Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt a smileyba ágyazott link a lényeg. Ezentúl mindig a megfelelő smileybe fogom ágyazni a linkemet. Hogyan? Titok. Ha tudsz angolul, és alapszinten ismered a HTML kódokat (webprogramozást), rájössz. Én sem vagyok nagy lángelme, voltaképp Vicsys egyik ilyen hozzászólása után esett le nekem is, anélkül, hogy elárulta volna, hogyan is kell.
De jó már neked.
Én angolul még nem tudok majd középbe fogok tanulni remélhetőleg.
Mármint a fehér betűre értem. A link-smiley saját találmány.
Viktor, itt nem a smileybe van ágyazva a link, hanem a bővebben:link feliratra hívható elő. :emptybottle:
A tied sem működik... (#852900)Kép: Hivatkozás
Nekem előjött. Kattints a zöld smileyra. Be fog jönni a vicces topik #848208 számú hozzászólása.
Micsodád jött elő?? Ja kérem, ez a korral jár. Néha előjön, néha nem...
Mekkora jó szmájli!
Ilyen kell nekem is! (Gondolkodtam, hogy berakom a kódot, de nem akarok úgy járni, mint Szamóca...)
Igen. Mondtam, hogy magadtól is rájössz. Ja, és két l-lel. Mert aki korán kel(l), aranyat lel.
Ezt tök jó.
Köszi!
Akkor most csináld meg, hogy :banplz: <-- ez a szmájli a saját hozzászólására mutasson! Ha már simpinek sikerült... >
De... Most akkor Topinak bővítenie kell a keresőt, hogy szmájlira is tudjunk szürcsölni...
Basszus, nem mondod komolyan, hogy már valaki kitalálta. Én meg már örültem, hogy valamire magamtól jöttem rá.
:banplz: :banplz: :banplz: Here is the red, where is the red...
Magadtól jöttél rá attól.
Ez most nem jó...
szerk.: Videós csapat be van ám zsongva...
Én nem szoktam trükközni, maximum tükrözni.
Úgy értem, hogy valamire, ami újdonság.
De a kis szmájli mögött ott a nagy, remélem feltűnt
Be van bizony! Eljött a trotyikra is a tél
Ezért kapni fogsz! És ott a piros...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |