Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
ALDI , ott most elég olcsón lehet kapni , elég szép adagokat. Vagy ha Budapesti vagy , akkor PyroPontnál (bár ott már drágább).
Helyettem is vásárolj be.
Én már kinőttem belőle...
Azért nem utazok 100 km-t. Van itt Pásztón konténer, ott sem olyan drága. Néztem Szlovákiában is, nem nagy a különbség, meg nem engedik most a határon át.
A két kislányom kedvéért muszáj, mert leszedik a fejem, ha nem durrogunk
Jó, csak az a baj, hogy én nem tudom az azonosító sorszámát. A srác azóta se írt még vissza.
Arra figyelj, hogy ha durrogtatás kell, akkor vannak a sima bombatelepek, azoknak megvan a húzós áruk, de pár percig dobálják magukból a szép nagy bombákat (nézd meg hány mm-es, abból kiderül, mekkora bombákat dobál fel, én 12db 45mm vetőcsöves bombát vettem, az már a sima nagyot szóló bomba méret), ha csillagok kellenek , van az úgynevezett katyhusa telep, az sok kicsi rakétát lő ki, ami csillagokat húz maga után.
Nem vettem észre azt a szót hogy csomag, bocsánat.
Mondjuk ettől még nem jön meg az idén, szerintem...
Olyan nincs, hogy magasra megy, nagyot durran és hatalmas szikraesőt csinál, mindezt olcsón? Sejtem a választ...
Tudod:
Háromból kettőt tudunk teljesíteni. Ez meg egyből rögtön négy...
Hát a magasra megy, durran , és csillagokat szór 7000-20000 Ft között (ezeknek a lövésszáma 25-140 között változik). Vagy ha találsz , vannak készletek (énis úgy vettem) az enyém 4000Ft volt, van benne egy vetőcső és 12 db 45mm bomba.
Katyusha tüzijáték
Remek. Azt hittem már végre szilveszterre üzemelni fog az erősítő és lehet szólaltatni. Megint PC pötyögővel kell bulizzak.
Idézet: „nagyot durran és hatalmas szikraesőt csinál, mindezt olcsón? Sejtem a választ...” Megvan: Az az utángyártott quad 405, +/- 50 V-ról tuningolva 2 Ohm-on hidalva, szilveszteri bulira hogy készen legyen de rögtön
Most komolyan:
Ha szombat délig még nem hozták ki, akkor szerinted???
Igen , az egy 300Ft os Katyhusa 25-ös telep, (hasonlítás képpen )
Nah az jó a gyerekeknek fütyög is, pukkan is, óccó is
Én abból vettem 5 db ot , meg szerintem vegyél nekik "sikoly" nevezetű minirakétákat is, az is fütyül, és el lehet szórakozni velük (mi vettünk olyan 180 db ot ) , de viccet félretéve, 1500 Ft ból veszel 120db sikolyt.
Szerintem elég látványos lenne a Hwacha is... Csak fel kell még szerelni a nyilakat bombákkal, hogy robbanjon is. Szilveszterig még össze lehet dobni egy ilyet.
Atya ég akkor ott kő kövön nem fog maradni, ma előkapjátok az öngyújtót :S
Remélem, tanyára mentek, 10 km-es körzetben meg csak a pusztaság
Hát a pusztaságot nem mondanám, de nyílt tér lesz
Miért nem kéritek elsőbbségivel? 60-80Ft. a felár és másnap kézbesítik, ha 17 óra előtt feladták.
Én feladtam 10 darab ledet haveromnak ajánlva, elsőbbségivel stb., 30 nap után érdeklődtünk, hogy hol van a levél, nem találták sehol, megpanaszoltuk, a vége az lett, hogy 6300 Ft.kártérítést fizetett a posta.
Én már jártam úgy, hogy vártam egy csomagot, 1hét telt el semmi. Bementem reklamálni, megnézték gépbe semmi... csak a feladás helye, ideje. Felvették az adatokat, eltelt még 1 hét (azt mondták értesítenek, nem történt meg) visszamentem semmi... Erre a 3dik héten postába egy ilyen cetli, hogy felszólítás csomag érkezése miatt, hogy ugyan már vegyem át, mert már küldtek ilyen kézbesítési kísérleti cetlit, hogy elvileg a feladástól számított 3. napba megpróbálták kézbesíteni(sose kaptam meg). Bementem átvettem, és kértem a postán akkor épp jelenlévő vezetőt. Jött is rendesen, elmondtam neki h most mi volt (már látásból ismert, mert mindig vele beszéltem) erre megnézte a gépbe kíváncsiságból és még mindig nem volt benne!
Tehát majdnem 1 hónap volt mire megkaptam. Azóta ha nem jön meg autómatikusan a csomag/ levél, bemegyek a számmal ami a kísérőn van és követelem, hogy nézzék meg, ne csak gépbe. |
Bejelentkezés
Hirdetés |