Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez tényleg jó!Bár a kiejtése nem a legjobb de szép a hangja.
A magyart nehéz de nem lehetetlen megtanulni.....neki sikerült.
Lehet, hogy csak fonetikusan tanulta meg. Nem biztos, hogy érti mit énekel. Ez a nóta különben is olyan, hogy a magyarok közül is sokan félre értik és szerelmes nótának gondolják.
"Én indonéz, még mindig a tanulás magyar nyelv .. Sajnálom, ha én énekelek helytelen szó .. remélem, hogy nem olyan rossz a kezdő.
Csak, hogy válaszoljon a kérdésekre, hogy miért im learning Hungarian, mert én vagyok házas, magyar ember, és én élni Eger Magyarország NB: * Nagyon köszönöm a szép szavakat, hogy elsírom magam .. im happy van sok ember, mint a video .. Soha nem gondoltam, nem lesz nagy, mint ez .. Tudom kiejtése, hogy nem elég jó ... én tényleg nagyra értékelem minden bókot, és meg észrevételeit, én is azt sajnálom, hogy mindazoknak, akik nem szeretik a videót, mert az én kiejtése nem jó még nem, de ne aggódj, előbb-utóbb fogok, és tudtam beszélni magyar, én is bizonyítani"
Kicsit súlyos néha ez a világnaposdi, túl sok is van belőle, meg néha értelmetlen is. De ettől függetlenül ma van a világon először megtartva a boldogság világnapja. Úgyhogy, aki teheti, tegye boldoggá azokat, akik fontosak neki. Persze ne csak ma, de ma mindenképp, figyelmesebben.
Jó hogy szóltál, máris boldogabb vagyok.
Nagyon helyes! Én meg attól lettem boldogabb, hogy te is az lettél.
Azért ne álljunk meg itt boldogítsunk másokat is.
A 365 napból van még elég üres nap, úgyhogy lehet még párat kitalálni.
Gondolom ettől nem lettél, lettünk boldogabbak. Ki is találtam egyet: Február 29 legyen a szökőév világnapja. Világnapok, nemzetközi jeles napok A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2013
Őszintén? Nem igazán. Sőt. Letargiába vagyok esve, miután a barátnőmmel szétmentünk a hétvégén.
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2013
Rájadásul épp most jön a jó idő... huhhh. Kemény.
Pont tavasszal? Az nem jó. Gyorsan keríts másikat!
Ne szomorkodj, majd összejöttök megint, ha nem tévedésből voltatok eddig úgy.
Az ilyen talányokat az idő megoldja.
A középső unokám 2 éves, ma reggel az átlagosnál sokkal vidámabban jött a "nagyi óvodájába", ez a kölyök honnan tudhatta ezt a világnapot?
A gyerekek még nagyon intuitívak, sok mindent megéreznek, amit a felnőttek nem is sejtenek. Az én unokám sajnos náthás így otthon maradt.
Szevasztok. Most hogy nézem a discoveryn ezeket a licitvadászokat, ez vajon valóságos? Milyen konténerek lehetnek azok, hogy olyan dolgok vannak benne, és liciálgatnak rá? Honnan szerezhetik azokat?
Az USA-ban vannak raktár helyek, amiket ki lehet bérelni x havi díjért. Ha a bérlő nem fizet, egy idő után a raktárat elárverezik. Mivel csak a bérlő tudhatja mit tart benne ezért vakon adják el. Persze a TV az TV tehát nem biztos, hogy minden vétel olyan sikeres mint a műsorban. Arról gondolom kevés műsor lenne sikeres, hogy valaki drágán vesz szemetet. (Arra ott vannak a multik. )
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2013
És mi van az olyan termékkel, amit a vám lefoglal? Legyen az bármi... Megsemmisítik, hogy hozzá lehet jutni bagóért?
Ilyen műsor is van. Ha nem tiltott dolog, azt is elárverezik. Pontosabban elárverezi és ha kiderül hogy tiltott dolog, elkobozzák a vevőtől. Szerintem ez nem teljesen etikus, de nem vagyok amerikai.
Éngem belföldön érdekelne a dolog, van-e ilyen, és hol?...
Nem tudok róla, hogy lenne. Bár nem tudok mindenről, úgyhogy ha valaki mást tud biztosan szóvá tesz.
Attól függ, hol élsz. Jobb helyeken (mint nálunk is régen) kijelölt boltokban, bizományi áruházakban, meg lehetett venni olcsón. Ma inkább megsemmisítik, pedig az árú legtöbb esetben hibátlan, sőt kitűnő (na, ezt azért a csókosok megkapják, és árusítják drágán!), nehogy jól járj. Ha nem profitálhatnak belőle, inkább megsemmisítik!
A magányos krumpli pucoló:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |