Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is ittvagyok (még egy pár perc erejéig)
Szerintem én is, buliba nem megyek az biztos
Csak egy kis alsó kunkor választ el a válaszadástól, igaz?
Ja da kladiváju vám. osztá innen konyec nekem is.
Én is itthon maradok, a szomszédok örömére!
Elnyomom a petárda ropogást a zenével! Szerencsére minden le van rögzitve, de életbizosításom nincsen, sem lakásbiztosításom!
nekem sincsen! mi ilyen csórók vagyunk!
Most jött.
Egy kisfiú ír egy levelet a Jézuskának: "Kedves Jézuska, nagyon szegény családból származom. Kérlek, küldj nekem 10000 forintot karácsonyra!" A postások nem tudják kézbesíteni, ezért kibontják. Megsajnálják a kisfiút és gyűjtést szerveznek, de csak 5000 forint gyűlik össze, amit el is küldenek a gyereknek. Egy hét múlva újra levelet küld a kisfiú a Jézuskának, a postások ezt is kibontják. Ez áll benne: "Kedves Jézuska, te nagyon rendes vagy, de azok a szemét postások lenyúlták a pénz felét!"
Most mondd azt, hogy: 'Hohohóó!'
Nincs jogod! Én *** állampolgár vagyok! Valószínűleg USA akar lenni, de magyar betükkel az utolsó szó SzSA. Valószínűleg mivel írott azért nem Unak látni. Ha esetleg érted a viccet, magyarázd el. Mivel nem sikerült biztosra kibogarászni a családnak, ezért a webfordítás.hu-val ellenőriztük. Az orosz billentyűzetkiosztás kész rémálom.
Itt vagyok, a csajt elkergettem, a párom felhívtam és elmondtam neki, hogy bulizzon egy nagyot én meg nagyon szeretem! Ez volt a jó megoldás...
Nem vagyok sértődős, max idegbeteg 5 percig, aztán megint szeretek mindenkit!
Bíztunk Benned, elvégre nyugodt embernek tűnsz, akit nem lehet könnyen kihozni a sodrából! Ebben a helyzetben tényleg ez a legjobb megoldás! Mondjuk fiatalember vagy, nem értem miért nem bulizol Te is, pl a pároddal!
Idézet: „Mondjuk fiatalember vagy, nem értem miért nem bulizol Te is” Szerintem ezt akár tőled is kérdezhetnénk?
Eddig mindig *** szilvesztereink voltak együtt (vagy rossz helyre mentünk, vagy mi voltunk felváltva hülyék) és mivel nekem nem felejtő memóriám van, ezért emlékszem, hogy nyáron mikor szóba került, mondta, hogy neki majd öregkorában nem lesz egy jó szilveszteri emléke. Mondtam neki, ha elmegy egyedül a barátaival (ez volna az új elsős főiskolai banda) akkor majd talán lesz egy és nem én leszek a hibás. Reménykedem, hogy jó legyen, meg érjen haza épségben!
Csillagozva, Norberto
Nem vagyok szerencsére sértődős, de idegbeteg tudok lenni akár egy órán keresztül is akár. Monjuk nem mindegy hol, milyen téren taposnak belém!
pl.: amikor mex félreértett engem gyökeresen...
Ebben igazad van. Visszanyal a fagyi. Tőled is! Elvileg 23 éves lennék! Belülről lelkileg, meg egészségügyileg kábé 70. Mondjuk ez nem az a hely, ahol erről beszélnem kéne!Testileg roncs vagyok, ez kihat a gondlkodásomra, és viszont! Ördögi kör! Ez az igazság!
Érdekes volt olvasni googa sorozatát az utolsó két oldalon. Magamban arra tippeltem mikor sokáig nem írt, hogy szólt a csengő és belépett az (e)X.
Mindenesetre szerintem a legjobb megoldást választotta. Ja és nem tudjátok honnan lehet megszerezni a szellemírtókat (film)? A múltkor megtaláltam az akciós dvd-k között a Vissza a jövőbe trilógiát, és csak ez hiányzik a régi jó filmeim közül.
Mondjuk nem értem, miért más ez a nap! miért kötelező bulizni, ha épp sz.r kedvem lenne? Úgy is lehetett volna, hogy "összebújtok" a pároddal, és így ünneplitek újévünket! A nem felejtő memóriámat szívesen lecserélném felejtőre én is!
Azért mert az emberbe az ünnep olyan eseményként idegződött be ahol csinálhatunk teljesen eltérőt mint "rendes" hétköznapokban. Lustulhatunk, ihatunk, bulizhatunk... Mondjuk ez szerintem nem is baj.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |