Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jaj, Gyerekek, nem hiszitek el! Imi cimborám mesélte, hogy kapott egy sms-t! a következő állt benne: "Kellemes karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok Neked, családodnak, és szeretteidnek, valamint nekem, családomnak és szeretteimnek! Kommentárja: Ez jó, erre még válaszolni sem kell!
Mi ez? csak két legény van talpon a vidéken? Ennyi erővel poénkodhatnék msn-en is!
Nem tűnt fel senkinek sem, hogy szilveszter estéjére esett a 666-ik oldal? Ez valami vészjósló lehet a pákások számára...
Sziasztok! Én most írtam ki egy cédét, 666MB-nyi zene ment rá Teljesen véletlenül.
Húúúúúhaaaaa, most akkor beköltöznek ide este a szellemek és sátánok? :gun: :shocking:
Egyébként már az OFF-topik megnyitásánál kiszámoltuk statisztikák alapján, hogy ez így lesz
Én is ezt szerettem volna írni, aktivizáljátok magatokat, különben kénytelen leszek megint fél oldalt írni! Remélem, a "címzett" is olvassa
És a 6. szám: Pokolgép - 666-Metál mondóka
Akkor csakis te lehetsz a kiválasztott! :yes:
Ez azt jelenti, hogy a fórum 666 kiválasztott legaktívabb tagjának köteles vagy 6 munkanapon belül 666 ezer 666 Ft-ot fizetni. Fórumszabályzat XXVII. pontja! Mindjárt küldöm privátban a számlaszámomat
Wehhehe Nemvagyok Úri Gallér. Egyébként nemigazán hiszek az ilyesmikben. Csak ez úgy pont kijött
Ti mit tennétek, ha a párotok (akivel mostanában elég sok a feszültség) elmenne, számotokra tök idegen főiskolai csoporttársaival szilveszterezni egy másik városba? Plussz ezek után szilveszteri jókívánságok miatt felhívott gyerekkori szerelmem - akinek mindezt elmeséltem - azt ígéri, hogy mivel száz éve nem láttuk egymást eljön hozzám. Lakásra. Neki is van barátja, de mivel a srácnak bulija van otthon, ezért a lány külön szilveszterezik. Szóval, szerintetek? MIlyen már? De nem?!
Ú, de keverednek a szálak. Tisztára, mint a B.K.-ben
Amúgy a helyzet önmagában valóban nem egészen mulatságos...
Jó estét mindenkinek!
Húú, jó sok oldalt pingáltatok ide össze, volt olvasni valóm bőven! Aki megvacsorázott egészségére!
Húhúúú... Ez nagyon komoly! Én inkább nem írom meg a saját tapasztalatom ez ügyben.
Hellosztok!
Egy átlagos nyári napon hánykor kel fel a nap és hány órakor megy le? (Épp most csinálok egy PIC műnap áramkört parsic ban Egy 8 bites ellenállásos DAC lesz rákötve és szeretném ha valamennyire élethű lenne )
4:30 körül már kandikál és 21:40 körül megy le.
:eek2: Nos, erre azt mondom: 1. a párod miért nem vitt magával? VAGY: Te miért nem mentél vele? 2. Nem gondolom, hogy az "expárod" fel kívánná melegíteni a töltött káposztát, szerintem csak eszébe jutottál, de a naivitás beszélne belőlem?
Kösz!Percre pontosan nem tudom megadni beállitom 4 és 22 re.
A barátnődnek mit mondtál? Menjél csak anyukám, érezd jól magad!? Ha igen, akkor nincs vita. Azt, hogy a volt barátnőd meg erre rámozdult, nem kommentálom. Ha hazajön a barátnőd és kiderül, hogy a volt barátnőd meglátogatott, az Isten sem mossa le rólad, hogy nem ba...rátkoztál félre.
Mit értesz aktivizáláson? Már néhány napja eléggé aktív vagyok!
Ha már a szerencsénél vagy minél tartunk, a 666. zene a winampan a kedvencem, vagyis az egyik legjobb zene (az 1175-ből) mik vannak..
Ja a szám: Juan Magan & Marcos Rodriguez feat. Javi Garcia & Jonathan N. - Loco (Original Mix)
@köbzoli: de, tetszik! a jövőre is így legyen! @zolee:Aktivizáláson meg annyit értek, hogy elég süket volt a topic akkor
ez szép. harapós macskát is láttam, de nyávogós kutyust még nem!
Na ilyet is ritkán látni mostanában, hogy az oldal olvasottsági mutató 20óra után 200 alatt van.
Biztos sokan elmentek :pias: utána meg :zavart2:
Szilveszter van, mi ezen a furcsa. Akkor lenne furcsa, ha nagyon magas 400 fölött lenne.
Tud valaki oroszul? Kíváncsi lennék a poénra.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |