Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És ha benzin tankkal a kézben? Az nagyot szól ám! :emptybottle: Evvel a Hsz-el megvan az "5678"
Ahhoz egy kicsit kicsi, hidd el.
Olyat kell keresni akinek van gyümölcsöse, de persze kicsit méretesebb mint egy kert. Meg legyen a közelben áram. [OFF]Nem véletlenül mentem majálisra 70 méternyi hosszabbítóval, főkábelnek.
Tóbikám! Te a legközelebbire hozzál 100W-os izzókat nekem ha még nálatok kapható. :yes:
Idézet: „Azt hiszem, az asusnak van egy olyan laptopja, 35%-al hidegebb az emberi testhőmérsékletnél.” Ez pontosan úgy hangzik, hogy a laptop egere körül lévő terület, tehát ahol taperolod a gépet nem melegszik föl, és ott hidegebb, nem izzad rá a tenyered. Nem tudtam mire vélni a dolgot amikor vásároltam anno, hogy ez mire jó, a mai napig nem tudom mire jó ez, csak élvezem, hogy nemfűt a kezem alá. Mondjuk USB egeret használok, és gépelés közben nincs rajta a tenyerem, így azért sem fűt. Ebben intel core i3 proci van, és vásárlás előtt tájékozódtam, hogy ennek eleve baromi kevés a fogyasztása.A ventijénél éppen hogy csak langyi levegőt fúj ki bármit csinálok vele. Hallani nem nagyon hallom mert baromi lassan pöröghet. Bővebben: Link Ajánlom ezt ha valaki "olcsón" szeretne nagyon jó gépet. Persze kinek mi az olcsó...mondjuk ilyet már valószínű úgyse kapni, csak ettől jobbat.
Majd édesapám süti a fincsi husit. :finom:
Hé! Ez a kép már kimeríti a közösség elleni izgatás fogalmát!
Találkozó előtt írj rám milyen és mennyi kell. Tegnap vettem elő körtét a fiókból, még mattok is vannak, valószínűleg a boltban is. Még pár találkozóra biztos tudok vinni. Most épp egy 150, 200Wosra van szükségem (lusta vagyok elmenni a boltba), nem elég a 75W a padlás világítására. Oda költöztek be az ácsok (apám és én) dolgozni.
Csak lehet a vámosok furán néznek, rám, ha teli pakolom a kocsi hátulját 100Wos izzókkal. [OFF]Megkeresem a benzinpénzt, ha csak egy kicsit is rászámolok a körtékre. 4-5ezer arab biztos befér. Felírom az ajánlatod, és találkozó előtt felveszem a rendeléseket. :heureka:
Az egész történeted olyan mint az enyém. A házfelújítás, kert, tárcsa.
Ez a tárcsán sütögetés. Nyáron minden 2. este így készült a vacsi, nem tudtuk megunni. Isteni finom falatok készülnek így. Ez egy válasz akart leni mineral hozzászólására, csak épp rossz helyre klikkeltem.
Szevasz Janikám.
Gratulálok a művedhez gondoltam én,hogy ügyes gyerek vagy te. A hétvégét valami nagy kínkeservvel de átéltem,jöhet az újrakezdés Idézet: „Az elmúlt 5-6 évben ugyanis más projectbe toltam a pénzem , időm , verítékem.” Őt év kellett, hogy bekösd a villanyórát? Na jó értem, nagyon szép lett, én is gratulálok!
Rendben, akkor hétvégére szervezek egyet, mert kellene az izzó.
De most komolyan, tényleg hozhatsz egy 10-es karton 100-ast ha jössz. Főként ha kripton, vagy szuperbalux. Mitől van egy olyan érzésem hogy nagy keletje lenne.
Akartam mondani , hogy tankkal gyertek. Lásd képek. Ezek pont ma készültek mert lesz egy kis vitám az önkormányzattal... Szóval gyertek csak tankkal senki nem lesz kilőve.
Üdvözöllek a 30-asok klubjában! Hogy érzed magad? Nekem kicsit már hasogat a hátam.
Jéééé... Nem mondtad, hogy Te is a mi utcánkban laksz!
Főleg Simpinél. Vagy Neki ez kommersz?
Te most,hogy mondod tényleg,mintha valamit éreznék...
Hallottam valahol hogy egy férni dolga:
1. Építsen házat 2. Ültessen fát 3. Nemzem utódot. Ebből kettő már megvan. De kiegészíteném a felsorolást: +1 süssön tárcsán.
Mit szóljak én a 40-es. No mega többiek, az 50-es, 60-as... No meg a Köbüki a 600-as, vagy mennyi is?
Ha azt a tárcsát lecseréljük rostélyra, akkor mind a négy meg van nekem.
Nem az csak pár hónap volt az évekből.
Az én édesapám azt mondta anno,hogy a gyerekből akkor lesz igazán férfi amikor a csikós ostorral már elég nagyokat tud csattogtatni...nekem 10 éves koromban ez olyannyira sikerült,hogy azóta is meg látszik rajtam..(mármint a nyoma)
Nem ide tartozik, de erről jut az eszembe:
A zenész odaszól az informatikusnak, hogy számoljon be a koncert elején. Mire az informatikus: 1, 2, 4, 8.
Ha már informatikus vicc.
10 féle ember létezik. Aki érti a bináris számrendszert és aki nem.
Jó vicc kellett egy kis idő míg megértettem.
Ugye , hogy ugye? Mi azért nem sütünk minden második este de így is alig tud kihűlni a tárcsa.
Nagyon jó szórakozás, időtöltés, kapcsolattartás a családban. Nem mellesleg jókat eszünk. Felejthetetlen élményt nyújt az biztos.
Még 5 perc, aztán megyek, megnézem a másvilágot.
3 2 1 Laci kezdődik, kezdődik , kezdőőődik!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |