Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Figyú! Egy gép mindíg csak azt csinálja amit mondanak neki.
Barackos üdítő
Egyébként a linkaden szereplő képek között is ott van, tán nem ismerted fel?
[OFF]Tudod, mielőtt kiállítanánk valamiről (valakiről) a bizonyítványt, érdemes átgondolni, alaposan megvizsgálni, mert visszaüthet
Te most a google pártján állsz?
Jólvanna csak viccelek Viccet félretéve azért lehetne több találta is, amin barackos üdítő van. :yes:
Nem jól keresel...
Bővebben: Link
Attól még megmondhatja a nép, hogy hülyeséget csináltam-e.
"Köll" az bizony mind egy szálig! Remélem nem lesz közte sok rossz, mert akkor nem lesz 100 LED-es a strobim. Kár, hogy csak 100-asával van, jobban örültem volna 110 darabnak.
Komolyan? Nem gondoltam volna. Mindegy, már vettem itt.
Először a HeStore-ban akartam venni, de drága lett volna nagyon. Őrá gondoltam, csak túl sokba kerülne. Bővebben: Link
Egy 100-as pakk hasonló paraméterekkel 630Ft szállítással együtt - nagyobb kiszerelésben nyilván ennél is olcsóbb (nem is értem, itthon miért ilyen drágák ezek… ahogy a Toslink kábel is) Strobinak 20000mCd-sat vegyél, az jobban pirít Bár már ezek szerint mindegy…
Arra én is kíváncsi lennék, hogy miért annyira drága nálunk pár dolog. Én a HDMI kábelek árát sokallom... a mindigTV-s dekóderről nem is beszélve.
Ha jól olvastam akkor ezek 18000 mCd-sek. majdnem 20 Együtt a 100 remélem jó fényes lesz.
Egy 100Wattos LED viszont már csak 11760Ft
Egy 1 méteres aranyozott (nem a leghitványabb) HDMI kábel 420FT… Nem mondható rossznak
Este telitalálatom lesz az ötösön, veszek párat!
Akkor én mi a fenéért emlékszem 3 - 5 ezer forintokra?
Én jobban szeretnék megdolgozni érte egy olyan munkahelyen, ahol a végzettségemnek megfelelő munkát végzem, és ennek megfelelően fizetnek… Ez valahogy nem az elkövetkezendő években lesz, úgy érzem (bár, ha az Ebay-es üzletem fellendülne… - mint ez a szmájli.) Viccet félre téve, nem lenne rossz nyerni a lottón, viszont nem sokáig boldogítana a pénz, mert attól ugyanúgy itthon unatkoznék, csak az az itthon lehet, hogy máshol lenne, és stbstbstb… Elvásárolgatnék belőle dolgokat, de azt is meg lehetne unni szerintem (ahogy magamat ismerem).
Én még tanulok, szóval nem unatkoznék. Pénz nem boldogít, de igen igen jól tud jönni, főleg egy ilyen költséges hobbi miatt.
Ha már a tanulást szóba hoztam. Nincs valami ötleted mit kezdhetnék az életemmel? Következő tanévben végzek a gimivel és azt se tudom mit csináljak.
Amivel már egy 40-50kilós kutyát is meg tudsz kötni, ami a tartására nem megfelelő mert csak másfél méteres, az valóban 1300Ft
Ja, pláne ha az ember belebonyolódik az elektroncsövek világába Tudnék egy 5-6 félét említeni, amitől az embernek viszketni kezd a zsebe, hogy erősítőt építsen belőle
Meghiszem azt. Nem vagyok otthon abban a világban, de hallottam pár árat. 5 - 10 ezer, ha igazat mondtak. De gondolom határ a csillagos ég.
30ezerből kompletten kijön egy, új alkatrészekből, az élelmesebbek illetve akik csak kóstolgatják bontott cuccokból pár ezerből össze lehet rakni… 40-50-ből már nagyon jó dolgokat lehet építeni, viszont vannak olyan csövek, amiknek a darabára 100-200ezer Ft! Ezek vagy igazi extrém veteránok, vagy a modern csilli-villi jószágok. Kinek mi… Nekem az új 35-ből jött ki úgy, hogy a trafókat is tekertettem, a dobozt is csináltattam, a csöveket meg nem itthon vettem (mondjuk itthon se sokkal drágábbak). A jövő héten végre össze tudom rakni, tesztelgetni, beállítani, és megköszönni még 10-szer a segítséget (trafók és a dobozolás, plusz egy-két kiigazítás a kapcsolást illetően és a jótanácsok).
És érdemes foglalkozni vele? Valóban annyira szép hangjuk van? igazából elképzelni sem tudom.
A strobimhoz én is amit csak tudok csinálok, vagy csináltatok ismerősökkel.
Dumás Mátyás barátunk megerősíti. Vért verejtékezett egy diplomáért, amivel kitörölheti a :gunyos1: -t. Nem elég, hogy sz@rrá szivatták (Főleg a tanulmányi osztály), még el sem tud helyezkedni a szakmájában.
Ma azt hittem kinyírtam alogitech 5.1-es hangfalrendszeremet.
Vagyis nem tudom ennyitől tönkremehettet volna-e. Fent volt csutkán én meg akkor kötötem rá a PC-t.Puffant egyet a mély, na mondom kinyírtam. De szerencsére úgy néz ki nem mert szól.
Nem vagyok nagy szaki, de szerintem ennyire könnyen nem pusztul el, csak jól megijeszt. Én ezt egy 2-szer 300 Wattos Castone erősítővel csináltam. A szívbajt hozta rám.
Hát nagyon reméltem hogy ennyitől nem megy tönkre.
Egy kicsit nagyon megijedtem. Aztán egyből 5.1 teszt, meg zene és megnyugodtam. Legközelebb inkább kikapcsolom ilyen művelet előtt.
Sziasztok. Valaki nem tudja hogy honnét tudnám ezt a képet beszerezni színesbe? Egyszer fent volt az oldalon, le is szedtem csak most telepített valami frissítést as renszer és hogy legyen neki elég hely törölt minden olyat, ami neki fölösleges (köztük a hátteret is ). Maga a kép teljesen ugyan ez csak színes árnyalatok vannak benne és jobban néz ki. Ha valaki fel tudná rakni vagy elküldené nekem azt megköszönném
Három hétig nem vagyok itthon azt rögtön tönkremegy minden |
Bejelentkezés
Hirdetés |