Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2184 / 3611
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Most mér abból kettőt mi rúgtunk.
(#) mate_x válasza sastas01 hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Nekünk is volt olyan hogy állandóan elment a net és ha volt is lassú volt(T-Home kábelnet). Kicserélték már másodjára is a modemet, de utána is csak rossz volt. Végül a 4. szerelő megállapította, hogy rozsdás a villanyoszlopon lévő kábel és az lehet a baj, pedig azt már megnézte az első szerelő is De legalább azóta jól működik
(#) szdavid_96 válasza sastas01 hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Már megtörtént. Elmondtam a gondom. Erre azt mondták, hogy **ar a gép. Meg, hogy rakjam újra az operációs rendszert. És mindezt úgy mondták el mintha szőke lennék. Amikor közöltem velük, hogy szakmabeli vagyok akkor meg elkezdett makogni. Azt hitték, hogy beveszem azt a mesét, hogy az itthon lévő 5-6 gépet(nincs mind bekötve) újra kell rakni, mert vírusos stb.
Utána meg közölték, hogy majd visszahívnak, ha megérkezik a "hozzáértő" embert, mert akivel beszéltem ő nem igazán ért hozzá.

Most kérdem én, milyen szolgáltató az ilyen?

Rossz! Amit írtál az nem gép, hanem végtermék.
A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2013
(#) granpa válasza szdavid_96 hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

'Ungarise vircsaft', nem tudod hol laksz? Lényeg az, hogy fizesd a 'szolgáltatást' (mármint a kiszolgáltatottságodat!)
(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Ezért szavazza meg az 1 megásat!
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Ejj!
Szerencsére nekem elég jó a netem (kopp-kopp-kopp): Bővebben: Link
(#) pjg válasza zenetom hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Nekem is! Bővebben: Link
(#) zenetom válasza pjg hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Nyertél.
Na de nekem most winyót kell szerezni, meg egy GPS-es telefont, mert rájöttem, hogy Budapest nagy!
(#) janikukac hozzászólása Okt 19, 2013 /

Sziasztok!
Remélem ez nem off, de még ilyennel nem találkoztam: vettem egy eredeti zene cd-t, zsír új, fóliás volt. A lemez nem a megszokott tükröződő hátuljú, hanem fekete szinű, és a Toshiba laptopom el sem kezdeni pörgetni a lemezt, fel sem akarja ismerni, hogy valami lenne is benn egyáltalán. Van erre ötletetek, hogy hogyan orvosolhatom? :O

Huszonéves koromban sokat jártam Pesten. Sok helyre már térkép nélkül is eltaláltam. Akkor még híre sem volt a GPS-nek. Térképpel meg szinte bárhová. Egyszer Budán szívtam egy nagyot. Mentem fel a hegyen, egyszer csak elfogyott az utca. Pedig nekem még odébb volt a házszám, ahova mennem kellett. Na akkor lejártam a lábam mire megtaláltam az erdő mögött az utca folytatását.
(#) pjg válasza janikukac hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Milyen lemez? Ki játszik rajta?
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Nem tükröződős CD? Szerintem az sehol sem működhet.
(#) zenetom válasza pjg hozzászólására (») Okt 19, 2013 / 1

Most nézem, békéscsabai vagy, én meg az utóbbi 7 évben oda jártam tanulni+melózni!
(#) morzsa15 hozzászólása Okt 19, 2013 /

Nézzétek meg Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza morzsa15 hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Elég sötét.
(#) Gery78 hozzászólása Okt 19, 2013 /

Ha már így az internetes dolgokról beszélgettek, akkor én is jönnék a fúróval... Nálunk Digikábeles a net, és próbálgatom beállítani az Outlook 2003 programot, hogy az legyen az e-mail fiók, XP rendszer alatt. Az a helyzet, hogy bár használtam az Outlook-ot, de beállítani sosem tudtam, hogy kell. Csak végpont felhasználónevet és jelszót találtam a szerződésben. Itt sajnos megáll a tudományom. Amúgy routeren keresztül jön be a net, és kétfelé van elosztva. Gondolom ez is fontos infó a beállítás szempontjából. Nem tudjátok esetleg hogy kell beállítani ezt a progit? A másik kis kérdésem az lenne, hogy a már meglévő leveleket hogyan kell kimenteni, hogy később is meglegyen, hogyha mondjuk bedöglik a Kíndóz és újra kell telepíteni?
(#) Gery78 válasza janikukac hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Ha egy CD játszóba rakod be akkor sem játssza le? Arra gyanakszom, hogy a CD-n komoly másolásvédelem van és ezért fel sem ismeri a gép CD olvasója. Fekete színűek voltak régen az eredeti lemezei Playstation-nek, amin a játékok voltak. Próbáld meg egy Nero CD másoló progival, vagy a Total Commanderrel beolvastatni.
(#) Gery78 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Persze itt kezdtem, de sajnos nem jutottam előbbre. Megcsináltam minden beállítást és mégsem jó. A beállításoknál volt egy olyan rész ahová nem tudom mit írjak be, nevezetesen az e-mail cím a felhasználónév és a jelszó volt. Próbáltam azt is, hogy megadtam neki egy új e-mail címet és nem tudott bejelentkezni. Majd megadtam neki felhasználónévnek a végpont azonosítót és a végpont jelszót, de úgy sem ment. Igényelni kell ezektől valami email címet és jelszót?

Hol tanultál? Melóztál?
(#) zenetom válasza Gery78 hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Szia!
Ami fontos, hogy állítsd be, hogy a levelek maradjanak a kiszolgálón is!
simpi: ez csak akkor jó, ha digikábeles fiókot akar beállítani!

A GÉSZI-ben tanultam 4 évig (érettségi), aztán a Trefortban 2 évig egy OKJ-s műszerész szakmát, utána 1 évig a Linamarban melóztam, műszerészként.
(#) laszlo raduj válasza janikukac hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Ilyen CD-em nekem is van, de ha jol emlekszem a batyam valahogy megis masolta hogy lehesen halgatni PC-vel is , persze a masolatot.
Az eredeti csak lejatszoval mukodik.
(#) janikukac hozzászólása Okt 19, 2013 /

Akkor jól sejtettem, hogy PC-vel nem lehet lejátszani. Biztos azért csinálják így, hogy ne lehessen felrakni a számítógépre olyan egyszerűen, mert akkor egyből torrentezni lehetne lefelé a zenét.
CD lejátszóm sajnos most nincs. Total Commander sem nyitja meg, azt írja, hogy nincs ilyen lejátszó.

Én a Keménybe járok. Már egy ideje.

De van egy olyan érzésem, hogy nem diákként.
(#) jani1987 válasza pjg hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Én meg örülök, ha az 5 megás netem nem gondolkodik órákig, de csak bizonyos oldalaknál.
(#) Gery78 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Köszi ezeket próbáltam beállítani, persze nem működött, de felhívtuk az ügyfélszolgálatot, és beigazolódott amit gondoltam, hogy kell igényelni tőlük emailcímet, felhasználónevet és jelszót. Ott náluk is létre kell hozni a rendszerben ezeket a dolgokat, hogy működjön. Remélem mindent sikerült beállítanom, majd ha már élni fog a fiók akkor kiderül, hogy minden jó-e.
Zenetom: Azt még bejelölöm, hogy maradjon egy példány a kiszolgálónál is. Ekkor nem fog elveszni, ha elhalálozik a Kíndóz?
(#) Gery78 válasza janikukac hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

A Nero vagy a CloneCD programmal megpróbálhatod megnyitni, hátha sikerül. Egyébként ha jól tudom, azt nem tiltja a törvény, hogy saját részre készíts magadnak egy biztonsági másolatot az eredeti CD-ről. De ehhez meg kell legyen nálad az eredeti is. Ekkor már fel tudod törni a kódolását, és tudod majd hallgatni a saját PC-den.

Nem.
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

Na akkor gondolj bele. A suliban 3 tanterem (58 gép) megy a Sulinetről. Az pedig 4/0.25 Mbit/s- sebességű. No meg a WEB, Mail és az FTP szerver.
Következő: »»   2184 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem