Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az jobban közelíti a valóságot. Azt is csak akkor kell fizetni, ha a hibamegállapítás után máshol javíttatják meg a masinát. Egyéb esetekben ingyen van.
Igen, ezt már láttam, de nem tetszik.
Bár nem elektromos, de akkor inkább már ezek: Tag Heuer Mikrogirder HYT - THE HYDRO MECHANICAL HOROLOGISTS
Nos a kollégám pl. egy márkaszervizbe vitte be az autóját, ahol 17-et kértek a dugásért, s mivel sokallta, elment egy maszekhoz, aki 4ezret kért. Ennek fényében én nem tartom kizártnak az előbbi 40-et sem. Kit mennyire bírnak levenni. Ma ez dívik. Gázosok, fűtésszerelők simán ilyen durván számolnak, ez saját tapasztalat. Most tudtam meg, hogy jogilag ha a javítás a 20ezres érték feletti, akkor köteles garanciát vállalni az illető a javításért, és a garanciaidőn belüli meghibásodást ingyen kell(ene)kijavítani. Ezt úgy szokták megúszni, hogy "ugye nem kér számlát?" mert akkor +ÁFA27%, +költség. Nagy többség persze rögtön nem kér számlát, s ezzel máris nem bizonyítható be, ki végezte a javítást.
![]() Idézet: Nálunk ez sem divat. Ennek ellenére egyre többen viszik sufniba javíttatni az autót, ahol aztán nem csak átverik, hanem hozzáértés és felszerelés híján megjavítani sem tudják a gépet, pénzt mégis kérnek érte. Nem egy olyan ügyfél van aki tetemes összegek kifizetése után jön márkaszervizbe és sokallja a javítás árát, pedig már tíz helyen fizetett érte és mégis rossz.„"ugye nem kér számlát?"” ![]()
Ez már aztán tényleg nem piskóta!
![]() Nem bírtam tovább, és néztem még egy pár ilyen videót, ez is még megérdemel egy belinkelést: TAG Heuer - PENDULUM
Egy suzu hátsó ajtaján keletkezett enyhe horpadás javítása, amit még simán kinyomnak, a "kedves" Monori márkaszervizes szerint, 100000Ft-ba került, három éve. Szerinted?
![]()
Gyönyörű darab ez is. Tudom pont ezen az oldalon disznóság ilyet írni, de a mechanika sokkal szebb.
![]()
Vlóban jobb lett a direkt szűrővel, mert a 12mm-es karburátorral nem tudott elég levegőt szívni gázadásra lehörrent, azt hittem, hogy a karburátorban van dugulás de pucolás után is úgy volt mint azelőtt. Aztán meg lazítottam a karbin a levegőszívó "tölcsért" és egyből kipörgött, ezért csináltam rá egy igényes direkt szűrőt, még jól is néz ki! Direktszűrő
Meg sem merem nézni az árát ezeknek az óráknak.
A Hydro Watch-nak multkor megnéztem, de nem kellett volna. Azthiszem valami 8-9 milka körül van.
Ez már profi. Valami ilyesmivel még fokozható a hatás.
Annyit megér.
![]()
Szépen haladsz. A kocsi készül már köré?
Köszönöm szépen!
Egyenlőre még a váltó hiánya miatt nem tudok továbblépni. De hamarosan elkészül ![]()
A héten jól meg voltam fázva.Én balga 22.-én a koncertre átmeneti kabátban mentem,nem kellet volna.
![]() De megérte. ![]()
Tudja valaki ki az admin, illetve hogyan erhetem el? En
![]()
Ez a "madarka" egy red robin, ma is lattam eggyet a kertunkben
![]()
No bother
![]()
Nálatok már a sárga is vörös?
![]()
Gratulálok ez is szép eredmény.
Elő is vettem a zasszonyt, hogy mit kerestél nálunk, amikor én nem vagyok odahaza?!
![]()
Már nekem is van:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |