Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Ért valaki a Wordhöz? Adott egy szkennelt PDF dokumentum, amit ABBYY FineReader segítségével szerkeszthető Word doksivá alakítottam. Ha elválasztás volt a sorok végén, a szavakba tesz egy ilyet ami a képen van. Kérdésem: mi ez, és hogyan lehetne eltüntetni? Egyesével kitörölni több száz oldalon keresztül reménytelen.
Tiltsd le a nem nyomtatható jelek megjelenítését. Szerintem ez a feltételes elválasztás jelölése.
Már nem azért, de miért kellene egyesével törölni? A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2015
Köszönöm, feltételes elválasztás, ki tudtam törölni mindet!
![]()
Én még szövegen nem próbáltam ki, de a free hex editorral gyakorlatilag nincs olyan fájl (még a rendszerfájlok: exe, dll, srt stb)amit ne lehetne szerkeszteni. Próba cseresznye.
Emberek, 13:23-kor jelentette a kolléga, hogy megoldotta a dolgot!
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2015
Attól még a lehetséges módszerek másnak használhatnak más/hasoló ügyben. Szerintem.
Csak mindenhol ez a túl lihegés. Tantónéni én is tudom . . .
Sziasztok!
Körömvirágkrémet keresek, viszont olyat, amiben nincsenek kőolajszármazékok. Valaki ismer ilyet? Régebben sikerült vásárolnom, abban disznózsír volt kőolaj helyett, viszont az üvege már rég nincs meg, és a márkájára sem emlékszem... Valaki tud ebben segíteni?
Kimész a határba (nemsoká úgyis nyílni fog) és főzöl magadnak.
Van egy Strauss márkájú láncfűrészem. Hiába rángatom nem indul. Mérgembe szerettem volna a földhöz vágni, vagy venni helyette egy Mccullockot. Van valami ötlet?
Benzin vagy szikra híja a működésnek? Ha fődhöz vered,szójjá,hova esik...
És nem sikerült?
![]()
Benzin van, szikra egy egészen kicsi.
Itt mást írnak erről. De én sem így gondolom.
A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2015
Nekem McCulloch van, de az sem indul
![]()
Nem a márkán múlik. Hanem a szikrán és a megfelelő benzin levegő keveréken.
![]()
Nyáron az enyém nem akart indulni. Gyertya ki, karburátor szétszed, összerak de hiba semmi. Ez megcsináltam vele vagy háromszor. Már a szerviz telefonszámát kerestem, amikor észrevettem, hogy nincs lyuk a kipufogón. Azok a hülye darazsak, amik minden lyukat betapasztanak betapasztották szegény fűrész kipufogóját is.
Inkább vásárolnék. A konyhaművészetem nem az igazi, még a végén felrobbantok valamit
![]()
Szerintetek mit kapnék azért, ha nyitnék egy cserebere topikot? Fagyasztást, némítást, kitiltást, gyors törlést? Tulajdonképp mai napig nem tudom kivitelezni az ellenőrzött felhasználó jogot, ennek megvannak az okai. Az oldal szerint csak egy fiktív kitalált személy vagyok
![]()
Kiváncis lennék mi annak az oka...
Pontosan így jártam én is pár éve, csak nem láncfűrésszel, hanem egy benzinmotoros permetezővel.
Amennyire a fórum irányelveit ismerem, ez cserebere az Apróhirdetésekhez való.
Más kérdés az, hogy az apróhirdetések bogarászása az én és -gondolom- sokunk profiljába nem fér bele.
Kétlem. Ez a legtutibb...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |