Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lehet, hogy nem , de ez volt az utolsó csepp a pohárban. Nálunk nem marad. 10 hónapos, de eddig örömöm nem volt benne, nem kívánok tovább nyűglődni és idegeskedni.
A 10 hónapos kutya olyan mint az öt éves gyerek szertelen és neveletlen. Folyton foglalkozni kell vele. Lehet, hogy neked nem is kell kutya. :yes:
Úgy látni ritka az a szerbtanár középiskolában aki tud magyarul.
Venni kell neki játékot. Sőt lehet hogy elég neki egy rongydarab is.
Nekünk nagytestű kutyánk van. Kb 1 éves koráig szétrágott mindent. 1 éves kora után rászokott a pakolásra: széket elhordta a terasz alól, a fatárolóból kihordta rönköket.
Hát általánosban 3ból, egy tudott, de a többi kettővel ki lehetett jönni, nagyon rendesek , kedvesek voltak. Itt nem biztos, hogy az a szitu.
Szép napot! A szomszédtól nem messze becsapott a villám. A Siemens Gigaset AS200 Duo készülék együttesből a légköri elektromosság kilőtte a bázis állomást. A két kézibeszélő úgy tűnik rendben van.
Van valaki, bárki, aki fel tudja őket használni? **
Nekem is ma volt az első (tanulókkal teli) sulis napom...
A következő kérdéseket kaptam: - Ismeretlen fiú tanuló: Jónapot! Ebbe az osztályba járok? (én: honnan a manóból tudjam?) - Tényleg nem lehet dohányozni??!! (Többször elhangzott az évnyitón, hogy tilos) - Hol van a kijelölt dohányzóhely, ha már nem lehet dohányozni...?? - Tanbá! Én már nem tudok tovább állni!! (15 perc várakozás után) - Kapok tankönyvet ha nem hoztam pénzt...? - Jónapot! Mostmár hazamehetek? (közvetlenül a sorakozó után, még a köszöntés és Himnusz előtt) - A munkaruha kiadásánál (egy darab fehér köpenyről van szó) muszáj levenni a pólóm a méretpróbához? Mire én: Nem! Erre látom, hogy a tanuló félmeztelenül próbálja a köpenyt... :bummafejbe: - 18. életévét betöltött tanuló: Csókolom! Mire én: Talán inkább jónapot kívánok! Mire a tanuló: Bocsánat, csókolom! (és tovasuhan....) - Tanuló a büfénél: Kóla! Erre a büfés hölgy: Elfelejtetted a varázs szót! Mire a tanuló: Hideget!
Na ne. Azért ez fájt. Főleg az utolsó ! Uff. Ezt ők szándékosan csinálják, vagy ilyenek? Amúgy minek a köpeny a tanulókra? Osztályfőnök vagy? Apám is most kapott .
A köpeny a munkaruhája. Bolti eladónak tanul a drága kis okos tanulóm...
Szerinted ez szándékos? Szerintem, ennyire buta és flegma a mai ifjúság. Tisztelet az összes kivételnek! Hála Istennek, azért vannak kivételek és néha velük is beszélgethetek, értelmes dolgokról. :yes:
Ja, most már értem .
Simpi: szerintem is az volt a legjobb.
Nálunk ma ez volt:
Házirendes papírt kellett aláírni, hogy meghallgattuk. Papír megy körbe, egyszer valaki megkérdezi a tanárt, hogy elfogyott a hely, mit csináljon. Erre a tanár visszaszól. Érettségid van és arra nincs eszed, hogy megfordítsd a papírt?
Nem rossz. Nekem meg otthon és a háziorvosnál telt az első tanítási nap. A második a tüdőgondozáson, a harmadik pedig a háziorvosnál fog telni. Tehát jól kezdődik nekem a tanév.
Idézet: „- A munkaruha kiadásánál (egy darab fehér köpenyről van szó) muszáj levenni a pólóm a méretpróbához? Mire én: Nem! Erre látom, hogy a tanuló félmeztelenül próbálja a köpenyt...” De ugye nem lány tanulóról van szó.
Az előző, és ez az oldal szabadságharci HE OFF totyik oldal. 1848/1849. lapokon vagyunk/voltunk. :yes:
Hát nekem is ma volt az első nap a középsuliban, de ez az utsó év.
Ez a kóla, hideget nagyon jó Jani@: akkor szerencsés vagy, mert mi 32-en vagyunk, köztuk egy lány sincs A suli, amúgy szerintem egész jó, leszámítva a németet, amit nagyon utálok és allergiás vagyok rá , a magyart, és a törit(ezt csak azér mert a magyar tanár tartja).
Szerintem is a kolás a legnagyobb. Szakadtam.
Uff. 32 fiú. Az gááááz. Németet én se szeretem, se a kémiát, matekot...
Azért voltak ilyen harcias hozzászólások.
:yes:
Lehet, hogy itt jobb matek és kémia tanárod lesz és ezért szeretni fogod. A Német meg mindegy.
Van egy 5 éves fiam is. De őt már megneveltem.
A kutyára nincs idő. Elzárni nem tudom, megkötni nem akarom, megbolondulni nem akarok. Ronggyal, kacattal tele van az udvar. De neki nem elég. Ablakból leszedi a virágokat cserepestől, satupadról elhordta a szerszámaim. Idézet: Itt van a probléma forrása! Ha anno többet lett volna vele foglalkozva akkor nem lenne ilyen baj! „A kutyára nincs idő”
Hát a matek egy szintben van az biztos. Ma már íratott velünk példát, meg feleltetett. Hát mondom: Anyám borogass. Azért 1. nap. Kémiát nem tudom .
Szerintem is az a probléma, hogy szegény jószágra nincs idő. Ajándékozd el, neked nem kell kutya. :yes:
Attól lehet tanulni, aki tud. Az meg hogy kíváncsi arra ti mit tudtok szerintem nem hiba. Ne ess ezen kétségbe. Ha nem sikerült az sem baj, felméri egy jó tanár a szintet és onnan indul. :yes:
Hát, erről fél év múlva beszéljünk majd csak, mert akkor már mindent tudok majd rendesen. Egyelőre az oszi neve sincs a fejemben.
Nekem van egy osztálytársam aki 3 év után se tudja még némelyik tanár nevét.
Akkor valószínűleg Alchejmer a barátja.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |