Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
remélem nme a közelemben lesz! használni akarom jövőre füleimet
Szia!
Kell egy kis szórakozás! Tavaly kb. 50 perc alatt küldtük fel ami éjfélre megmaradt!
Ez tetszik .
Én már leporoltam a kis Walter PPK-mat majd azzal fogom riogatni a szomszédokat :eplus2: itthon mivel én is itthon punnyadok. Jut eszembe elő is szedem a töltényeket meg a rakétákat hozzá csak a szomszédok meg ne ilyedjenek hogy ez nagyon magasra megy mert ugye megspékelt jelzőrakéták. Azon kívül mesefilmek a gyerek miatt betárazva asszony hozza a vörösbort Tamásbátyó meg megnyakalja a vodkásüveget végetnemérő kaja közben. Nagylányom úgy sem lessz itthon mert ő még bulizik. Így eltelik majd az idő éjfélig utánna meg egy nyik-nyik party és ébredünk 2009 eslő napján ha a gyerek felkölt. Ahogy elnézem ez így nem túl eseménydús de ez van :szomoru1: . Idézet: „nyik-nyik party” Te igy hivod? :taps:
Jól van no nem akartam csúnyán írni mert gyerekek is lehetnek itt .
Azt hogy mit jelent senkinek sem magyarázom el mindenki aki érti tudja aki meg nem majd megtudja.
Én is készültem a holnapi petárdázókra. Főleg azokra, akik a kocsimra dobálják.
Most lesz a Discovery-n egy érdekes műsor, ha nem tévedek. Egy mérnők vs. szabadulóművész... Sokat sejtet.
Szerintem a szabaduló művesz, első menetben kiüti.
Az a piros ott mit számol fent? Annyi idő van hátra az évből?
Bizony bizony.
Meg majd lesz egy meglepetés logó, ami automatikusan fog kikerülni
igen
Remélem nem olyan izé lesz mint a tranyóka. Néha leégetném szívesen.
Nembaj az ha utáljátok tranyókát. Az a lételeme szegénykémnek.
Mondhatjuk úgy is, hogy:
Tranyóka utálatot ebédel :hamm: Sőt, azzal mos fogat reggel Kép: Hivatkozás
Na ne már
Mindenki otthon lazít?? Még a végén én is itthon maradok, most igy bele gondolva minek menjek? Legjobb cimborám (ő is elektrós, de nincs fönt HE-n) nem megy, ez kissé visszatart. Meg ugyis mindenki részeg lesz, nem törődnek senkivel. Jó talán én is innék de nem annyit
Érdekes, az sosem jut eszébe senkinek, hogy az elkerülése a lényeg... :yes:
Kerek 10 másodpercet késik az órám a visszaszámláláshoz képest. Nálam annyival lesz később 2009.
A legjobb helyesírást elősegítő dolog ami csak létezik! :hehe: A harmadik után, már az elvetemültek is odafigyelnek arra amit írnak. :yes:
Fúúú ezen most jót röhögtem. Hogy lehet ilyen nick nevet kitalálni? Nekem eszembe se jutna.
Ez van! Az ország különböző részein, más, más jelentése van a szónak. A keleti részen elég avétos a szó.
Innen aztán nem lehet szabadulni Mire elolvasom az egyik témát, addigra hat újba írtok Áhh.. Majd megpróbálom magam behozni Ha sikerül egyáltalán Egyébként a memristorról hallottatok? Jóéjt! Búék!
Jóreggelt mindenkinek!
Naa jól nézünk ki! Bagdadból rendelted?
A mareggelem fejfájással indult (de nem voltam befolyásoltásg alatt, nem azért fáj a fejem).
Amúgy most is valami érdekeset eszek. Igen tejfölöskenyér, de msot már mazsolával, megcukrozva! szerk.: Ejnye bejnye előre inni a medve bőrére, most meg mindenki alszik? Másnapos banda!
Egész éjszaka fent voltam. Nem tudom mi volt velem, de nem tudtam aludni (lehet azért mert délbe keltem fel és egész délután aldutam) Szal most megyek be haverral a fényekért, este buli. Hazajövök nyomok egy gyors alvást mert ha nem lehet átalszom szilvesztert. Nem tudom miért írtam le, csak úgy jött.
Nem vagy semmi! Délbe felkeltél, és délután aludtál! Ez a tudathasadásos skrizofénia egyik érdekes változata tenállad.
Sok szerencsét a "fények" zökkenőmentes beszerzésénak utjára. Ezt viszont én sem tudom miért irtam le!
Talán azért, mert már egy nagy család vagyunk?
Valószínű!
úgy-úgy! Jó reggelt az év utolső reggelén!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |