Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nálad csak az "y" maradt le, de nem szóltam.
A feleségem tanító. 2. osztályból mindenki úgy kerül ki, hogy hibátlanul tud számolni és hibátlan a nyelvtana. Innen csak butulnak.
Igen, ha jobban visszagondolok a fiam tanulására, sokat írtam a 6. osztállyal.
A hóhért akasztják. Igen. Megérdemli.
A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2014
Egy egy véletlenül lemaradt, vagy elütött betűért nem is szólna senki. De időnként vannak olyan hozzászólások, hogy kín olvasni és ha szóváteszed még neki áll feljebb.
Ezért nem is igen olvasok más fórumot, mert ez ezzel együtt is a legjobb.
Nem bevallott, mert sosem veszi át a számlát a páciens a munka után.
A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2014
Az ilyen megbízhatatlan ügyfélkörnél elengedhetetlen az előre fizetés kikötése.
Azért én tudok olyan fórumot, ahol 6-7 éve küzdünk ellene, és aki nem bírja a fordulatszámot, inkább duzzogva odébb áll. Nem is sírunk utána, mert a színvonalat csak rontja következetesen.
Természetesen nem egy-egy betűelírásról beszélünk, hanem a korábban soroltakról. Ha valaki szakmailag áll már valamilyen szinten, akkor a helyesírás sem lehet akkora gond neki. Úgy gondolom a "hobbi elektronikának" sem arról kéne szólnia, hogy olyan emberek akarjanak erősítőt építeni meg hifitornyot javítani, akinek a nyolcadikos Ohm törvény még egy szinten van a helyesírásukkal.
Én olvasok még 2 Simson fórumot meg egy elektró levelező listát.
Sziasztok.
A testvérem most 4.-es és sajnos ő is kezd egyre jobban alakulni a mai generációhoz. Nemrég idejött hozzám hogy szeretne gépezni, kezébe nyomtam a fúrógépet, bambán pislogott. Mondtam neki ,,tessék itt van egy gép...fúrógép." Mire ő:,,de én számítógépezni akarok.'' Mondtam neki hogy akkor azt mondja. 15 éves vagyok, de érzek annyi tiszteletet nemzetem és 1000 éves kultúrám iránt hogy helyesen használom a magyar nyelvet. Sajnos ezt elég kevesen teszik meg. Én az ismeretségi körömben próbálok ez ellen a szleng ellen harcolni. Persze a ,,gútai nyelv'' ellen nem tehetek semmit, ezt így szokták meg az itt élő emberek. A moderátoroknak pedig minél kevesebb munkát, és több szabadidőt kívánok és persze türelmet. U.i.:Most találtam egy hibát a hozzászólásomban és még én beszélek. A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2014
Jahh, szerintem is egyik fő oka ez:
Látod Zoli, pont ebben látom az egyik fő problémát: ha valaki próbál stílusosan, hangulati elemekkel hozzászólni, azt is piszkálod.
Ilyen felesleges hangfal/hangláda/hangsugárzó jellegű dolgokra pazaroljátok az energiát (sokak nevetségére), és próbáljátok a saját szóhasználatra idomítani a tagokat. Persze szívetek joga, de szerintem nem ez lenne a lényeg. Ha gondolod töröld nyugodtan, már-már megszokom.
Hát sorry, ha nem egyformán gondolkodunk
De tényleg is... mit várunk a 2 generációval ifjabbaktól, ha mi, egy kisgenerációs eltéréssel sem tudunk megegyezni apróságokban?
Olyan ez a fórum, mint régen a piramisok falai voltak. Belevéssük az írásainkat. Aztán ha szlenget vagy idióta rövidítéseket használunk akkor igencsak feladjuk majd a leckét a jövő történészeinek.
Ja! 30 ezer tudós 200 év alatt sem tudja megfejteni.
Ezt már most is el lehet mondani.
Hogy mik vannak srácok...
Vaterán hirdetek egy-két apróságot, otthon megunt, felesleges dolgot. Tudni kell, hogy 2006 óta vaterázom, 450 pozitív értékelésem 100% arány mellett. Tegnap leütött egy emberke valami filléres dolgot tőlem (valószínűleg csak az elérhetőségem kellett neki), majd írt egy emailt, hogy "megvenné" a fiókomat 300ezer pénzért, mert hirdetni akar, d őt kitiltották már...csak tátottam a számat...el sem hiszem, hogy ilyen van. Finoman visszautasítottam, de nem nagyon akarja elfogadni a válaszomat...Nektek volt már ilyen?
A helyedben jelezném a Vakerának.
Nem hallottam még ilyet, de nem tudni, milyen disznóságot akarhat a fiókoddal. Ebből esetleg nagy bajod is lehet. Mondjuk elad nemlétező valamiket, előre fizetik neki, nem teljesít, rendőrség téged kap el.
Teljesen igazad van, erre nem is gondoltam.
Na azt hiszem jelentem a vaterának...
Sziasztok. Egy vitatémát szeretnék arról, hogy szerintetek lehetséges-e a civilizációtól teljesen elszakadva teljes életet élni. Na jó nem arra gondoltam, hogy remeteként, csak figyelgetem a népeket, hogy mindenkinek a pénz az örökös problémája. Önellátásra gondoltam. Ha a bennszülötteknek megy, akkor szerintem bárki képes rá.
Más téma, személyes (remélem a modik nem törlik): ismer valamelyikőtök egy Felnagy Tímea nevű hölgyet? Annyit tudok róla, hogy 1970 májusában született és ő a soha nem látott testvérem anyám első házasságából.
Ha körülnézel a kertész, bio, meg a hasonló oldalakon, rendszeresen foglalkoznak vele; pl. mekkora föld (kert) lát el egy egész családot, zöldséggel, gyümölccsel. Az első néhány százezer évet nagyon jól kibírtuk a 'civilázáció' minden vívmánya nélkül.
Más: levelet írsz a Népességnyilvántartó Hivatalnak, pontos adatokkal (amennyit ismersz), hogy szeretnéd megkeresni az illetőt; ők írnak az illetőnek, hogy fel akarja-e venni a kapcsolatot veled. Amennyiben igen, akkor megtaláljátok egymást (én így szerveztem osztálytalálkozót, mert annyira szétszóródtunk). |
Bejelentkezés
Hirdetés |