Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mi héjában főzzük a krumplit, másabb az íze úgy, nem lesz olyan vízízű.
Értelmezd a fejléc második mondatát légy szíves.
Sziasztok!
Szerintetek az normális, hogy ha a mosógép engedi le a vizet, a konyhában a lefolyó buborékol, mert levegőt szív? Ez még a jobbik eset, mert nem a bűz jön fel, de mégis furcsa.
Az biztos is, mert a folyosón levő csapba engedték bele a jómunkások a malteros vizet. Ott csak cseppenként folyik le a víz. De miért szívja a konyhában a lefolyó a levegőt befelé? Ha dugulás lenne, nem kifelé szeretne a levegő szökni, hogy legyen helye a víznek?
Nálunk a függőleges 110mm-es cső meghosszabbításában van egy 35-ös cső a tetőre. Onnan kap levegőt. Amikor az eldugult (beleköltözött egy darázs család) Akkor a wc lehúzásakor kiszippantotta a fürdőkád bűzelzárójából a vizet. Ilyen szellőzőcső neked is kellene lenni.
Szia. Erről hallottam már. A fürdőkádnál nem tűnik el a víz szerencsére, csak a konyha buborékol, de a bűzelzárás működik tovább. Akkor a társasház szerelvényei között rejtőzik, és szerintem maradni is fog.
Valami dugulás lesz, esetleg a strang szellőzőnél vagy ilyesmi.
Sziasztok.
Májusban jön innen valaki Pécsre az elektrotechnikai versenyre? Huszonvalahányadikán lesz. Sajnos még pontos dátumot nem tudunk. A mi iskolánk minden évben megy, idén vagyok elsős itt, ketten megyünk az osztályból és ketten másik osztályokból. Jó lenne találkozni valakivel az itteniek közül. Jó hosszú utazás lesz. Valaki nem tud véletlenül egy jó szakboltot Pécsen? A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2015
Helló! Az elektronikai konstrukciós versenyre gondolsz?
Szerk.: Most vettem észre, a Pécsire gondoltál. A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2015
Igen a Pécsire gondolok. Konstrukciós versenyre nehéz lenne eljutni, kevesen vannak az iskolában (egy kezemen meg tudnám számolni) hányan foglalkoznak komolyan elektronikával. Kevesen vannak akiket egyáltalán érdekel a szakma. Illetve felvidéki iskola vagyunk, azt sem tudom, hogy a tanár úr hogy intézte el azt, hogy Pécsre menjünk versenyre.
Szia. Én csak ezt a boltot ismertem, remélem még nyitva van: Bővebben: Link
A csavart nagy nehezen levettem, de ezt már nem tudom hogy kellene lehúzni. Van ötlet?
És ha nem akar jönni, segíthet, mialatt feszítve van előbb leírtak szerint, ha kicsit kalapáccsal koccintassz a tengelyre, tengelyirányban. Úgy, hogy az anyát visszatekered nem meghúzva, hanem maradjon 1-2mm az anya ütközési pontjától. Csak érzéssel, nehogy menet sérüljön, de ez sokat érhet.
Esetleg picit rámelegíteni a lendkeréknél, az alu nagyobbat tágul, mint az acél főtengely és hamarabb lejön. Én is jártam már úgy, hogy hiába ütöttem kalapáccsal a főtengelyt, meg sem mozdult a lendkerék, hőlégfúvóval fél perc melegítés és két ütésre lejött.
Hőlég nincs, max a hajszárító.
Viccet félretéve. Majd még agyalok a másik műanyag kerék fémre való cserélésével.
Jól gondolom hogy ez egy motoros láncfűrész?
Strauss gyártmány. Bátyám úgy adta ide hogy mint a mesében: hol megy, hol nem. Főleg nem. Ezért mivel sérült a műanyag "pecek" (jól van na, nem tudom mindennek a nevét), ezért elkezdtem "után gyártani".
Milyen műanyag pecek? (Egy fotó fényt gyújtana a sötét elmémben)
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2015
Úgy műkódik, mint egy strucc (németül:strauss).
Mondom hogy sötét vagyok mint az éjszaka, mert azt úgy tudtam hogy a lendkeréken lévő fémből van, és az ellen darab a túloldalon van a berántódobon
Nem ismerem a konkrét fűrészt, csak tippeltem.
Én a Gazsit ismerem. A múltkor űtőtte a pa****** azt lépet a lúval.
Az ha jól sejtem. Mivel már leszedtem ezért nem látszik. Nekem nem szokták megmondani mi micsoda ezért körbe írom. Anno amikor a teló adapterét szereltem nem kaptam hozzávaló csavar húzót ezért gyártottam. Most is valami lyesmit csinálok. Ha minden jól megy tovább tart mint az a műanyag .....
Ez most komoly? Tényleg műanyagból volta két "lukban"a berántó menesztő része?
Rá kerestem és el vagyok szörnyedve. Nem tudom melyik való Strauss fűrészhez de ha műanyagos akkor nagyot eset a szememben.
Meglátszik stihl és husqvarnahoz vagyok szokva no.
Én se ilyet akartam, de mivel bratyóm keresztül húzta a terveimet ezért ezzel kell beérni. Nem hiába került 26 ezer annyi ahány forintba. Itt mondtam a többieknek hogy én egy Mccullock-ot akartam erre tessék.
Suvenyir nyihaha nyekukucska protkó. Engem azért döbbentett meg mert azt hittem hogy egy közepes márka de tévedni emberi dolog mondta a sün és le mászott a drotkeféről.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |