Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   297 / 3606
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

egy a baj! a helyén tele vagyok dobozokkal! ezeket selejtezni, csoportosítani! mindegyik egy bmw doboz! bele minden wacak! ferrit antennától kettősforgóig, kábelekig, mérózsinórig minden van benne! az a vicces, hogy tétel szerint tudom mi hol van! sebaj, van egy pár nap...
(#) Action2K hozzászólása Dec 23, 2008 /

Huh, akkor a válaszok sorban:
De közben változott a helyzet, most a kisebbik "kölök segít" netezni

levii:
Köszi szépen! Rokonozás az itt is lesz bőven!

köbzoli:
Kösz a lányom nevében! A helycsinálás majd este, miután elalszanak a porontyok. Az égősor bizony nálunk se megy! lesz mit javítanom este, ráadásul a "kinai" villogós. Jövöte már profi PIC-es vezérlést kap tőlem, az tuti!

eotvospm:
Energiám? Majd meglátjuk, egyenlőre tervek vannak csak.
Idézet:
„Fél szemmel mindig itt vagyok!”
Én is!

Hogy mi mint alakul, majd meglátjuk, meglátjátok a beszámolóimban

szerk: Alias SB, mint SilentBraker

U.i. Kis csendbe borulok, kész a vacsi, kell egy kis input is! Egyébként "nyomott szendvics" van! Jó étvágyat, annak, aki most hamizik.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Ho ho hó, egy pillanatra álljon meg a világ! Montad, hogy van egy csomó BMW -s dobozod, csupa, csupa alkatrésszel. A mérőzsinór, az is BMW-s? Vagy csak én vagyok eltájolva vagyon?
(#) vicsys válasza Action2K hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Csak a kis ember tart rendet, a zseni átlátja a káoszt! :whistle:
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

okvetlenül szólj, kiváncsi vagyok! Baj van! kifogyott a nyákfilcem, a progiktól egy kicsit elszoktam... Amióta megsérült a telepítőcédém... nem kisérleteztem! Elszoktam a proteltől, évekig az 1.5 verziót használtam! anno 1992... és nem viccelek: MINDENT elfelejtettem! Rotate és refresh funkció kivételével, mert azt kb 6 másodpercenként használtam... elő kell vennem a régi jó öreg tust! nomeg az "igy 201 ideal" márkájú redisz száramat és bele való hegyeimet! Végső esetben, ha a tinta elfogyott, marad a híg nitrolakk...
(#) _ampervadasz_ válasza vicsys hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Nekem a pincém "szebben" néz ki! be se lehetmenni, ez lessz tavasszal renbe rakva
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

igen, wacak kínai, meg házilag készített szkóp mérőfej! valamelyik RT évkönyvben volt a leírása! csak mondom: tektr. mérőzsinór készlet: szkóphoz meg multihoz össz. 16-18 eFt. Azzal áltatom magam, hogy kicsi, házikészített, de az enyém... nem is sárga és savanyú! Szóval ez van, én úgyis inkább kis dolgokat bütyizek, 1 MHz-ig... az ilyen dolgok elvarázsolnak egyszerűségükkel! Most Hood, J.L. könyvét bújom! kezdek rájönni: eddig mindent rosszul gondoltam, csináltam!

szerk.: akkor most paradigmaváltás fog bekövetkezni nálam... Amper: mars rendet rakni, mondom Mars!
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

őőő, vicsys, megmutathatom a szüleimnek? "látjátok, van nálaménál rosszabb szoba is "
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Ha a könyv szerint mindent rosszul gondoltál és csináltál,akkor arra nemgondoltál, hogy a könyv irója csinált, és gondlt mindent rosszúl?

Szerk.: Nekem is van a gyerekkoromból fényképem, hogy annoo hogyan is nézett ki a szobám, de azt csak erős idegzetűeknek ajánlom.
(#) levii válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Szegény vic lesz a negatív példa

Sikerült nálunk beállítani az egyik karácsonyfát és mivel saját termés olyan ferde hogy három helyen kellet kikötni, különben felburul
(#) googa hozzászólása Dec 23, 2008 /

Kérdezi Faterom, hogy mit szeretnék karácsonyra, mondjam meg, mert elege van abból, hogy vagy nem kérek semmit, vagy ő odaad akármennyi forintot és ez az ajándék. Idén akkor is ajándékot fog nekem adni, csak mondjam meg mit szeretnék.
Mondtam is neki, hogy kellene pár ruhadarab, hogy jöjjön el velem nézelődni. Hát Ő nem fog ilyen tömegben butikokba járni, meg egyébként is válogatós vagyok Na, mondom jó nyomon vagyunk.
Akkor mondom, ha belefér legyen egy SAMSUNG MP3 lejátszó. Azt mondja, ott a telefonom az miért nem jó? Éppen azért kell a lejátszó, mert azon szebben és jobban szól, de nem baj, elvetve.
Utolsó mentsváram, mondom, láttam az egyik boltban egy autós erősítőt mélyládával, potom pénzért leárazva... Na erre berágott, hogy ez is milyen hülyeség, adott némi pénzt és azt mondta, azt veszek ajándékba magamnak amit akarok.... Nem sikerült a Fater projektje.

ui.: Egyik barátomék most vezették be azt a követendő példát, hogy nem ajándékozzák meg egymást vásárolt holmikkal, mert nagy butaság kicserélni direkt a pénzt családon bellül. Igaza van.
(#) levii válasza googa hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Ugyanez volt nálunk is csak nem apukámmal hanem anyukámmal.
Aztán végülis kitalált valamit, hogy mit azt ne mtudom, lehet hogy egy boríték pénzzel mint szokás szerint
(#) vicsys válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Természetesen! Sőt közöld velük, hogy ráadásul ez a szoba egy műhely és csakis szerelésre van fenntartva!
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

nem, példának okáért én a kaszkód kapcsolást földelt emitter (katód) - föltelt bázis (rács) összeállításban ismertem, külön tápellátással. itt meg a két csö sorba van kötve. egy táppal. szép! alapvető hiányosságok! megdöbbentő! elvileg technikus volnék! Szégyen! múltkor (éjjel) meg egy visszacstolást nem ismertem fel! szóval... mellbevágó érzés!
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

ezt nem akarom, mert az enyémben én lakom is
(#) levii válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Ezzel sokan vagyunk így
(#) Szárnyas válasza vicsys hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Huhh, a műhelyed entrópiája alaposan megnövekedett.
(#) vicsys válasza Szárnyas hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Na, jó bevallom. Elkezdtem kiselejtezni és kukába dobálni az abszolút használhatatlan dolgokat. Egy kupacba gyűjtöttem mielőtt kivittem volna.
(#) googa válasza vicsys hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Én valahogy sejtettem, mert miután megnéztem a képet, odapillantottam a szobám közepére és hasonló látvány fogadott. Éppen nagytakarításban vagyok, még kitart éjjel egyig az biztos.
(#) _ampervadasz_ válasza googa hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Mi van itt? Kitört a takarítási láz? Nem fér be a karácsonyfa, vagy már csak csákánnyal, vagy rakodó géppel lehetett közlekedni?
(#) DuMatyi válasza googa hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Valaki szóljon BUZZ nevű űrlénynek! megeszik az mindent, ami elektromos! Ha emlékeztek rá! Angol rajzfilmsorozat volt a 90-es évek elején! Egyszerű, az mtv-n ment könnyü volt angolul tanulni! Többet sikerült úgy, mint az iskolában!
(#) Szárnyas válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Ez tényleg különos, mert én is ma takarítgattam. Elképezelhető, hogy ennek a napnak valamiféle kozmikus jelentősége van, mintha különösen fontos csomópont volna az egész tér-idő kontinuumban. Ahogy dr. Braun mondaná a Vissza a jövőből.
(#) googa válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Semmi különös...én a nagyszüleim telkén lakok egy külön kis házban, tehát "albérletben". Néha (sokszor) bejön a mami és csóválja a fejét, hogy jajj-jajj, megint milyen kosz van fiam... Egész évben könyörög, hogy takarítsak ki, én meg, mint amikor vizsgázni mentem, az utolsó pillanatban próbálom megváltani a világot. Ez van...

ui.: A Tina, az A Töcs magazin női változata? Értitek?!
(#) DuMatyi válasza googa hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Úristen... Tina meg Töcs... Neee, te alapjáraton vagy ilyen pihent??? vagy csak most? Vadista szandál! Vadállat! Nagyon fárasztó!
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

ezért az élményért megérte regisztrálni! Elflejtettem leírni!
(#) sound.man hozzászólása Dec 24, 2008 /

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! Mert már az van.
(#) googa válasza sound.man hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Neked is!

Ilyen célra ott a kíávánós topik...
(#) sound.man válasza googa hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

pff......... Erről ennyit.
(#) _ampervadasz_ válasza googa hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Itt vagyok, eotvospm -mel a beszélgetés, elhúzockodott, illetve a szobám feldíszítése is belejáttszott, azért késtem, a válasszal.

Nállam is ugyan az helyzet volt, sőőt szőrnyűbb volt a látvány még azelőtt, mielőtt rendbe raktam volna a szobámat. Most meg pöpecre megcsináltam. (kellett hozzá három nap)
A padlón már dugdosni is lehet! Értitek?

a_szobam.JPG

(#) zolee1209 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

A macsek nagyon fain! Ahogy világítanak a szemei... :shocking: :shocking:
Következő: »»   297 / 3606
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem