Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2751 / 3618
(#) diamik hozzászólása Jún 24, 2017 /

Ma diópálinkát készítettem. Nem tanulva a tavalyi dologból besötétült a kedves tenyerem.

Valakinek bármilyen ötlete, amivel eliminálni lehetne a foltot?

(citromlé, Ultra Derm, higító, denaturált szesz, Cif, mosópor hatástalan)

Tudom, tudom, úgy kopik le, de hátha

(#) attila43 hozzászólása Jún 24, 2017 4 /

Kedves Hobbielectronika fórum

tudomásul köldöm önöknek hétfőn feljelentést megteszem személyi jogok megsértése végett mert itt volt egy üzletem én megvásároltam eledott dolgokból és az iletö ma e-mail mutata az összes adatomat

büntetö feljelentést megteszem a forum ellen

üdv Attila
(#) Gafly válasza attila43 hozzászólására (») Jún 24, 2017 / 6

meget tanulsz magyarorul fellyelenteni rönödsen?
(#) Bakman válasza Gafly hozzászólására (») Jún 24, 2017 /

A játék neve: "Mi attila43 prolémája?".
(#) sany válasza attila43 hozzászólására (») Jún 24, 2017 /

És ez miért is a hobbielektronika hibája? Egyébként hétvégén is lehet feljelentést tenni.
(#) granpa hozzászólása Jún 24, 2017 /

Ki ez a troll, mert adatlapja nincs.
B kérdés: hogy-hogy csak 1 oldal ~28 hirdetést láthatok?
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2017
(#) madzagos válasza granpa hozzászólására (») Jún 24, 2017 / 2

Szia! Biztos valami kis pöcs nem jött még rá hogy a lába közt az a bőr darab mért van. (Húzgálni kell aztán jó lesz.) Csak itt tud baszakodni.
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Jún 24, 2017 1 /

Nálam is.
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Jún 24, 2017 1 /

Ezt vajon hogy csinálja?
(#) nagym6 válasza granpa hozzászólására (») Jún 24, 2017 /

Volt adatlapja, 1 napja regisztrált, gondolom közben törölték, de a hozzászólást még nem. Mi meg becsinálunk mert megyünk bíróságra ezren.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 24, 2017 1 /

Gondolom az Apróhirdetéseket ezért nem lehet jelenleg megnézni.
(#) Mircsof válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 24, 2017 /

Minden további nélkül elérhető az összes hirdetés (legalább is nálam).
(#) elektroncso válasza granpa hozzászólására (») Jún 24, 2017 / 1

Tekerj le a hirdetések aljáig, várj egy kicsit és be fog tölteni a többi hirdetés is. Új fejlesztés.
(#) Gabó válasza Mircsof hozzászólására (») Jún 24, 2017 /

Hát nálam nem... Vártam vagy 1 percet, de semmi...
Na meg ez az új lapos megnyitás, még mindig borzasztó nekem
(#) nagym6 válasza Mircsof hozzászólására (») Jún 24, 2017 /

Nálam sem.
(#) elektroncso válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 24, 2017 /

Nálam tökéletesen megy.
(#) pjg válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 24, 2017 1 / 1

Lap alja. Ne megy tovább. De milyen hirdetések vannak... Pl.: "22Ah rossz akkumulátorok szünetmentesből eladók" Döglött malac pörköltnek eladó.
(#) elektroncso válasza pjg hozzászólására (») Jún 24, 2017 /

Nem tudok mit mondani. Nem lennék meglepve, ha Topiék felszámolnák az apróhirdetés részleget.
(#) pjg válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 24, 2017 1 /

Félnek a pör-től?
(#) elektroncso válasza pjg hozzászólására (») Jún 24, 2017 / 1

Nem. Egyszerűen így egyszerű fórumozóként azt látom, hogy sok a probléma vele. Szinte nincs olyan hónap, hogy nem kerülne terítékre ilyen vagy olyan okokból. Egyszer be fog telni a pohár. Pedig amúgy nem rossz dolog, mert már én is vettem innen jó áron dolgokat.
(#) Stewe válasza pjg hozzászólására (») Jún 24, 2017 /

Teljesen antiszociális hozzáállás miatt.
Nem lehet tudni, hogy az ilyen troll egy közönséges buta bunkó, vagy egy kitanult gané....
(#) Remci válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 25, 2017 /

Nálam is. Pedig mobilról nézem.
(#) Kari55 válasza pjg hozzászólására (») Jún 25, 2017 /

Idézet:
„Kedves Hobbielectronika fórum”

Nem is nekünk címezte!
(#) Gyantáscin hozzászólása Jún 25, 2017 /

Szóval,ami minőség, az minőség. Még az elvtársi időkben vettem egy ilyen rádiót.
A mai napig teszi a dolgát, a potméter meg nem reccsen. Ráadásul elhanyagolható méretű ferritantennája ellenére egy olaszországi nyaralás során a társaságban ez volt az egyetlen rádió, amelyiken lehetett fogni (napnyugta után) a Kossuth-ot.
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2017
(#) Topi válasza attila43 hozzászólására (») Jún 25, 2017 / 1

Az egészben az a szép, hogy azt sem tudom miről van szó. A HE tartva magát az adatvédelmi kötelmekhez, amúgy sem tud és adhat ki személyes adatot senkinek. Még a moderátorok is csak azokat az adatokat látják, amiket a felhasználó engedélyezett és megjelentetett az adatlapján, tehát még az üzemeltető tudta nélküli adatkiadás sem történhet meg.

Gondolom, valaki egy lehetséges aprós átverés következtében felkutatta a T. Felhasználó adatait. Ebben a Hobbielektronika.hu nem vesz és nem vett részt. (Lásd ÁSZF). Természetesen amint hivatalos adatszolgáltatási kérelmet kapunk hivatalos szervtől, úgy annak eleget teszünk, de nem működünk közre apróhirdetéses ügyek rendezésében semmilyen módon, ezt mindenki saját felelősségére és internetes kutakodási ügyességére bízzuk.
(#) BarnaPili hozzászólása Jún 25, 2017 / 1

(#) elektroncso válasza BarnaPili hozzászólására (») Jún 25, 2017 / 1

Megint az oroszok.
Nekem tetszik ez az ötlet. Már látom előre, hogy ha a bolhapiacon látok ilyen turmixgépet nem fogom tudni otthagyni.
(#) Remci válasza BarnaPili hozzászólására (») Jún 25, 2017 /

Nekem is van egy, már a tokmány is megvan hozzá rég, csak még időm meg kedvem nem volt össze építeni a kettőt
(#) ha6qt hozzászólása Jún 25, 2017 /

Tudnátok Nekem mondani egy budapesti szerelvény áruházat, amelyik könnyen megközelíthető metróval, belvárosi villamossal, nem 16.00-ig van nyitva, és jó eséllyel van többféle KPE és klasszikus horganyzott vas idomuk, valamint MOFÉM golyóscsapjaik?

A helyzet az, eddig 3 oldal Google-találatot bányásztam át, de sajnos én legalább 16.00-ig dolgozom, nincs autóm, így pl. egy budaörsi, Campona melletti, 18. kerületi üzletbe képtelenség időben kijutnom

Jellemzően ezek a boltok nagyon korán bezárnak. Amelyik nem zár be korán, az nem tart KPE idomot. Amelyik tart KPE idomot és horganyzott idomot is, annak nincsen 3/4-es MOFÉM BB golyóscsapja. Szóval eddig egy vicc volt az egész keresési eredményem
(#) kristikoma válasza ha6qt hozzászólására (») Jún 25, 2017 /

Házhozszállítás nem játszik? Keress egy boltot, ahol van minden mi kell, rendeld meg telefonon, kiszállítják, fizetsz, örülsz.
Következő: »»   2751 / 3618
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem