirul: )
Motorral?! Úgy könnyű! Annak van rendszáma.
Én már rég bevezettem volna, hogy az emberek homlokára kötelező legyen a rendszám.
Elkapnak gyorshajtásért. " Uram, maga túl gyorsan futott!" Nade kérem, kergetett a vadkan. A szabály az szabály, Zrínyi úr.
![]()
Topikok születnek, topikok meghalnak. Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
Hogy ez miről jutott eszedbe...!?
Elméletileg csak úgy... És gyakorlatilag?
Hogyhogy mindenki engem ismer fel azonnal? Ennyire markáns az arcom, vagy csak engem ismer mindenki?
![]()
Valószínű, hogy az utóbbi az erősebb ok. (Nálam biztosan!)
A legfélelmetesebbmoderátor... ![]()
Az ok egyszerű: ez a képed volt fent az adatlapodon.
![]()
A mostani képe szerint...
(Frankye! Megváltoztál... ![]()
Csak a küldőm követte a belső változást.
![]()
Ez csalás. némelyik vekker nem is kerek, Te meg azt írtad, hogy vekkerek.
![]() ![]()
Hát, ismerősöm vagy az iwiw-en is, ott is ez a kép van ha jól emlékszem...
![]()
Persze, darab-darab alapon.
![]()
Kabátom bőr és nem ballon,
Arcszeszem is csak Pitralon De jegyezd meg jól míg a föld kerek: Mindig lesznek kerek vekkerek! :whistle:
Köbüki! Nem találod ki, hogy mit kaptam az imént egy banktól!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |