Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2197 / 3615
(#) mikrokapcsolo válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Köszönöm, akkor megnyugodtam. A vinyómnak úgy is mindegy, már elmorzsoltam a könnyeket, jó lesz papírnehezéknek...(vagy macskát dobálni, ahogy nagyapám mondaná)
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Remélem fénypostával küldesz egy kis kóstolót. Sajna pálinkáznom már nem lehet, de még nézegetni azt még igen..
(#) ronin75 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

A ház nem zárt hermetikusan, pont a hőmérséklet-változás miatt.
(#) SzervízMacska válasza ronin75 hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Pormentesen viszont igen, így a levegő nedvességtartalma sem jut bele...
(#) Remci hozzászólása Nov 10, 2013 /

Ma megéheztem egy kis pacalra, így főztem cseppet, körömmel . Előtte saját tenyésztésű pulyka aprólék leves volt, így holnapra is jól laktam
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

De bizony, hogy nyamm! Nagyon szépek lettek!
(#) Gery78 válasza Remci hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Bangladeshben meg éheznek. Azért ez így kóstoló nélkül felér egy merénylettel. Szépek lettek. Megéheztem én is. Iazvédó pláne, Zoli fánkjai is szépek. Nekem is hozhatnál egy kis kóstolót.
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2013
(#) nagym6 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Egy kis fantáziával még pikánsnak is mondható.
(#) jani1987 válasza Remci hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Na elmész te a kertbe a savanyúsághoz valót összeszedni. (Későbbre is.)
(#) jani1987 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Utána meg a pincébe egy jó borért.
(#) laszlo raduj válasza pjg hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Próbáltatok mar a szilva palinkat savanyúság levével inni, nyomtatni, például dinnye zöld része eltéve és annak a leve. De passzol hozza meg más is, a káposzta leve nem.
(#) pjg válasza laszlo raduj hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

A pálinkát tisztán szeretem! A bort meg piszkosul.
(#) pjg válasza laszlo raduj hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Végül is, ha az etilalkohol elbomlik akkor hidrogén és ecet keletkezik.
(#) szamóca válasza pjg hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

A blue, nem egy szerencsés, hosszútávon megbízható kategória, bár a green-nél jobb, mert az már a legalja a merevlemezeknek. Ha rendszert akarsz telepíteni, vagy a gyors elérés, biztonság a fontos akkor Black, vagy ha pénz ékszer nem számít, akkor SSD. A Red az arany középút ha inkább a tárolás, (magozáshoz ) megbízható, hosszútávú üzem ár/érték arányt nézzük.
(#) jani1987 hozzászólása Nov 10, 2013 /

Így látszik a Föld éjszaka az űrből /
(#) voodoo hozzászólása Nov 10, 2013 /

Végre felraktam egy új rendszert a gépemre (mert ugyebár sikeresen megvettem az új hitacsi vinyót) és azt csinálja hogy gondol egyet és megnyitja a jobbegér gombot? Most is amíg ezt írtam nem tudok addig mit csinálni van úgy hogy egkét akttintás után eltűnik, van úgy hogy vagy 2-3 percig mindig vissza dobja azonnal. Mit lehet vele kezdeni? Ez valami vírus? Vagy tönkre ment a touch pad is?
Ja és mellesleg mindig a képernyő közepén jön elő a jobbegérbom ablak.

Találkozott már valaki ilyennel? Nagyon bosszantó tud lenni....
(#) jani1987 hozzászólása Nov 10, 2013 /

Emberekkel való társalgás céljából kerestem fel olyan oldalakat, ahol videókamerával is lehet chatelni. Az eredmény lesújtó: minden 3. ember a .......... markolássza. Tudtok olyan oldalt, ahol ilyen nincs? Inkább lányokkal beszélnék. Ha pasikkal akarok akkor itt vagytok ti.
(#) voodoo válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

facebook.com

Bejelölöd a csajt, vagy írsz egy üzit akármi (persze ha csak, ha minden jel arra utal, hogy egyedülálló) és elindulsz valamilyen úton. Ha 1:100 esélyre hajtasz az elég jó arány!
(#) kaqkk válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

P..a.hu
(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Köszi. Sajnos ez van. Nem rendszert tettem rá, tároló lesz. Illetve már az is. Most már értem miért csak ezt lehet nálunk kapni. Olcsóbb a beszerző ára.
(#) pjg válasza kaqkk hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Ott a lányok "franciául" beszélnek.
(#) szamóca válasza pjg hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Még mindig jobban jártál mint én a 640-es ződdel. Betettem a szekrénybe tele adattal, és amikor legközelebb betettem, már csak kerregett, mert behalt. Mérgembe, a sok adat elvesztéséért, vettem két 2TB-os blacket adattárnak. Csak már lassan ezek is megtelnek.
*Egyébként a Haiyen miatt érdemes most venni, mert megint ugrani fog az ár.
(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Selejtezni kell. Voltak olyan fájlok, amiket 10 éve nem nyitottam meg. Többnyire már el is avultak. Delete.
Sok - sok elektronikai újságom van, rengeteg helyet foglalnak. Ki kellene szelektálni belőlük a sok reklámot. Legalább a fele az. Csak idő.....
(#) Schnitt hozzászólása Nov 10, 2013 /

Adattárolásra olyan külső hdd ház kell, amibe 2 vinyó, és kezeli a tükrözést.
Arra nagyon kis esély van, hogy egyszerre mindkettő behal.
(#) voodoo hozzászólása Nov 11, 2013 /

Nem tudom ki hogy van vele, én maximálisan megelégszem például egy 160-as winyóval is (vagy 5 éve).
Aztán rájöttem, hogy igazából egyre jobb flash memóriák jelennek meg potom összegekért (így felesleges ki írkálni) és szint úgy gombokért árulják a jobbnál jobb netsebesség csomagokat. Így aztán bármit szinte On-line HD minőségben meg lehet nézni oda-vissza tekerni (anélkül hogy a gépen lenne) és ma már ezt egy közép kategóriás gép simán tudja. Így a nagy winyó mérete és ennek megléte az én véleményem szerint -persze hacsak nem valaki photoshoppol és filmet vág HD-ben- akkor tök felesleges. Annyi home made fotó és videó meg bőven megteszi a 300 Giga.
Most csak azért vettem 500-ast mert a 320-as és az az alatti 200 és 160! (legkisseb amit még lehet újan kapni) egy-egy ezressel volt olcsóbb.
9,500Ft a 160 gigás, 11,300Ft a 320, és 11,800Ft az 500 gégés (csak 500 forinttal volt drágább) ettől feljebb már 700 valahányas volt meg 1 terrás de már nem ezresével ment az ára feljebb hanem vagy 5-el. Így aztán a piac legolcsóbbja ár/értékben szerintem az 500-as.
(#) nagym6 válasza voodoo hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Sosem tudni mit hoz a jövő. Ebben a világban bármi előfordulhat. Én úgy vagyok vele, biztosabb otthon, a gépen lévő mellett még 2 helyen megvan az anyagom.
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2013
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Mikor van az űrben éjszaka? Egyébként iszonyatos ez a fényszennyezés.
(#) Gery78 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Idézet:
„Mikor van az űrben éjszaka?”

Ez is az élet nagy kérdései közé tartozik... Esetleg az űrhajós csizmaszárában?
(#) zolika60 válasza Gery78 hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Talán ott a lábszag mellett.
(#) pjg válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

S nem égett le?
Következő: »»   2197 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
K�rlek v�rj...
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem