Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mértékkel? Itt mértéktartóan lessz majd mérték a vödör tartó az asztal. Nem tudnám ezt a napot végig aludni meg gépezni!
Azt nem tudom, hogy fogok feljárni HE-re mert nincs laptop meg utálom is azokat a szerkezeteket. Nah de majd megoldom valahogy.
reméljük jobb melóhely lesz
mindenkinek: Akiknek szeretem a bejegyzéseit olvasni, mind itt van. Mind azt teszi, amit én holnap... nem megy sehová, vagy csendesen ünnepel Sajos _ampi_ elment lefeküdni, de ő is bejegyezne, tuti!
inni csak mértékkel és alkalmanként kell.viszont az alkalmat ne keressük olyan borocska nekem is van most hogy igy megemlitetted lehet felnyitom holnap és élvezem a pillanatot
Hááát reméljük jobb lesz mint ami most van
Mi ez a punnyadás, az utolsó nap és mindenki szunyál??? Itt valami nincs rendben Antiszilveszter vagy mi?
mobilrol is lehet ám Hobbielektronikázni
Veszett drága a wap. T-s vagyok csak nem tudom hogy milyen csomagok vannak stb.
énis T-s vagyok az alap csomag van nekem ha jol rémlik.az böven elég szerintem.
Idézet: „hátradőlök és kortyolgatom a To*ai asz*z!” Nekem is be van hűtve egy 1972-es évjáratú.
ehh mázlista nekem csak 86-osom van de ezis jolesz
az télleg huzos én elöfizetéses vagyok igy joval olcsobb.
Az eddigi legfinomabb amit ittam, a 85-ös Sz......ni édes. De az beszerezhetetlen sajnos.
Ez itt a húzós! De nem is mindennapi kütyü. A designerek álma, meg az enyém.
Van egy 71-es muskotályom, de azt már nem merném meginni.
srácok van itt olyan aki szerzödéses katona?érdekelne mi a tevékenysége,mert gondolkozok azon hogy visszamegyek szerzödésesnek
Idézet: „visszamegyek szerzödésesnek” Ezek szerint már voltál?
szerzödéses még nem voltam.csak sima sorállományu.
Itt nézd meg Gondolkoztam rajta Én is, még a tűzoltóság is eszembe jutott, de a legtöbbet a széken gondolkoztam
köszi végig nézem de jo lenne olyan szájábol illetve ujjaibol látni olvasni aki ott van és látja a dolgokat
Nah megyek mert még 1000+1 dolgom van! Nah egy virtuális pezsgőt fizetek mindenkinek Jóéjt minden pákásnak és modinak jah meg BUÉK :d majd jövök jövőre
:gumicsirke:? Szerinted?
Emlékeztek? Eszembe jutott sergei szerintemezéséről!
Én is itthon újévezek. Családi körben. Ha nagyon unatkozok, akkor win reinstalt csinálok, mint egy éve. De van nekem is 1001 dolgom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |