Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jaj, Gyerekek, nem hiszitek el! Imi cimborám mesélte, hogy kapott egy sms-t! a következő állt benne: "Kellemes karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok Neked, családodnak, és szeretteidnek, valamint nekem, családomnak és szeretteimnek! Kommentárja: Ez jó, erre még válaszolni sem kell!
Mi ez? csak két legény van talpon a vidéken? Ennyi erővel poénkodhatnék msn-en is!
Nem tűnt fel senkinek sem, hogy szilveszter estéjére esett a 666-ik oldal? Ez valami vészjósló lehet a pákások számára...
![]() ![]()
Sziasztok! Én most írtam ki egy cédét, 666MB-nyi zene ment rá
![]()
Húúúúúhaaaaa, most akkor beköltöznek ide este a szellemek és sátánok?
![]() Egyébként már az OFF-topik megnyitásánál kiszámoltuk statisztikák alapján, hogy ez így lesz ![]()
Én is ezt szerettem volna írni, aktivizáljátok magatokat, különben kénytelen leszek megint fél oldalt írni! Remélem, a "címzett" is olvassa
![]()
És a 6. szám: Pokolgép - 666-Metál mondóka
![]() ![]()
Akkor csakis te lehetsz a kiválasztott! :yes:
Ez azt jelenti, hogy a fórum 666 kiválasztott legaktívabb tagjának köteles vagy 6 munkanapon belül 666 ezer 666 Ft-ot fizetni. Fórumszabályzat XXVII. pontja! Mindjárt küldöm privátban a számlaszámomat ![]()
Wehhehe
![]() ![]()
Ti mit tennétek, ha a párotok (akivel mostanában elég sok a feszültség) elmenne, számotokra tök idegen főiskolai csoporttársaival szilveszterezni egy másik városba? Plussz ezek után szilveszteri jókívánságok miatt felhívott gyerekkori szerelmem - akinek mindezt elmeséltem - azt ígéri, hogy mivel száz éve nem láttuk egymást eljön hozzám. Lakásra. Neki is van barátja, de mivel a srácnak bulija van otthon, ezért a lány külön szilveszterezik. Szóval, szerintetek? MIlyen már? De nem?!
Ú, de keverednek a szálak. Tisztára, mint a B.K.-ben
![]() Amúgy a helyzet önmagában valóban nem egészen mulatságos... ![]()
Jó estét mindenkinek!
Húú, jó sok oldalt pingáltatok ide össze, volt olvasni valóm bőven! ![]() Aki megvacsorázott egészségére!
Húhúúú... Ez nagyon komoly! Én inkább nem írom meg a saját tapasztalatom ez ügyben.
![]()
Hellosztok!
Egy átlagos nyári napon hánykor kel fel a nap és hány órakor megy le? (Épp most csinálok egy PIC műnap áramkört parsic ban ![]() ![]()
4:30 körül már kandikál és 21:40 körül megy le.
:eek2: Nos, erre azt mondom: 1. a párod miért nem vitt magával? VAGY: Te miért nem mentél vele? 2. Nem gondolom, hogy az "expárod" fel kívánná melegíteni a töltött káposztát, szerintem csak eszébe jutottál, de a naivitás beszélne belőlem?
Kösz!Percre pontosan nem tudom megadni beállitom 4 és 22 re.
A barátnődnek mit mondtál? Menjél csak anyukám, érezd jól magad!? Ha igen, akkor nincs vita. Azt, hogy a volt barátnőd meg erre rámozdult, nem kommentálom. Ha hazajön a barátnőd és kiderül, hogy a volt barátnőd meglátogatott, az Isten sem mossa le rólad, hogy nem ba...rátkoztál félre.
![]()
Mit értesz aktivizáláson? Már néhány napja eléggé aktív vagyok!
![]()
Ha már a szerencsénél vagy minél tartunk, a 666. zene a winampan a kedvencem, vagyis az egyik legjobb zene (az 1175-ből) mik vannak..
![]() Ja a szám: Juan Magan & Marcos Rodriguez feat. Javi Garcia & Jonathan N. - Loco (Original Mix)
@köbzoli: de, tetszik! a jövőre is így legyen! @zolee:Aktivizáláson meg annyit értek, hogy elég süket volt a topic akkor
![]()
ez szép. harapós macskát is láttam, de nyávogós kutyust még nem!
![]()
Na ilyet is ritkán látni mostanában, hogy az oldal olvasottsági mutató 20óra után 200 alatt van.
![]()
Biztos sokan elmentek
![]() ![]()
Szilveszter van, mi ezen a furcsa. Akkor lenne furcsa, ha nagyon magas 400 fölött lenne.
![]()
Tud valaki oroszul? Kíváncsi lennék a poénra.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |