Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1378 / 3610
(#) Action2K válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Oké, beismerő vallomást teszek.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

No, akkor ha ilyen forró már a helyzet, akkor nemsokára én is nagy bevásárlást teszek a kedvenc villanyos boltomban. Még jó, hogy ezekből a 40W-osokból van mindből vagy 50db összesen. Bővebben: Link
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Elkezdtem nézni a reklámokat, hát ennél kötöttem ki.
Úgy néz ki mint ma a professzionális cuccok.Bővebben: Link
Érdemes a hozzászólásokat is elolvasni alul!
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Most tényleg meg akarják szüntetni az izzók gyártását és forgalmazását?
(#) zoly15 hozzászólása Szept 28, 2010 /

Üdv mindenkinek! Valaki nem tudna adni olyan rajzot/újságot (digitalizálva) vagy bármit, amiben diszkófény építésről van szó?
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Dehogynem! Van rajzom és konkrét leírásom szkennerhez És nagyon boldog 19.-et !
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Húú! Esetleg meg is kaphatnám? Köszönöm a köszöntést
(#) mustang74 hozzászólása Szept 28, 2010 /

Tényleg megszűnik az FM sáv?
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Boldog szülcsi napcsit.
egyébként nekem is most volt vasárnap, de én ilyenekkel más nem foglalkozom. 20 év fölött úgyis gyorsabban öregszik már az ember, romlanak az idegei, állóképessége is.
(#) Ricsi89 válasza mustang74 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Miért szűnne meg? Egyébként sincs FM sáv, az csak egy moduláció típus. Inkább URH sáv, nem? Persze a legtöbben FM-nek hívják, pedig az URH-n megy ám AM sugárzás is, pl a repülőgépek kommunikációja is ilyen.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Köszönöm szépen! Viszont kívánom visszamenőleg
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Boldog Szülinapot!
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Köszi!
Egyébként nem tudtok valami olyan olcsóbb routert, amibe utólag lehetne usb-t rakni, nyomtatómegosztás és esetlegesen hálózati tárhely gyanánt vinyót dugni rá? Tudom ehhez kell valamilyen linuxos fw is rá.
valaki aki otthon van a routerek lelki világában az írhatna valamit ezekről a dolgokról, akár privátban is, hogy megoldható-e. Van már routerem, amire wifi-n kapcsolódik 3 gép, ami a ház 3 pontjában van, de a nyomtató meg az én szobámban és jó lenne ha hálózatra tudnám kötni, viszont csak usb van a nyomtatón.
(#) Georgee válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Születésnapod van és máris kapcsolást akarsz ajándékba? Isten éltessen!!! Milyen a 19?
(#) Georgee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Idézet:
„állóképessége is.”
Nekem ezzel még nincsenek problémák!
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Ez drága lenne Neked: Link

Isten éltesse a szülinaposokat! :tortazabálószmájli:
(#) Ricsi89 válasza Action2K hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Hát ez egy kicsit tényleg drága lenne. Ennyiért már majdnem egy egész routert veszek.

Ez így van, csak abban meg nincs USB port. Viszont létezik olyan, amiben minden benne van. Csak én nem vagyok híve ezeknek a vegyes felvágottaknak, azaz a multifunkciós ketyeréknek (nyomtatókban sem). Egyik része bedöglik, oszt dobhatod ki az egészet. Vagy lefagy a router, de akkor már se nyomtatás, se file server. Ja, és az még ritkább (és drágább is) ami egyszerre: router, hub, WiFi-s is, file server, és még print server is. azaz két USB van rajta. Nekem mindenre megvan a maga eszköze. A 6 év alatt már három router döglött be. Mind más márka. Most a 4. márkát nyüstölöm. Szép is lett volna ha mind egy ilyen hiper szuper mindent tudó lett volna.
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Zoly, go MSN, ide nem tennék fel feleslegesen ekkora terjedelmű pdf-eket Esetleg ha más is igényt tartana rá…
(#) Action2K válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

És ide? Bővebben: Link
(#) klemo86 hozzászólása Szept 28, 2010 /

Valaki meg tudná mondani, hogy kitől vehettem a ZM12-ket? Túl sok üzenetet töröltem ki Na mindegy, a lényeg: köszönöm, megérkezett minden rendben, és a kis katalógusért külön plusz! A+++++ Seller
(#) klemo86 válasza Action2K hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Ez egy jó ötlet, bár nem egy kispályás cucc, nem ilyennel kéne kezdeni… Azért felteszem ide Köfi!

Én olyasmire gondoltam, hogy egy olyan olcsóbb wifi nélküli router is jó lenne, amire lehetne utólag linux fw-t felrakni és usb-t kókányolni bele. Ezt az egészet meg rádugnám a mostani routeremre. Már az is jó lenne, ha a nyomtató menne.

Szép kihívás, pláne a leprogramozás, de én lusta ember vagyok: Link (azért a keresésekre nem)

Pár napja, amikor keresgéltem, akkor ez még nem volt felrakva. Ez nem is drága, lehet meg kellene venni.

Igaz, gar nincs rá, de amit megbütykölnél, arról is ugrana. Mielőtt megveszed, kérdezz rá, mennyit volt használva. Elég új vaterás, de azért komolynak néz ki.
(#) mustang74 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 29, 2010 /

Jól van na, URH sáv.
De itt ez a cikk : http://muveszet-tudomany.hu/magyar/tudomany/digradio.htm
(#) Ricsi89 válasza mustang74 hozzászólására (») Szept 29, 2010 /

Az biztos, hogy egyszer megszűnik majd, de az sem holnap lesz. Mint lassan már minden, ez is átveszi a digitális átvitelt. Egyszer talán majd olyan is lesz, hogy nem zenét fogunk hallgatni, hanem digitális adatfolyamot és fejben fogjuk értelmezni és összerakni belőle a zenét.
(#) DuMatyi válasza hapro hozzászólására (») Szept 29, 2010 /

Az elmúlt napokban nem volt időm gép elé ülni, úgyhogy olvasgatom azt a pár oldalt, ami született azóta, és erre lettem figyelmes:
Idézet:
„...sőt időnként még zsíroztam is a csiklócsapágyat, de akkor is...”
Tessék mondani, ez valami organikus számítógép? Ez olyan, mint Doncso hüvely ujja?
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 29, 2010 /

Nem semmi. A SNN -t szoktam lesegetni, így már egy pár nappal előre tudtam hogy mi történt.

Ezen már meg sem lehet lepődni, mert hát ugye az ipari automatizálás + intranet összefűzve internettel = veszély.
Következő: »»   1378 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem