Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1703 / 3608
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 30, 2011 /

Képzeld, ez volt az iskola legkönnyebb része.
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 30, 2011 /

Ennél már csak jobb lehet. 4 órát sorban állni egy 10 perces dolog miatt elég fárasztó tud lenni. Főleg, hogy jó meleg is volt.

Nézd a jó oldalát. Ez most csak langyos volt. A múlthét volt a meleg. :yes: Egyébként az hiszem, lesz még egy-két fárasztó dolog az elkövetkező két évben.
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 30, 2011 /

De legalább azt tanulhatom, ami érdekel is. Azzal meg csak megbirkózom valahogy. Ami érdekel, azt jobban meg tudom tanulni, mint amit muszájból kell megtanulni. Azzal is megbirkózom, de sokkal több idő kell hozzá.

No ez már pozitív hozzáállás. Persze van sok minden, amit most érdektelennek gondolsz, de azért azokat sem árt megtanulni. Most teheted meg könnyen, hogy minden információt elteszel, még akkor is, ha ezt gondolod erre semmi szükség. Később már nehezebb lenne és amúgy is sok dolog elveszik a tanultakból is.
(#) lui144 hozzászólása Aug 31, 2011 /

Nekem meg pont az iskola előtti pár napon betegedtem le. Tegnap az orvosnál 39,7 fokos lázat mértek. Még most is fulladok ami az erős lihegésben nyilvánul meg. Ami a durva, hogy ugyanazt a távolságot mikor nem volt semmi bajom akkor 10-15 perc alatt teljesítettem. Viszont tegnap 45 perc alatt sikerült. Persze mindkettőt gyalog. Kaptam a lázamra egy algopyrin injekciót amitől lement valamennyire a lázam. Én azon imátkozok, hogy ez a fulladozás minél hamarabb szűnjön meg.
(#) zolika60 válasza lui144 hozzászólására (») Aug 31, 2011 / 1

Gyógyulj meg mihamarabb. Ilyen lázasan pedig ne menj sehová. Főleg ebben a meleg időben.
(#) Rober_4 hozzászólása Aug 31, 2011 /

Gyerekek!
Nagy gáz van Miskolcon az oktatásban. Szinte minden sulitól elvették a szakköröket, tagozatokat, helyettesítés kifizetés, túlórapénzeket. a táppénzt sem fizetik ki a helyettesítőknek, magyarul megszűnt a táppénz intézménye is, mivel aki beteg inkább elcseréli valakivel az órákat, hisz legalább így az ő pénze megmarad.
Intézményenként 15-40millióig kell megspórolni. Minderről semmit nem adnak írásban, de meghallgathattuk, egy gyönyörű beszédet, ami arról szólt, hogy végre megkezdődik a pedagógusok megbecsülése, nomeg a sokrétű nevelés. A leírt és hivatalos dolgok szöges ellentétben a valósággal!
De a legfontosabb, amivel foglalkoznunk kell, hogy emlékezzünk meg június 4-ről. Az oktatás az a kutyát sem érdekli.
(#) Gafly válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Ricsi, ebben mi a meglepi?
(#) zolika60 válasza Rober_4 hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Nem most lett ám gáz és nem csak Miskolcon. Hanem amikor elhatározták, hogy csak az mehet tanárnak, aki minden másra alkalmatlan. Tisztelet a kevés kivételnek. A spórolási mánia is a rendszerváltásnak nevezett bohóckodás óta általános minden évben. Aztán néhány csókos mégiscsak zsebre vág néhány milliárdot mondjuk interaktív táblára. No de hagyjuk, mert nem politizálunk itt.
(#) ngexi válasza Rober_4 hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Ne haragudj, nincs időm, hogy visszaolvassam az előzményeket, de júni 4 ről minden magyar embernek meg kell emlékezni! Nem merülhet feledésbe!

Vagy a magyar embert már csak a buzifelvonulások érdeklik?
(#) zolika60 válasza ngexi hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Ebben teljes mértékben igazad van. Az előbb elfelejtettem erre is kitérni.
(#) Rober_4 válasza ngexi hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Szerintem meg nem a magyarkodáson kéne gondolkodni, és Trianonon meg rég túl kellene lépni, és elfogadni, hogy Európában nagyon sok nemzet él, nagyon értékes kultúrával! Csak olvasgasd át néhány körülöttünk élő nép történelmét, hogy mennyit szenvedtek ők is akár tőlünk, akár mástól.
Ez a bzifelvonulás meg megint egy sarkítása a problémának, amivel nagyon jó példálózni, mivel az emberek 99%-a utálja, de ezt nem lehet össze sem hasonlítani Trianonnal, és annak következményeivel...
Mindegy, remélem a diákok nem fogják észrevenni ami az oktatásban történik. Részemről meg ellátogatok holnap kettőkor a városháztérre, hátha nem csak egyedül leszek ott...
(#) Rober_4 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

De most képzelj el egy szakos iskolát, ahova beírattad mondjuk a gyerekedet, és azt mondják sulikezdéskor, ja bocs csak alapoktatást kap a tanuló. A szakok megszűntek. Nincs rá pénz.
Lesz egynéhány összevont osztály 35fővel, napközi 40fővel az udvaron megtartva. Télen nincs fűtés, ebéd meg csak akkor, ha kifizette az ök a tartozást. Ha jobbat akarsz, ne add állami iskolába.
Lehet, hogy még akár félre is tudnád tenni a tanárokkal szembeni előítéleted, (amiben ha van is igazság, szintén sarkított) és téged is bosszantana az ügy.
(#) moderboy válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Kezdd szokni, ugyan ez fog fogadni mindenhol, ahol valaha ügyet fogsz intézni... kevés lesz a kivétel de akkor majd felsóhajtasz, hogy mégiscsak lehet másképp is
(#) zolika60 válasza Rober_4 hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Engem nem csak ez az ügy bosszant. Ha mindet felsorolnám,egy hét is kevés lenne leírni. Sajnos nem sikerül egyhamar a negyven év kártételét jóvátenni, főleg azért, mert nincs is rá akarat. A háború előtt aki iskolába járt fizetett érte. Manapság ingyen várná mindenki tehát olyan is.
(#) Rober_4 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Persze, de ha mindenki ingyen dolgozik, akkor joggal várja el az ingyenességet is...
Mindegy hagyjuk mielőtt ránk szólnak.
(#) moderboy válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Aki ingyen várja, hogy bármit is megtanul az nagyot fog koppani. A tudásért is meg kell "dolgozni", meggebedhet a tanár, ha a diák le se ejti amit tanítani akar
(#) GAtesz hozzászólása Aug 31, 2011 /

Ki mennyi magánnyugdíj "hozadékot" kapott? Én 26eFt-ot (OTP) , az asszony 230eFt-ot (ING).
Azért az OTP beveheti. Közel 1milla Ft-ból ennyit tudott csinálni. Vagy át vágtak!?
(#) ngexi válasza GAtesz hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

(#) GAtesz válasza ngexi hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Zsír! Ezzel azt akartad mondani, hogy ne sírjak?
Főnök asszonyának -5000Ft lett az eredmény. Azt hiszem az erste-nél..
(#) bankimajki válasza GAtesz hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Az ING-nél jól csinálták. Nekem pár ezer forint után 6XXX Ft lett a nyereség. (Több, mint a duplája. )
(#) zolika60 válasza Rober_4 hozzászólására (») Szept 1, 2011 /

Lehet, hogy mégis egyedül leszel?Bővebben: Link
(#) janikukac hozzászólása Szept 1, 2011 /

Meg volt az első nap a suliban. Huhh, hát kemény, de vannak szép lányok.. :beka3:
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 1, 2011 /

Akkor jobb mint a tengerparton.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 1, 2011 /

Az már csak biztos !
(#) GAtesz hozzászólása Szept 1, 2011 /

Ma reggelre szétrágta a kutya a vonóhorog villamos csatlakozóhoz menő vezetékeket az autón. Nem kicsit vagyok ideges miatta. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. A kutya megy a háztól!
(#) zolika60 válasza GAtesz hozzászólására (») Szept 1, 2011 /

egy ilyen jófej jószágra nem szabad haragudni. Gondolom kölyök még.
(#) mrobi válasza GAtesz hozzászólására (») Szept 1, 2011 /

Kitartás. 2-3 éves kora után nem fog ilyet csinálni
(#) janikukac hozzászólása Szept 1, 2011 /

Képzeljétek ma volt az első nap az új suliban.
A szerb tanár magyart nem beszél, így mindenkinek szerbül kellet beszélni.
Persze megkérdezte miért jöttöm ide a suliba, és ugye erre kivételesen nem tudtam válaszolni.

Mondtam neki : Hosszú történet. Nem értette ,mondja Micsoda? (szerbül: Sta? ) Mondom neki sok gondolkodás után BIG STORY. Hát ezen mindenki röhögött, még mindig ezt emlegetik.
Következő: »»   1703 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem