Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ő az éjjeli őrszem! 25Megapixel a látása, de csak monocrome!
Sziasztok, reggelt'...
Jaaj. Nem voltam kb. 1/2 napig és ezalatt írtatok 3 oldalt... nem, semmi. De még mindig fetrengek a "Tina/Töcs" íráson. Hát ez valami bt0j@'s... nagyon nagy. Nálam nem kellett rendet rakni, van egy kis széjjelség, de az még nem kupi. Nálam rend van általában...
Jóreggelt software!
Csak mi lennénk itt? Ajj ajj!
Hmm... lehet...
A cicusodat meg betetted a Paksi erőmű sugárzó részébe, vagy StarWars rajongó?
ui.: Már én se lennék itt! Elmentem volna boltba, csak a fűrdőszoba veszélyes üzem! :felkialtas: Megvágtam magam a borotvával, amikor sövény nyírást kiséreltem meg magamon végrehajtani. Pont az orom alatt, és eléggé viccesen néz ki, mintha egy vámpircsajjal smaciztam volna!
Igen StarWars rajongó (is), de dartWater nem szeret lenni, mert a watert utálja! Viszont aszt mondja ArtuDitu lenne, mert az könnyű utánozni!
Ja és csak egy urániumpasztillát evettmeg, néha három füle is van, meg hat lába is, de eltűnik!
Jóreggelt, én elbírom magam, szerencsére, úgy hogy mindjárt felállok a notebook elöl, aztán megyek bevásárolni, valami táplálékot, mert az üzemanyagoszcillátorom kezd kiürülni.
Te, elég életszerű a nyomtatód!
Szerk.: De az én kézmelegítőm sokkal jobb, de hogy tudjátok miért írok olyan sok szót hibásan ide, ezért betűzök egy most készült képet!
Még nyomtatni is tud mellé! Ez szép, de az enyém már magától MSN -ezik!
fúúú mi ez tigris?
Szép méretes, akár egy kisebb pörköltre való adag... A miénk sokkal kisebb. Kb fele akkora.
jóóóó reggelt
ömég csak picike de annál elevenebb naná hogy mindig rajtam lóg. meg persze a tudományos nézés illetve a kiváncsiskodás az elmaradhatatlan
Nekem sem nagy még, most 4 hónapos kb.
Szerk.: De ez is energizit eszik, mert sokat amortizál engem!
Frankó kis macsesz!
Zoli^3: Ez a "köbmacs" is bizonyítja, hogy nálatok minden a köbön van!
Most már gyümölcsözően, megy itt a topic, addig én elmegyek vadászni egyet a bolba, mert már, kigyulladt a piros lámpám!
...aztán jövök vissza ide
Sziasztok!
Nekem is van ám ciccem 8éves kandúr Sőt, szinte az összes elektrós ismerősömnek van Valahogy a cicák vonzódnak az elektronikához. Vagy akik elektronikával foglalkoznak ők vonzódnak a cicákhoz?
Na ha már cicák.
Ő a "János". Tényleg milyen érdekes. Itt akik elektrómániások, a legtöbbnek van cicája. De fura...
Küldjél ki légyszíves egy Content-Type headert, mert nekem az FF megnyitja a képek forrását... RIFF header...
Picit bugzik. Szerk: Kép mellékelve.
Üdv mindenkinek!
Nekem is van három macskám is. Most hirtelen nem találok képet sem a telómon, sem a gépen. na majd lefotózom őket és felrakom. Más: Ha valakinek van egy kis ideje és ért a gépekhez ránézhetne a hsz-emre a másik topicban. Nem elektró, úgyhogy nyugodtan pihenhettek közben. Bővebben: Link
Amúgy nekem is van macskám. Kettő csajszli.
Az egyik rettentően édes pofa. Rózsaszín az orra, és olyan kis bugyuta. Kotrok képet, bár nem igen szoktam őket fotózni.
Ez érdekes, ezt észrevettem én is!
Nagyon aranyos kis macs! ui.: látom neked is ASUS SATAII -es DVD íród van a gépedben, mert nekem is!
Javítva. Köszi és bocsi.
Igen, a macskát akkor szeretheted mikor Ő akarja...
Attól függ... Ez inkább a kandúr macsek jellemzője.
Bár attól is függ, mennyit vannak kézben. Mert nálunk a macsekok már annyira igénylik az embert, hogy nincs olyan hogy ő már menne, te meg még nem engednéd. Főleg velem nem, mert én tudom hogy csak akkor olyan kis kedves bájos amikor ő akarja. Ezért én már kiskoruk óta akkor rakom le őket, amikor a legjobban élvezik.
Amúgy nem SATA2-es, normál IDE meghajtó.
Én azt bírom a macsekomnál hogy ha lefekszek TV-t nézni, ráfekszik a hasamra és elkezd dorombolni... édes tud lenni...
Találtam képet:
Ugyan ez a macsek, csak megnőve: Bővebben: Link Ő meg az anyja az előzőnek: Bővebben: Link (itt lakásban van épp, mert volt egy műtétje) A kicsiben az a jó, hogy megmaradt szinte kicsinek. Orra rózsszín maradt, feje ugyan ilyen kis esetlen. De szebb lett nagyobb korára.
Ez szó szerint így van. most voltam kint, hogy lefotózzam a macsekokat, meg akkor már megsimogatom a kedvencemet, de ahogy felvettem, már ugrott is lefelé és el is ment... pedig, ha jó kedve van magától jön és kérezkedik fel, hogy simogassam. Ő van a 2. képen, a műhelyem ajtaja előtt ül. Az elsőn meg a legkisebb fia. A 3. macskát nem találtam sehol, így ő kimarad a mutogatásból.
Na én mentem beiglit készíteni.
Szurkoljatok Sziasztok majd leszek...
Topinak ebben teljesen igaza van!
Az én macskám nagyon "társasági", és kiváncsi, mindig leamortizál, és töllem 1m távolabbra ritkán van, legfeljebb a szoba másik végében van, ahol a TV van, és a mögőtte lévő fénycsövön melengeti magát! Amúgy mindig itt van előttem, vagy közém és a notebook közé "ékeli" magát és úgy alszik el, néha amikor eszébe jut nyújtószkodni, akkor aztán még írni se tudok. Amúgy mindig nézi a monitort, hogy mit csinálok rajta, akár majdnem egy órán keresztül. A himek lustábbak, "igénytelenebbek".
Akkor mindegy, nekem satás csak gondoltam, hogy ugyan az, és megemlítem!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |