Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Oké, beismerő vallomást teszek.
No, akkor ha ilyen forró már a helyzet, akkor nemsokára én is nagy bevásárlást teszek a kedvenc villanyos boltomban. Még jó, hogy ezekből a 40W-osokból van mindből vagy 50db összesen. Bővebben: Link
Elkezdtem nézni a reklámokat, hát ennél kötöttem ki.
Úgy néz ki mint ma a professzionális cuccok.Bővebben: Link Érdemes a hozzászólásokat is elolvasni alul!
Most tényleg meg akarják szüntetni az izzók gyártását és forgalmazását?
Üdv mindenkinek! Valaki nem tudna adni olyan rajzot/újságot (digitalizálva) vagy bármit, amiben diszkófény építésről van szó?
Dehogynem! Van rajzom és konkrét leírásom szkennerhez És nagyon boldog 19.-et !
Húú! Esetleg meg is kaphatnám? Köszönöm a köszöntést
Boldog szülcsi napcsit.
egyébként nekem is most volt vasárnap, de én ilyenekkel más nem foglalkozom. 20 év fölött úgyis gyorsabban öregszik már az ember, romlanak az idegei, állóképessége is.
Miért szűnne meg? Egyébként sincs FM sáv, az csak egy moduláció típus. Inkább URH sáv, nem? Persze a legtöbben FM-nek hívják, pedig az URH-n megy ám AM sugárzás is, pl a repülőgépek kommunikációja is ilyen.
Köszönöm szépen! Viszont kívánom visszamenőleg
Köszi!
Egyébként nem tudtok valami olyan olcsóbb routert, amibe utólag lehetne usb-t rakni, nyomtatómegosztás és esetlegesen hálózati tárhely gyanánt vinyót dugni rá? Tudom ehhez kell valamilyen linuxos fw is rá. valaki aki otthon van a routerek lelki világában az írhatna valamit ezekről a dolgokról, akár privátban is, hogy megoldható-e. Van már routerem, amire wifi-n kapcsolódik 3 gép, ami a ház 3 pontjában van, de a nyomtató meg az én szobámban és jó lenne ha hálózatra tudnám kötni, viszont csak usb van a nyomtatón.
Születésnapod van és máris kapcsolást akarsz ajándékba? Isten éltessen!!! Milyen a 19?
Idézet: Nekem ezzel még nincsenek problémák! „állóképessége is.”
Hát ez egy kicsit tényleg drága lenne. Ennyiért már majdnem egy egész routert veszek.
Ez így van, csak abban meg nincs USB port. Viszont létezik olyan, amiben minden benne van. Csak én nem vagyok híve ezeknek a vegyes felvágottaknak, azaz a multifunkciós ketyeréknek (nyomtatókban sem). Egyik része bedöglik, oszt dobhatod ki az egészet. Vagy lefagy a router, de akkor már se nyomtatás, se file server. Ja, és az még ritkább (és drágább is) ami egyszerre: router, hub, WiFi-s is, file server, és még print server is. azaz két USB van rajta. Nekem mindenre megvan a maga eszköze. A 6 év alatt már három router döglött be. Mind más márka. Most a 4. márkát nyüstölöm. Szép is lett volna ha mind egy ilyen hiper szuper mindent tudó lett volna.
Zoly, go MSN, ide nem tennék fel feleslegesen ekkora terjedelmű pdf-eket Esetleg ha más is igényt tartana rá…
És ide? Bővebben: Link
Valaki meg tudná mondani, hogy kitől vehettem a ZM12-ket? Túl sok üzenetet töröltem ki Na mindegy, a lényeg: köszönöm, megérkezett minden rendben, és a kis katalógusért külön plusz! A+++++ Seller
Ez egy jó ötlet, bár nem egy kispályás cucc, nem ilyennel kéne kezdeni… Azért felteszem ide Köfi!
Én olyasmire gondoltam, hogy egy olyan olcsóbb wifi nélküli router is jó lenne, amire lehetne utólag linux fw-t felrakni és usb-t kókányolni bele. Ezt az egészet meg rádugnám a mostani routeremre. Már az is jó lenne, ha a nyomtató menne.
Szép kihívás, pláne a leprogramozás, de én lusta ember vagyok: Link (azért a keresésekre nem)
Pár napja, amikor keresgéltem, akkor ez még nem volt felrakva. Ez nem is drága, lehet meg kellene venni.
Igaz, gar nincs rá, de amit megbütykölnél, arról is ugrana. Mielőtt megveszed, kérdezz rá, mennyit volt használva. Elég új vaterás, de azért komolynak néz ki.
Jól van na, URH sáv.
De itt ez a cikk : http://muveszet-tudomany.hu/magyar/tudomany/digradio.htm
Az biztos, hogy egyszer megszűnik majd, de az sem holnap lesz. Mint lassan már minden, ez is átveszi a digitális átvitelt. Egyszer talán majd olyan is lesz, hogy nem zenét fogunk hallgatni, hanem digitális adatfolyamot és fejben fogjuk értelmezni és összerakni belőle a zenét.
Az elmúlt napokban nem volt időm gép elé ülni, úgyhogy olvasgatom azt a pár oldalt, ami született azóta, és erre lettem figyelmes:
Idézet: Tessék mondani, ez valami organikus számítógép? Ez olyan, mint Doncso hüvely ujja? „...sőt időnként még zsíroztam is a csiklócsapágyat, de akkor is...”
Nem semmi. A SNN -t szoktam lesegetni, így már egy pár nappal előre tudtam hogy mi történt.
Ezen már meg sem lehet lepődni, mert hát ugye az ipari automatizálás + intranet összefűzve internettel = veszély. |
Bejelentkezés
Hirdetés |