Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2429 / 3608
(#) elektroncso válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Kell is a lánc, ilyen jó kajának hamar lába kél.
(#) voodoo hozzászólása Ápr 13, 2015 /

Hello!

Az ilyen gyúrós tápszerektől mennyire valószínű, hogy hízni fogok?
Vitamint kb 10 napja szedek, a tápszert meg 6 napja. Eddig semmi eredmény. 61.7 most 61.8 kg vagyok, de ittam sok vizet mert bekajáltam és szomjas lettem. Szóval lehet 61.0 vagyok valójában...
Gyúrni nem akarok mert nekem csak az is negatívan hat.
A hozzászólás módosítva: Ápr 13, 2015
(#) pjg válasza voodoo hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Ha azokra a fehérje koktélokra gondolsz, azokat a normál étkezésen felül kell bevinni. Napi 4-5 ezer kalória. Megnöveli a zsírtömeget és ezt gyúrják izommá. tehát először az elhízás a cél.
(#) gernerakos válasza voodoo hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Vegyél egy pisztolypákát, bonts szét pár kiló panelt, másnap izomlázad lesz, hidd el.
(#) voodoo válasza pjg hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Így van. Rajtam minden jól jönne izom és zsír is egyaránt mindegy mi rakódik le. Annyira vékony vagyok, hogy már borzalmas.

Ne rágódj rajta! Élj boldogan, majd alakul. (azért megpróbálnék egy vérképet kifejezetten pajzsmirigyre.)

Rendben. Köszi a bíztatást. Igyekszem. Bár legutóbb voltam orvosnál ez végett de megint mire ír fel? Gasztro-enterológia. Egyszer voltam már refluxom van kaptam forintot nem érő gyógyszereket rá. Most megint elküldene. Hogy megállapítsák sok a gyomorsavam.
Inkább nem.

Én 15 évesen vagyok 53 kiló, de engem nem zavar. Azt mondják, apám is ilyen vékony volt, pedig most egyáltalán nem az. Pedig ott a heti öt testnevelés óra, meg két óra úszás, plusz mindenhova biciklivel járok, tehát nem a mozgáshiány a probléma, csak ilyen a testalkatom. Javaslom, egyél fehérjéket, attól nő az izom, de ehhez mozognod is kell.

Ha sok a gyomorsavad időnként kapj be egy egy háztartási kekszet. Egyszerre sohasem egyél sokat. Sokszor kevesebbet.
(#) nagym6 válasza voodoo hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Nem hiszem, hogy a különböző tápszerek segédanyagok étrendkiegészítők használnának jó irányba. Nem tudjuk ezek mik, de szerintem nem normális dolgok. Azért készültek, hogy bevétele legyen ebből valakinek. Ilyen olyan jól hangzó néven eladható, azonnal látható rossz hatásuk nincs, későbbiekben pedig már nem lehet a szerre bizonyítani az esetleges bajt.
Ez csak egy magánvélemény, nem biztos, hogy teljesen igaz.

Endokrinológiára kell menni.
(#) zolika60 válasza voodoo hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Azt is kéne tudni, hogy ehhez a súlyhoz milyen magas vagy. Én 20 éves korom óta 60kg körül vagyok ehetek bármit és bármennyit. Mondjuk a magasságom is inkább alacsonyság, 163cm de jól elvagyok ezzel. A legkövérebb katona koromban voltam, 65kg. Akkor egész nap unalmamban ettem és néha gyúrni jártam. Azt is tudni kéne, hogy a családban ki milyen termetű, mert a genetika ellen nehéz harcolni.
(#) jani1987 válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Idézet:
„azonnal látható rossz hatásuk nincs”
.
Egy haverom mondta hogy olyan leszel tőle mint a lufi. Ha abba hagyod akkor viszont mint ha kiszúrnák.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Akkor én meg se szólalok: 176/67. És már évek óta. +- 1-2 kiló.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Ez már csak ilyen. Többnyire csecsemő korban eldől, ki mennyire lesz kövér élete során. Ha kicsinek sikerül felhizlalni kövér felnőtt lesz belőle, ha nem akkor sosem hízik meg. A zsírsejtek száma csecsemő korban kialakul. Azoknak csak a mérete változik a táplálkozástól. Ezért van az, hogy van aki kevés kaján is irdatlanul elhízik.

Ha jó az étvágyam a hízó disznó is megirigyelné amit egy nap alatt eszek.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Ezzel én is így voltam kb. 50 éves koromig. Azóta az étvágyam csökkent. De volt időszak amikor építkeztünk, hogy többet ettem ebédre mint a kőműves meg a két segédmunkás együtt. Ki is akadtak rajta. Azért az átlag menza adag ma is kevés lenne.

Még emlékszek rá amikor a boltos nő a gyakorlaton mondta hogy inkább ruházna mint etetne.
Általánosba pedig ha túró volt reggelire akkor nem voltunk hajlandóak kimenni amíg fel nem .... (ettük) a teljes mennyiséget.
(#) voodoo válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

183 magas vagyok. Ehhez társul 60-61 kg. Régen 16 évesen voltam 64 kg is bár erre nem emlékszem pontosan. Mindegy lényeg hogy lassan 10 éve semmi változás. Lehetek segédmunkás, vagy egész nap kocsiban ülő. Nem megy.

pjg: megnézem mi az az endokrinológia. Nem ugrik be.
(#) sany hozzászólása Ápr 13, 2015 /

Egy kis érdekesség. Hatalmas transzformátor szállítása.

Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza voodoo hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

No de a genetika milyen? A szüleid, de pláne a nagyszüleid között nem volt-e hasonló adottságokkal rendelkező személy? Ha csecsemőnek sem voltál duci, felnőttnek sem leszel. Persze lehet egyéb esetben ez a dolog kóros is, ahhoz kell orvos, hogy ezt megállapítsa.

Ahogy így elnézem google első találatait. 15-25.000 ft között van egy vizsgálat. Ki tudja ez megoldja -e? +egyéb költségek... remek.
Béres csepp is egy forintot nem ér. Hízásra legalábbis nem. De azért kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét. Bemegyek a body bilder shopba. Kinevettetem magam ezzel a testalkattal: hízni szeretnék. Egy dekát nem dob rám a b komplex 2500 + 4000 a por ami kb cukros kakaóporra emlékeztet inkább.
Meddig kell várni +1kiló eléréséhez? Másnak mi a sikerélménye ? Hogy csintátok a hízást?
(#) mark.budai válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Ez mind igaz a szteroidokra, meg a gyengébb, de tulajdonképpen ugyan olyan hatású szerekre.
Voodoo-nak érdemes lenne gyúrós/testépítős oldalakon körülnézni, olyanon, ami megbízható, mert sok hülyeséget szednek össze, ha kell. Hízni akkor fogsz, ha több kalóriát viszel be, mint amire szükséged van, de nem mindegy hogy miből, ezért kicsit matekozni kell. Nem akarok reklámozni, de itt elég sok mindent megtalálsz.
Aztán ha hízol valamennyit, akkor lehet gyúrni, addig felesleges, mert a minőségi izom zsír alatt fejlődik. Akkor jöhet a fehérjedús kaja, én ajánlom egyébként, hogy külön is vegyél port, és idd meg edzés után, mert izomlázad sem lesz (akkora), és az ízületeket is védi.
Én nem hiszek a genetikában, legalábbis abban, hogy ekkora szerepe lenne. Persze nem mindegy, hogy ki mennyit mozgott kiskorában, meg mennyit evett, mennyi mindent eszik meg. Ezen kívül az egész csak matek a kajával meg a mozgással.
Én egyébként elég súlyos vagyok. 3 hónapja elkezdtem egy saját testsúlyos edzést. Kilóra nem ment le sok minden, talán egy ötös, de kinézetre annál inkább változtam, már ennyi idő alatt is. Rendkívül örülök neki, mert szépen haladok, és egy olyan sportot kezdtem el, amiről előtte egy héttel sem gondoltam volna, hogy én csinálni fogom. Ráadásul annyira érdekel, hogy követem a fejlődési lehetőségeket. Nézzetek utána a Spartan Race-nek, most is lesz egy, Eplényben, 26-án. Szeretnék oda eljutni, ha jövőre még nem megy, nem leszek lecsüggedve, de nem lenne rossz annyit fejlődni. Kajából sok mindent nem fogtam vissza, mert nem volt miből, annyi, hogy a hétvégéken leálltam a sörről, mert csak abból hetente plusz másfél napi kalóriát bevittem. Nem jó arány!
Ha változtatni akarsz, csak ki kell lépni abból, amiben álltál, és az mindent visz magával. Egyébként én azt mondom, hízni nehezebb, mint fogyni. Aki vékony, annak szenvedés a hízás, aki testesebb, meg csak el kell határozni, és nekiállni, onnantól mondhatni megy magától. Csak ki kell találni, mennyi idő alatt akar eredményt elérni, és mennyi időt áldoz rá. Ha valaki elkezd valamit, azt nem egyszerű abbahagyni.
(#) voodoo válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Senki nem sovány sőt kövérek.

Persze, ha maszek mész. De, ha a háziorvos küld akkor ingyenes.

A házim mást nem ismer csak a gyomortükrözést. Megint. Voltam már 3 éve. Felirt gyógyszert amit szedtem de meg se oldotta. Hónapokig persze.
Mi az amit még nem próbáltam ki? Ezt a pajzsmirigyes valamit még nem. De lehet tőle ezt is kérni hogy oda írjon ki? Én adjak neki tanácsot? Mert neki ez a véleménye hogy tessék továbbra is szedni a noacidot.

Keress másik háziorvost.

Olyat lehet? Nem fogja azt mondani hogy a sajátomhoz menyjek? A rendelési idejébe? Mert akár hányszor mentem és helyettesítője volt nem fogadott..

Szerintem a poroktól nem lesz jobb. Egyél fehérjéket, és gyúrj. Ha nem jön be a lemegyek az edzőterembe és súlyokat emelgetek, akkor inkább kezd el valami mozgékonyabbat. Például biciklizés. Ezt sem kell először komolyan űzni, csak először elmész a falu végéig, majd az után egy kilóméterrel, és így tovább. Próbálj ki minél több mindent, hátha valami megtetszik.
(#) mark.budai válasza gernerakos hozzászólására (») Ápr 13, 2015 /

Ákos, hagyjuk el már a maradi felfogást. Nem akarom Voodoo-ra erőltetni a dolgokat, ezt csak általánosságban mondom. A porok nem feltétlenül rosszak! Ne a kokszra gondolj meg a szteroidokra. (Főleg, hogy ezek legfőképp nem is porok már. Ismerek olyat, aki szurizta magát. Aztán abbahagyta. Na ő tényleg leeresztett.) Valahogy több fehérjét kell bevinned, de ez majd a gyúráskor. Ha nekiállsz gyúrni, zsír nélkül belepusztulsz, mert csak dolgozol, dolgozol, az izmod igaz fejlődik, de rettentő lassan. Neki testépítésre van szüksége, aminek két része van, az első a tömegnövelés, aztán a gyúrás. Biciklizzen? Persze, égessük a kalóriát, amikor pont az a lényeg, hogy többet egyen meg, mint ami kéne neki..
Következő: »»   2429 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem