Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2029 / 3607
(#) Gabiorsi válasza silent15 hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Esetleg vidéken
(#) silent15 válasza Gabiorsi hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

ALDI , ott most elég olcsón lehet kapni , elég szép adagokat. Vagy ha Budapesti vagy , akkor PyroPontnál (bár ott már drágább).
(#) tiggersoft válasza Gabiorsi hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Helyettem is vásárolj be.
Én már kinőttem belőle...

Azért nem utazok 100 km-t. Van itt Pásztón konténer, ott sem olyan drága. Néztem Szlovákiában is, nem nagy a különbség, meg nem engedik most a határon át.
(#) Gabiorsi válasza tiggersoft hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

A két kislányom kedvéért muszáj, mert leszedik a fejem, ha nem durrogunk
(#) voodoo válasza tiggersoft hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Jó, csak az a baj, hogy én nem tudom az azonosító sorszámát. A srác azóta se írt még vissza.
(#) silent15 válasza voodoo hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Arra figyelj, hogy ha durrogtatás kell, akkor vannak a sima bombatelepek, azoknak megvan a húzós áruk, de pár percig dobálják magukból a szép nagy bombákat (nézd meg hány mm-es, abból kiderül, mekkora bombákat dobál fel, én 12db 45mm vetőcsöves bombát vettem, az már a sima nagyot szóló bomba méret), ha csillagok kellenek , van az úgynevezett katyhusa telep, az sok kicsi rakétát lő ki, ami csillagokat húz maga után.
(#) Gafly válasza tiggersoft hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Nem vettem észre azt a szót hogy csomag, bocsánat.

Mondjuk ettől még nem jön meg az idén, szerintem...

Olyan nincs, hogy magasra megy, nagyot durran és hatalmas szikraesőt csinál, mindezt olcsón? Sejtem a választ...
(#) Gafly válasza Gabiorsi hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Tudod:
Háromból kettőt tudunk teljesíteni.
Ez meg egyből rögtön négy...

Hát a magasra megy, durran , és csillagokat szór 7000-20000 Ft között (ezeknek a lövésszáma 25-140 között változik). Vagy ha találsz , vannak készletek (énis úgy vettem) az enyém 4000Ft volt, van benne egy vetőcső és 12 db 45mm bomba.
Katyusha tüzijáték
(#) voodoo válasza Gafly hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Remek. Azt hittem már végre szilveszterre üzemelni fog az erősítő és lehet szólaltatni. Megint PC pötyögővel kell bulizzak.
(#) Gafly hozzászólása Dec 29, 2012 /

Idézet:
„nagyot durran és hatalmas szikraesőt csinál, mindezt olcsón? Sejtem a választ...”

Megvan: Az az utángyártott quad 405, +/- 50 V-ról tuningolva 2 Ohm-on hidalva, szilveszteri bulira hogy készen legyen de rögtön
(#) Gafly válasza voodoo hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Most komolyan:
Ha szombat délig még nem hozták ki, akkor szerinted???

A link 25db 6mm-es, nem?
(#) Gabiorsi válasza Gafly hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Max magasra kell vinni bekapcs előtt.

Igen , az egy 300Ft os Katyhusa 25-ös telep, (hasonlítás képpen )

Nah az jó a gyerekeknek fütyög is, pukkan is, óccó is

Én abból vettem 5 db ot , meg szerintem vegyél nekik "sikoly" nevezetű minirakétákat is, az is fütyül, és el lehet szórakozni velük (mi vettünk olyan 180 db ot ) , de viccet félretéve, 1500 Ft ból veszel 120db sikolyt.
(#) Gery78 válasza Gabiorsi hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Szerintem elég látványos lenne a Hwacha is... Csak fel kell még szerelni a nyilakat bombákkal, hogy robbanjon is. Szilveszterig még össze lehet dobni egy ilyet.
(#) Gabiorsi válasza Gery78 hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

A szomszéd macskája tuti örülne neki

Atya ég akkor ott kő kövön nem fog maradni, ma előkapjátok az öngyújtót :S
Remélem, tanyára mentek, 10 km-es körzetben meg csak a pusztaság

Hát a pusztaságot nem mondanám, de nyílt tér lesz
(#) pjg válasza pjg hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Ők az én....

csi22.jpg

(#) pjg válasza kocsgab002 hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Miért nem kéritek elsőbbségivel? 60-80Ft. a felár és másnap kézbesítik, ha 17 óra előtt feladták.
(#) vanzerr válasza pjg hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Én feladtam 10 darab ledet haveromnak ajánlva, elsőbbségivel stb., 30 nap után érdeklődtünk, hogy hol van a levél, nem találták sehol, megpanaszoltuk, a vége az lett, hogy 6300 Ft.kártérítést fizetett a posta.
(#) pjg válasza vanzerr hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

A kivétel erősíti a szabályt!
(#) pjg válasza SzervízMacska hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

(#) Gabó válasza pjg hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Én már jártam úgy, hogy vártam egy csomagot, 1hét telt el semmi. Bementem reklamálni, megnézték gépbe semmi... csak a feladás helye, ideje. Felvették az adatokat, eltelt még 1 hét (azt mondták értesítenek, nem történt meg) visszamentem semmi... Erre a 3dik héten postába egy ilyen cetli, hogy felszólítás csomag érkezése miatt, hogy ugyan már vegyem át, mert már küldtek ilyen kézbesítési kísérleti cetlit, hogy elvileg a feladástól számított 3. napba megpróbálták kézbesíteni(sose kaptam meg). Bementem átvettem, és kértem a postán akkor épp jelenlévő vezetőt. Jött is rendesen, elmondtam neki h most mi volt (már látásból ismert, mert mindig vele beszéltem) erre megnézte a gépbe kíváncsiságból és még mindig nem volt benne!
Tehát majdnem 1 hónap volt mire megkaptam.
Azóta ha nem jön meg autómatikusan a csomag/ levél, bemegyek a számmal ami a kísérőn van és követelem, hogy nézzék meg, ne csak gépbe.
(#) pjg válasza Gabó hozzászólására (») Dec 29, 2012 /

Nekem eddig egy csomag nem jött meg Kínából, de küldtek másikat, az megjött.
Következő: »»   2029 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem