Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor azzal nincs gond. Gondolom olyankor előtte a bepumpálsz neki egy kis benzint, mint hidegindítást elősegíteni. Bár néha melegen is szokott egy apró fekete füstpamacs távozni.
Rakok bele RGB LED-et, és akkor nemhogy kék, hanem bármilyen színű lehet a füst.
Minap figyeltem meg. Mindkettő ST microelectronics gyártótól van. 7805-ös stabilizátor.
Szia .
Küldtem e-mail-t remélem tudod használni
Az nem lenne megoldás, hogy a szmájlikészlet kibővülhetne egy-két általad publikált szmájlival? Szerintem nagyon jók! Érdemes lenne közkinccsé tenni, persze csak ha hozzájárulsz.
Szerintem nem tartana sokból Topinak sem betenni...
Természetesen! Részemről semmi akadálya!
Nekem ez a kedvenc modi szmájlim: Bővebben: Link
Kötekedünk-kötekedünk? No nem azért mondom,mert eseleg az lennél,csak én is kötekedek...
Sziasztok!
Nem tudom hallottátok-e de szerintem kicsit felháborító,hogy ami tegnap volt dalfesztivál döntőjében Wolf Katira a Szlovákok letiltották az sms küldést. Azaz NEM lehetett Szlovákiából Katira szavazni. Aki szavazni akart volna azoknak ezt az üzentetett küldte a mobil szolgáltató: Idézet: „Od:9933 - Vazeny zakaznik,obsah spravz aslanych z vybraneho cisla nie je pre vas povoleny.V pripade otazok " Azaz magyarul: "válasz a 9933 - ról: Tisztelt ügyfél, a választott számról, ilyen tartalmú szöveg küldése Önnek nincs megengedve”
Sajnos igen. Több európai országból is tiltva volt. Ennyit a szavazós műsorok tisztaságáról. :yes:
Szerintem ugyanaz a felvételsor megy körbe körbe. (Kitudja mikori.)
Idézet: „Space Shuttle Endeavour is slated to liftoff at 8:56 a.m. EDT on today.” Szerintem meg nem. 14.56 kor elméletileg kilövés.
Jaja, nemsokára indítják a számlálót...
A visszaszámláló meg 9 percnél megállt és nem számol visszafelé.
Szerk.: Már megy.
Ha minden igaz, néhány óra múlva én a Holdat is fogom.
Itt a felhők miatt elég kevés az esély rá, hogy lássam a mai nap folyamán a Holdat.
Pedid szép nagy lesz, holnap telihold.
Most dobta le az egyik hordozórakétát!
És láttam! |
Bejelentkezés
Hirdetés |